- 25 Kasım 2007
- 3.326
- 20
- 46
selamlar kızlar. kalktım kahvaltı yaptım annem mantıya girişmiş hala daha mantı yapıyoruz. buyrun yiyelim hep beraber.
sevda duruya çok geçmiş olsun.
çağan geçen hafta evde bizimleydi ya en son ben yarın okula gitcem demişti iki gündür de bi hevesle kreşe gidiyo. o yokken ev sessiz ama evdeykende tv başında.
ben çok dertliyim bu konuda. ben izlemesin diye uğraşırken eşim hala film izletiyo. hafta sonu oturmuşlar transformers mı ne belaysa onu izliyolar. ben bile izleyemem yani korkunç geliyo bana. çocuk habire kalkıp robot aç demeye başladı. diğer filmlere razı olur oldum. evde tam oyuna başlıyorum annem bu sefer çağan beni sevsin diye kalkıp çizgi film açıyo tv de. iyice sinirim zıplıyo. eşim laftan anlamıyo artık o kadar çok söylüyorumki açma diye artık beni duymuyo bile bende direk kızarak olaya başlıyorum eşimde sen sürekli bana kızıyosun diyo. neyapacağımı şaşırdım. evdeyim çocuk evde tv krizine girmesin diye kreşe gönderiyorum varmı böyle bişey
Bugün ne hikmetse herkesin evinde mantı var galiba,
bence çizgi film kanallarını iptal et serpilcim, bozulmuş falan der kandırırsın,
bizim uydu oda değişikliğinden iptal oldu, birdaha da taktırmadık sadece trt çocuğa kaldık iyi de oldu.