2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Yok be duygucum ikinciyi nasıl düşüneyim diyorum düşüncesi bile uzak sen ne yaptın kafanı topladinmi nasıl evde durumlar
 
günaydın kızlar

Derya bende Duygu gibi sanmıştım valla :))

Duygucum noldu iyimisin
 
Günaydın kızlar, nasılsınız_?
Sağol duygucum, sen nasılsın, durumlar nasıl sizde_?
Bu akşam nasıl geçti derya, uyuyabildin mi_?
3 gecedir sürekli yarım saatte bir uyanıyor egede.Görünen bir rahatsızlığı da yok ama.
Dün gece neyse ki o kadar uyanmadı.Ama uyandığında da artık her mızıldamasında gitmiyorum yanına.Biraz mızıldanıp uyuyor.Bazen annee diye ağlamaya başlıyor o zaman gidiyorum.2-3 kez uyandı yine bu gece.1 kez yanına gittim.Ne istiyorsun oğlum diyorum ayaba diyor.Arabasını veriyorum sinirle atıyor:))Oğlum uykum var bak ben gideceğim deyince yine bağırmaya başlıyor.Neyse su verdim, tekrar uyudu.Sabah 7,5 ta uyandı, ağalayarak.Biraz dursun belki uyur dedim.Tekrar uyumuş.8,5a geliyordu uyandığımda, bu sefer ben gittim uyandırmaya:)))))Hep o uyandırmayacak ya, yılda bir de olsa ben uyandırayım:))))
Bugün hava bulutlu burada, yağsam mı yağmasam mı diye düşünüyor hava.Ama bir yağarsa tam yağacak sanırım.Geçen sene bu dönemlerde dolu yağmıştı, her taraf bembeyaz olmuştu.
 
merhaba...
ay meral geçmiş olsun,hiç uyumasalar daha ii,öle zırt pırt insanı öldürüo(
kızlar biz salı günü adliyeye gittik,ama dilekçe yazan biri yoktu ,çarşıda yazdıralım dedik..
soona eşim kahve içerken istemiorum ben dedi..bu son vazgeçiş..ankarayı beklioruz..daha ii olmak için:))ay sonunda da ankara da bi aile terapisine başlayacağız..bunları da kimse bilmio(sizden başka-1 arkadaşım dışında-)sırrr tamam mı:)))
 
selam kızlar ...
ay duru deli ediyo beni kızkardeşim geldi onu gördü ne bulduysa yerlere atti şımardı ..
dün gece saat 3 acıyo diye kaldtı ne pijama ne kilot hepsini çıkardı çıplak yattı ((
 
Duygucum çok sevindim ya hayırlısı olsun üzülme herşey düzelir bu dönemlerin en büyük sebebi hayatımıza giren şu küçük şımarıklar, bu arada sır merak etme:))
 
araştırmalarım sonucunda anladımki bizim kızmalesef 2 yaş sendromunda ((
papazı bulduk yani
duygu niye adliyeye gittiniz ben olayları bilmediğim için anlayadımda ?
 
yaz gelmesini beklemeden soyundu senin sıpa haaa
yazın hiç tutamayız bunları ama iyiki ocakta doğurmuşuz dimi. sokak diye tutturduklarında soyuncam diye tutturduklarında nispeten daha rahat olacağız yaz olacağı için..
duygucum herşeyde bi hayır vardır dilekçe yazacak birini bulamamanızda da bi hayır vardır. hayatımızda malesef bazı kötü dönüm noktalaraı olabiliyo sanırım herşeyde sakin olmak en iyisi aceleyle verilen kararlar en çok zarar verenleri. yaa düşündüklerimi çok rahat anlatamıyorum aslında sana söylemek istediğim çok şey var. hayatınla ilgili ne kadarcık şey bildiğimi sen biliyorsun bilmişlik değil aslında yaptığım yanlış anlama nolursun. neden bilmiyorum burdaki herkesi ayrı ayrı çok seviyorum tanımasamda ama seni sanki hissediyorum yaaa anlatamıyorum ki işte.
aslında dencek bişey de yok dimi. zaten seninde en son ihtiyacın olan şey bu konuyla ilgili sana bişeyler söylenmesi. ben senin içinde eşin içinde nil içinde inanki dua ediyorum. allah aydınlıklara çıkarsın inşallahh...tabiki sırr ayrıca...
 
