2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın herkese bizde izmire karla uyandık bu sabah ha ha görmeyince çok güzel geliyo tabii her yer bembeyaz yağsa bile tutmazdı hiç ama bugün tuttu:KK8:

serpilcim çok geçmiş olsun...allah şifa versin...

filizcim yeni yaşın sana mutluluk sağlık huzur versin eşinle ve oğluşlarınla birlikte:KK16:

biz yapboz meraklısıyız ilk alınan yapbozu bile hemen yapabilio...onun dışında resim çiziyoruz..doktorculuk oynuyoruz bebekleri uyutuyoruz falan filan:KK37:
 
tekrar geçmiş olsun serpilcim, zor bir rahatsızlık, inşallah ameliyat iyi gelir.


Filizcim doğum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı yılların olsun.

Bizim evde oyun arkadaşı babaları, ben pek oyun oynamaya fırsat bulamıyorum açıkçası, bizde de ençok köpekcilik oynanıyo, babasını köpek yapıyo, sonra bana getiriyo, anneee bak bu benim gudikim hemde gocamaaaannn :))
 
aaa filiz mutlu yıllar demeyi unutmuşuuuummm. iyiki doğdun demek 30 oldun. valla 30dan sonrası çok hızlı geçiyo................................

günnaydın duyguu..

teşekkür ederim geçmiş olsunlara.
köpekçilik güzel oyun. ben çağan köpeklerden korkusunu yenmesine yardımcı olur diye şu yürüyen havlayan köpekler var ondan almıştım. bikaç ay oluyo. çağan alışmaya başlamıştı oyuncağğa ama dün geldi annneee odamda köpek varyya gözlerini gocamaaaaan gocaman açmış bana bakıyo gel sende gör istersen ama önden sen git çok korkunç. neyse gittik birlikte arkama saklanmış bak netakar(nekadar) korkunç dimi neyse oyuncağı gözümüzden uzak bir köşeye saklamaya karar verdik ve sakladık. biz köpek korkusunu atlatamıycaz zaman lazım herhalde..
 
:))) hayrettir ki bizim herşeyden korkan Elif, köpekten korkmuyo, hatta köpekler Elif'ten kaçıyo :))
 
Filizcim doğum günün kutlu olsun hayatım.Nice mutlu yıllar.

Bizde evde, kitap okuyoruz, kucağıma oturur, anne hadi oku diyerek.Çok nadir o bana okur.
Ama daha çok hareketli oyunlar ilgisini çekiyor.Legolarıyla uçak yaparız, bir tanede bana veriri, kardeş kardeş gezerler havada o uçaklar:))) Yakalamaca, saklambaç en çok sevdikleri.Babasıyla onları oynuyor.Ben daha sakin oyunları oynuyorum.Koşturmak falan pek bana göre olmuyor, ama o her fırsatta yakalamacılık oynayacak ortam yaratıyor.Üstünü giydirirken kaçıyoır, bir şey yedireceğim zaman kaçıyor.Bir şey istediğim zaman kaçıyor.Onu yakalamadığım sürece istediğim şey olmaz çünkü:)))
 
giydirirken ve yemek yedirirken kaçma kovalama işinden bana ve babanneye fenalık geldi artık, bir çorap giydirmek yarım saat sürüyo, tepine tepine, yata yuvarlana bir hal oluyoruz, yeme işini ben bizim evde hallettim gerçi ikea'nın mama sandalyelerinden iki tane aldım içinden çıkamıyolar ve kaçamıyolar
 
valla bu aralar o kaçıyo ben yakalayamıyorum bana daral geliyo. bi dışarı çıkcaz iki saat uğraşıyoruz bizde. bide bu aralar kaplan olmaya heveslendi gideceği her yere dört ayak gidiyo kaplan gibi giyincek kaplan bunda yermii yer öyle işte..
 
çocukların hepsi oyunlarda ve giydiriken kaçmada bile benzerlik gösteriyor, bizimki de kedi oluyor sonra bizi yiyo.., resim çizmek, yakalamaca, öğretmencilik, bebek besleme - uyutma oynadığımız oyunlar. Yakalamaca oynarken eğer yakalnmışsa; anne dur babaya bişey sölücem diyor elimden kurtuluyor bir kaç adım sonra hadi beni yakala hadi beni yakala....

filiz iyi ki doğdun canım, Allah evlatlarınla beraber güzel bir ömür nasip etsin.
 
uyanığa bak sen babaya bişey söyliycekmiş. bunlar varya kaçın kurrası mı derler...ondan işte..
 
merhaba herkese...elvine dün akşam dedim ne ameliyatı oldun sen bakalım ne cvp vercek diye...öksürük ameliyatı olmuş:KK9:
ayy çok güldüm yaa
 
merhabalar,

Aferin Elvin'e, zorlaştırma kolaylaştır mantığı ile ilerliyor. Serpilcim bunlar cin olmadan adam çarpıyolar.
Bu arada burada hava açtı, mutluyuz...
 
Günaydın kandiliniz mubarek olsun






merhaba herkese...elvine dün akşam dedim ne ameliyatı oldun sen bakalım ne cvp vercek diye...öksürük ameliyatı olmuş:KK9:
ayy çok güldüm yaa

canım benim ya, dünyadan bir haber melek bunlar
 
Merhaba kızlar

Kandiliniz mübarek olsun tüm dualarınız kabul olsun Allah ilk önce yavrularımıza sağlık şans versin

Fifoşcum geçmiş doğum günün kutlu olsun canım

Biz genellikle meralin dediği gibi sakin oyunları oynuyoruz baba ile daha hareketli oyunlar oynuyor ama babasıyla oynamayı çok seviyor ve asla doymuyor , benimle genelde haamur ve lego oynuyor, tamircilik oynuyoruz o tamirci oluyor zili çalıyor (zilin çalma sesini yazıyorum şimdi size ninnamuuu ninnamuuu), ben kapıyı açıyorum o bana ne bozuldu diyor bende söylüyorum oda tamir ediyor, bu aralarda jengalardan tiyatro sahnesi yapıyoruz favorimiz o küçücük oyuncakları var miki,mini,gofi onlar oyuncu oluyor falan filan , kitap okuma seansı yatağa girince bizde yaklaşık 7-8 kitap okutuyor bana ardından 1 tane masal anlattırıyor sonra da kendi kendine uyuyor
 
Son düzenleme:
X