AYSEGULLL.. canım artık bahanen yok bizimlesin kaybolma biryerlere evde bende giremiyorum zor oluyor biliyorum ama özlettin iyice kendini....
arkadaşın çok mu samimi ki böyle birşey yaptı... yapmamalıydı tabiki.... bende dediğin gibi kimsenin çocuğuna bagıramam.. benimkinede laf söylenmesine gelemem...
bizde ezgiyi marmara forumun içinde okyanus kolejinin bir oyun alanı var oraya götürdük bir kere.. ikinci götürmemizde kapıdaki kız ay çok inatcı kızınız dedi... neden dedim... istemezse bir şeyi yaptıramıyoruz dedi... ne gibi dedim... yüzünü boyayalım demişler ezgi istememiş... dedim çok normal istememiş olabilir... tabi bu konuşma ezginin yanında oluyor... gecen sefer 1,5 saat duran çocuk bu kez 5 dk durmadı biliyormusunuz????
saçma sapan insanlar... tabi bir daha gitmedik....
KUZİ şuraya girde bir bak hala tatil arıyormusun abantta bir kampanya varda ....
Grupanya! - Abant, Kartepe ve Maşukiye'de hafta sonu tatili, Bolu Prestige Otel'de 1 gece yarım pansiyon konaklama dahil Neşeli Tur'dan 199 TL yerine 99 TL! 25 Şubat ve 3, 10, 24 Mart 2012 tarihlerinde gerçekleşecek turlarda geçerlidir. Abant, Kartepe ve Maşukiye'de hafta sonu tatili, Bolu Prestige Otel'de 1 gece yarım pansiyon konaklama dahil Neşeli Tur'dan 199 TL yerine 99 TL!