Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabaa..
kızlar okudum ama şööle bööle..
ayşegül kızma kendine diyeceğim ama ben de bazen hırsımı nilden çıkarıorum ve nefret ediorum benden(
çağana geçmiş olsun
sevda ne gıcıkmış kadın ii olmuş:))saygısız bi de tencereleri kullanmıomuş!!
biz de yarın istanbula gidioruz gene kar gene yollardayız:))
kızlar nil de yastıkların üstünde bööle yan yatmaya bayılıo:))
aklıma bu kadar gelio ..
slm kızlar nasılsınız....
aysegüüüül naz a nasıl bagırır arkadasın yaaaa...umutuz ev kadınlarında kurabiyeleri döktü diye elif in oglunun eline vurdu ya arkadası ayyyy içim yandı o bölümde bilmiyorum izleyen var mı
deryaaaa yatak fotonuz cok güzel bizde de aynısahneler cok oluyo +1 cocuk ilaveli
kızlar cocuklardakonusmaya deginmişsiniz metin cok erken konustu kelime kekeleme olmadan ditrekt cümle ...cok da uslandı şimdilerde mesleklere takmıs annem ögretmen babam mühendis ben pilot olcam diyor sürekli bakalım hayırlısı...tek sorunumuz yemek hala kan tedavisi görüyor kacıncı kutu ferro sanol ferrum bitirdik hatırlamıyorum yedikleri sabah 1 yumurta gün içinde muz pilav makatna az da olsa tavuk balık köfte ama cok az...şimdi de kabızlık sorunu cekiyo karın agrısı gibi baslıyo cıldırasıya aglıyo yapamıyo kayısı kaynatıım yag içiyo ama yok dupolac diye bir ilaç varmış kullanan var mı yan etkisi var mı yada kabız olan cocuklara neler yapıyorsunuz yemek yememesi öldürüyo beni...
sevda gecmiş olsun kaan ev yakıyomus bizim kaan da cok yaramaz 1 yıl sesi cıkmadı şimdi kök söktürüyo gecen telefonu mikrodalgaya koymus döndürüyo bir bardak çay içirmiyo masaları deviriyo gecen günde tv kumandasını duvardan duvara vurdu ööööffff zormus iki tane....
önce okul öncesi diye bir site var müzik bölümüne girerseniz pekcok sarkıyı hedefi farlı kaydet yapıp kaydedebilirsiniz mp3 formatında zaten gün içindefarkında olmadan dinlediklerinde cok sey kapıyolar ingilizce de var are you sleepin row your boat hockey pocker ıf yor happy filan ...
gecen günde babamızın tras köpüğünü masaya sıktım metin elleriyle dagıttı sonra sayılar sekiller resimler filan yaptık temizlenmesi de cok kolay deneyin derim dedigim sitede degişik faaliyetler hikayeler drama örnekleri de var ara ara evde uyguluyorum degişiklik oluyor...cizmeli kediye gittik cok begendi metin neseli ayaklar nasıl giden oldu mu kozyatagı carrefour a sirk gelmiş gitmek isteyenlere duyurulur...
slm kızlar..nazla aramız ii tabi kesin hatırlıodur vurduğumu ama onunla bol bol oynayarak telafi etmeye çalışıyorum.arkadaşımla pek iyi diil ama orada bulunan herkes beni haklı bulmuş konuştuk sonradan.alt tarafı onun oğlunu ittirdi naz, ittirebilir çocuk yani o zaman bırakma oğlunu ortalığa dikil başında..çokta sorumsuz biri aslında ben ona kızdım, kendi oğlunu evde uyur uyanık hergün tek bırakıp kızını okula bırakıyo öle bi insan ve asla kendi çocuklarına bağırmaz haksızlık diil de ne..
sevda senin çok zormuş işin ya bi şekilde ayırmalı bence evleri zaten yeterince yoruluosun bi de psikolojin bozulmasın. çocuklar da anlıyo zaten huzursuz ortamı daha da beter olmadan konuş eşinle bence.
sirk kötü mü ya ben de bu soğukta ne yapsak hsonu diodum..
ben tavuk doldurucam birazdan naz bayılıyo üzümlü fıstıklı pilava..
iyi bari gitmeyelim neseli ayaklara bir arkadas da begenmediğini söylemişti .dediğin ilacı alcam galiba bitkisel olması da iyi biz italyanın su sirkine gitmiştik metin cok küçükken keyifle izlemişti bakalım buna ne zaman gideriz...canım ben yarım gün calısıyorum aylin var ya forum da teyzesi bakıyo afacanlara ben sabah 7 de cıkarım evden dersin 12:30 da biter cocuklarla ben 2 de yatarız 2 saat uyuruz 4 de maraton bana kalıyo yeni bir gün gibi aksam 10 a kadar kosturmaca metin de haftanın 2-3 günü benimle okula geliyo seneye iyi bir devlet okulu buldum oraya göndercem kısmetse duru nasıl nereye tayin istedin avrupa yakasında calısıyodun dimi duru ya kim bakıyo ben de tayin istemeyi düşünüyorum yaza