Duygucum en doğru kararı vermissiniz aile terapistine giden bir çift var arkadasımız çok faydasını gördüler
hiçbirimizin mükemmel değil evliliği ama hep söyle düşünürüm ben bu halindem dahamı iyi olacaksın
yalnız bir yasam babasından ayrılmış bir cocuk baskasına guvenemiyceksin hadi güvendin tekrar evlenmeye cesaret edemiyceksin kızın var çünkü uvey babayla nasıl buyutursun bu yasam yanlıZ gecermi çok uzun yıllar var önümüzde annenin evine nasıl donersin misafir gibi olursun falan filan ben çok geniş düşünürüm sende öyle duşun kaybetmezsin inan en Buyuk zorluguda Nil ceker
Ben sadece aldatmayı affetmem o zaman boşarım iste yada taksim meydanında sallandiririm bur yerinden :))))
 
Duygucum en doğru kararı vermissiniz aile terapistine giden bir çift var arkadasımız çok faydasını gördüler
hiçbirimizin mükemmel değil evliliği ama hep söyle düşünürüm ben bu halindem dahamı iyi olacaksın
yalnız bir yasam babasından ayrılmış bir cocuk baskasına guvenemiyceksin hadi güvendin tekrar evlenmeye cesaret edemiyceksin kızın var çünkü uvey babayla nasıl buyutursun bu yasam yanlıZ gecermi çok uzun yıllar var önümüzde annenin evine nasıl donersin misafir gibi olursun falan filan ben çok geniş düşünürüm sende öyle duşun kaybetmezsin inan en Buyuk zorluguda Nil ceker
Ben sadece aldatmayı affetmem o zaman boşarım iste yada taksim meydanında sallandiririm bir yerinden :))))
 
Duygu'cuğum umarım aileniz için hayat çok daha güzel olur....
Duru hanım yazı çabuk getirmiş ama dışarıda soğuktan donuyor millet!!!
Biz Aslı'yı doğduğundan beri hiç yanımızda yatırmadık, hasta olduğu zamanlar hariççççç. Sabah kalkınca 10 dakika yatakta hep beraber keyif yaparız, o da sadece hafta sonları....
 
merhaba..
teşekkür ederim kızlar,hepiniz ayrı ayrı .iiki varsınız,gerçi biz gene kavga ettik,bu adama bişi oldu,abuk bi yerden çoştu..offf..
deryacım işin içine girince emin ol çok daha ayrıntılı düşünüosun,benim de annem ayrıydı babamdan(gerçi çook mutluyduk ayrıldıktan soona)ama gerçekten zormuş!!
serpilcim ben duymak istiorum sizi,3 yılı devirdik burda beraber,kim anlatır kendini,kim döker içini..lütfen dualarınla beraber düşüncelerini de ilet:)

işin aslı şimdik ne yapmam gerektiğini bilmiorum,o kadar laçkalaştı ki...üzülüorum
 
canım aile terapisinden önce eşini ikna edipte bi psikiyatriste götürsen. beraber gidebilirsiniz elbette ama eşinin sanırım tedavi alması lazım. bu tedavi öyle korkulcak bişey değil ağır bi tedaviden bahsetmiyorum çok basit bir iki ilaçla çözüyorlar işi. ama öncesinde senin gidip çaktırmadan durumu anlatman gerekir çünkü dr bi kez görecek ya olayı anlamayabilir..ben 5 yıl yaptım bu işi. psikiyatri hemşireliği yaptım anlarım az biraz..
 
Günaydınlar kızlar,
Seni çok iyi anlıyorum duygucum, ama çözüm üretmek çok zor dışarıdan kişiler olarak.Bunu ancak ikiniz yapabilirsiniz.
Serpilin dediği gibi belki bir terapist vb şekilde olabilir, ama onda da eşin gitmek ister mi diye bir sorun var_?Hiç bir zaman insanlar kendilerinde sorun olduğunu düşünmezler çünkü.
İnşallah sonunda mutlu olabileceğin , nilin mutlu olabileceği bir sonuç çıksın.Tüm temennim bu.
 
merhabaa...
saolun kızlar ..eşim düzelmek için her işe evet dio,o yüzden bi sorun yok ama işte her şey üstüste gelio
sizler de iisiniz işallah,kuzularımı öpün benim için
 
selaaaaam...
duygu inşallah aranızdaki sorunlar düzelir canım !hangimizin evliliğinde sorun yokki (
boş veer zamana bırak ...
 
istanbuldaki kızlar:
ykm ye uğrarsanız nile şu rubber ducklardan istiorum ,pembe,üstü deri gibi olanından 27 numara,acayip inmiş fiyatı ben galleria da gördüm ama numarası yoktusiz de bakın bize de alın lütfen ben hemen eft yaparım .aklınızda olsun,teşekkürler:)
 
Duygucum yeşil kunduranin sitesinden satın alabiliyorsun Mağazası'ndan daha uygun fiyatı
fosforlu bır pembesi var onumu diyorsun gordunmu gercegini çok cirkindi o ben ezgiye 26 aldım kısa giymesi için
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…