Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
uzun zamandır böyle coşmamaıştı topiğimiz. benim net gitti siz gelmişsiniz. aman bu sohbettende eksik kalayım:)))
vallahi kuzi yengen çok iyi biri olmalı senin iyi olduğun kesinde. doğum günü kutlu olsun.
bu sene çiçek almamakla ufaklığa haksızlık etmiş. bari bi ona alsaymışta eşitlenseymiş.
ayşegül fotoğrafınız çok güzeldi. eşinde çok iyi düşünmüş.
kreşten gelen listede bütün yemekleri yediği yazıyo. yalan olduğunu sanmam arada yiyip yemediklerinide yazıyorlar o yüzden inanıyorum yazdıklarına. evde niye yemiyo bilmiyorum artık zorlamıyorum ama içim içimi yiyo artık. et tavuk balık köfte fasullye nohut ay hiçbişey yemiyo. bi ara pilav makarna yiyodu onuda bıraktı. sonra çorba içmeye başladı diye sevinirken o da bir hafta sürdü onuda bıraktı. o bebekmiş süt içermiş. büyümex yiycekmiş bide tatlı. önüne koysan onuda çok yemiyoda.
ne zormuş çocuk bakmak bu anlamda
ne şanslıymıs o yenge öle genelde pek sevilmezler ya:) hatice hiç spor yapmıyorum maalesef ama cam bile kendim siliyorum bayadır ev işleri bi de hergün mutlaka bişey planlıyorum evde oturmamaya çalışıyorum kilom iyi yoksa evde oturmayla ben de olurdum 70 falan.ama tabi benim boyumla 70 çok fena olurdu:))
iyi akşamlar kimseciklerr yok... hafta sonu kar kış evde değilmi kimse benim eşim dershanede calıştığı için bizim hafta sonu tatilimiz yok sadece pazartesi tatiliz şimdi bile evde yok.... kayseriye 2gündür durmaksızın yağıyo kar dışarıda çıkamıyoruz çok sıkıldık....
ismail de bugün erken uyudu...
yemek konusunda bizde iyiyiz pek yemek seçmiyo ama maalesef televizyonun karşısında yiyoruz yemekleri..
selam ...
derya geçmiş olsun canım.!
bizde duru hasta kulak yolu iltahaplanmış dedi dr.cuma günü gittik ama bebek gibi kucağımızda herşeye gözyaşlarıyla içlenip ağlıyo birde öksürük perşembe kontrole bidicez zatüreye çeviriyormuş bazen ( evde bukadar hasta ben bu kızı nasıl kreşe yollıcam bilmiyorum ( acile gittiğimiz dr.la ahbap olduk daha hastaneye adım attık giriş yaptırmadan hoşgeldin duru dedi dr bize eşimle biz birbirimize bakakaldık birsürü hastaya rağmen bizi tanıyo ....
iyi haftalar herkese...
ne guzel sayfalar birikmiş yine ohh eski gunlerdeki gibi ....
emel ve meral yok ama ortalıkta onlar nerelerde :)))
bende hastayım perşembeden beri evdeydim.. bogazım feci agrıyordu sesim tamamen kısıldı... dayak yemiş gibi tüm vücudum agrıyordu... antibiyotik verdi dr... şimdi daha iyiyim...
ezgininde burnu akıyor ama idare ediyor yine :)))
ne eltiymiş ama iyi olmş haddini bildirdiğin guzelim :)))
bendede görümcemin kızı var 11 yasında ıyyy 7 yıldır evliyim 7 yıldır gıcıgım kıza.. şimdi ezgide gıcık .. zaten ailede seven yokta... laf edende yok.. valla bebekliğinden beri ezgiyi bir kucagına alma sevdası vardır .. oyuncak değil o diye bagırdım bir kere birdaha isteyemedi... kayınvalideme diyormuş ki kucagıma alıp sevemeden buyudu ezgi... kayınvalidem bunu bana söylüyor... düşürünce ben aglıyacağıma o aglasın dedim bende... çok umrumdaydı... kayınvalidem bakıyor onun yuzunden gitmiyorum kayınvalideme bile valla.. arıyorum yoksa gidiyorum.. hani diyceksiniz çocuk falan ama fenalık getiriyor banada ezgiye sacma sapan hareketleriyle... ezgi kapıdan girmiyor onu görünce :)))
yemek konuusnda biz eşimle çok yemek seceriz... o yuzden evde ne pişerse onu yiyor ezgide... kereviz enginar pırasa ancak çorbada yenir....
tünaydın. ben fiziğe gittim. çağan da dün gece çok kötü idi. sabah 4.30 da bi başladı öksürmeye7 ye kadar. ventolin verdim. benim şuruptan turptan verdim öyle biraz rahatladı. onuda götürdüm benim fizik tedavim yapılırken yanımda durdu sonra onu muayene ettirdim. doktor antibiyotik verdi. ben pek kullanmıyorum ama bu sefer kullanıcam. çünkü çok sık tekrar etmeye başladı. nerdeyde bir yıldır antibiyotik vermedim. bi şeklide atlattık ..
hastaneden çıkıp eczaneye şarküteriye pastaneye uğraya uğraya geldik. açma alalım dedim tamam dedi. sonra yeşil zeytin alalım anne dedi. evde var ama gönlü kırılmasın dedim sen beğen alalım dedim beğendi aldım. bu arada herkesle bi sohbet bi muhabbet. girdiğimiz heryerde iş güç bırakıldı sohbet edildi. ayy benim içinde çok keyifli oldu. girdiğimiz heryerden alacağımızı alıp çıkarız bu seferki güzel oldu. sonra taksiye bindik. aynı taksiye daha öncede binmişiz çağan adamı tanıdı amca sen bi kele daha bizi evimize götüümüştün demi dedi amcası da hay ben senin aklını yiyim bak nas hatırluyo dedi ben şaşırdım. adamı sadece arkasından görüyoruz ama çocuk dikiz aynasına falan bakmış herhalde.
eve geldik kahvaltı sofrası hazırladık saat 11 de yedik iyi kötü şimdi trt4 seyrediyoruz.
derya sana çok geçmiş olsun. sende kötü geçiriyosun gribi. ezginin ki ağırlaşmaz inşallah. daha zor olur toparlanmak.
duruya da geçmiş olsun. meşhur olmuş desene doktor amcasıda tanırmış.
emeli bende merak ediyorum o bayadır yok meral de kayıp gerçi