2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

:)) bizim yazlıklar ortada değil ama olsa ezgide giyerdi eminim
dışarı çıkarken ezgi bir Melek oluyor ne giydirirsen giyer sacını yaptırır isini biliyor
bende mothercareden aldım kilot atlet takım
ikinci paket yüzde 50 indirimli lazım olan bir uğrasın güzel indirim var
 
Üzüldüm kıyafetlere bende canım yaa, acaba sıcak mıydı yıkadığın su_?Ben lc den alıyorum öyle bir sorunla karşuılaşmadım şimdiye kadar.
Derya sizede çok sevindim, olayı çabuk çözdünüz:)))Ege akşamları çıkartıyor lazımlığını, anne ben çiş yapacağım diye bezini filanda açtırıyor.Ama üşüyecek diye fazla tutamıyorum.Bizim ev kaloriferli filan olmayınca yeterli sıcaklık yok daha evin içinde.
Bende arabalı külotlardan aldım, çok sevdi:)))
 
bizim bi tane kayulu kilotumuz vardı çağan gittiği heryerde kayumu göstercem diye çıkarıçıkarıvermiş pantolonunu sonra çiş olayına başlayınca eşime söyledim oda gitmiş 10 tane baya bildiğiniz adam kilotu almış. düz beyaz. aaaa oğluma adam kilotu almış babası adammı olcakmış falan dedik hoşuna gitti normal kilot giyiyo yani.
kıyaftette seçiyo buuu bide buuu diyo giydiriyorum uyumluda seçiyo sorun yok. çorabını bile aynı renk seçiyo valla hoşuma gidiyo benimde..
 
İyi aksamlar kizlar
Sagolun hepiniz.azda olsa biseyler yemeye basladi kendi istegiyleDerya ne guzel cis olayini cozdunuz.darisi bizimkilere
Aysegul yok bayadir benimde dikkatimi cekti:26:
Gulce bizde haftada 3gun3saat gidiyoruz krese.baya gelisme var ecede.zaten konusuyordu ama son gunlerde daha anlasilir ve uzun cumleler kuruyor.daha sakinlesti hircinliklari azaldi.bol bol resim ciziyor
 
Günaydın kızlar,
Kreş olayı gerçekten çocuklarda ilerleme kaydettiriyor her bakımdan.Yemek olayının çözülmesi birinci etken bence.Orada diğer çocukları gördsükçe bizimkilerde yiyor.Zaten alışlınca devamı geliyor.

Ege için kreşte şikayetler başladı.Sinirlendiğinde, elindeki arabayı başka bir arkadaşı aldığında, özellikle araba ama, illa o çocuğa bir şeyler yapıyormuş.
Geçen hafta bir arkadaşını yanağından ısırmış, dün de bir arkadaşına okkalı bir tokat indirmiş.Nasıl vaz geçireceğiz bilmiyorum bunlardan.Öğretmeni evde ısırarak seven biris mi var dedi.Yok dedim bende.Evde dayak yiyen bir çocuk olsa, ya da ısırarark sevilse tamam diycem ama nereden öğreniyor bunları bilemiyoruz.
Bir taraftan güzel kendisini koruması ama bir taraftan da başka çocuklara zarar vermesi kötü.Daha şimdiden başladık bakalım şikayet dinlemeye, önümğzde uzuuuuuun bir okul dönemi var, yıllar boyunca devam edecek sanırım bu:))))
 
günaydııııın....
hatice bende bu gün eve yakın bi yer var bakıcıda rahat götürüp getire bilir orayla gidip görüşücem!bende 3 gün 3 saat diye konuşıyım ozaman severse uzatırım süreyi
 
aman meral allah korusun ne diyosun..
çağanda oyuncaklarını vermek istemiyo konuşuyorum ama ısrarcı olmuyorum. sonuçta onun eşyası isterseverir istemezse vermez hepimiz öyle değilmiyiz. ben senin gibi başkasıda sana oyuncağını vermek istemeyebilir o zaman sinirlenip elinden almak yok tamammı diyorum. oyuncağını vermek zorunda değilsin ama paylaşırsan oda seninle paylaşır diyorum sonuna da ekliyorum tabi ki sen bilirsin annecim ben sadece sana neler olur onu anlatıyorum anadın mı beni diyorum. tamam anne diyor.
geçen çok hoşuma giden bişey oldu bisikletiyle dışarda oynuyodu bi kız gördü boynunda kayulu telefon var. kızın yanına gitti bişeyler dedi ben uzaktan izliyorum sonra bisikletinden poposunu kaldırdı bak dedim arkadaşa kıza bisikletini verip telefonu istiycek. gerçekten öyle yaptı kalktıı abla ıııhh oturr kız oturdu abla kayu alooo verr. kızda ona tel.nu verdi valla ben bilmiyorum daha başkasının elindeki bişeyi nası alcağımı ama çağan biliyo bu da çok hoşuma gidiyo..
 
Ege başkasının elinden almıyor, kendi elinden almak istediklerinde kızıyor.
Karşı taraf ısrarcı olup alamk isterse de karşı koyuyor.Evde yaptığında bende aynı şekilde davranıyorum, arkadaşı geleceği zaman oynatmak istemeyeceği oyuncakları kaldırıyoruz zaten.
 
herkese merhaba bir park yaptık geldik kizimla
Aynı şikayetler bizdede vardı meralcim nerden öğrendi diye çok dusunme kresteki diğer cocuklardan öğreniyor
ezgi bir gün geldi eli mosmor tombik yerini ısırmışlar cocuğumun ertesi gün ezgi birini yolmuş öğretmeni söylüyor valla burdan öğrendi dayak yiye yiye dayak atmayı dedim
bizi be isirir ne vurur ama çok güzel paylasir hemen verir oyuncağını ama kreste öyle değil
ne görürse onu yapıyor orada
bizim cis olayımız iyide dün dışarı çıktık bez bağladım yaptı cisını bana demedi cis diye ama poposunu elledi islanmismi yerler islanmismi diye baktı sonra oyun devam daha ısımız var yani
ama evde hiç kaçırmıyor
 
valla meral kızıyorum böyle, evde böyle yapan var mı diye soranlara hııı var ısıra ısıra döve döve alırız biz herşeyi. nasıl alcaktıkki başka türlü diye sorcan aslında. valla bizimki anartabiliyo bazan bütün oyuncaklar onun keyfi iyiyse verir ama bazanda herşeyi ele geçiriyo. yani öyle diyolar benim yanımda pek yapmıyo bakıcımız benden çok şımartıyo çağanı onlara yapıyo gibi geliyo bana..
 
İyi geceler
Tam 1bucuk saattir ugrasiyorum uyutmak icin.simdi uyudu icime fenalik geldi
Bizim kiz basladi gene zor uymaya dismi cikaracak acaba.off boyle olunca canim cikiyor oglen ugras bir saat aksam ugras uyuttuktan sonra hicbisey yapasim gelmiyor.sozde sacima fon cekecektim
Oyuncak konusunda ece sadece onatla cekisiyor.gerci bebeklikten berİ beraberiz alisti heralde ece
 
merhabalar,
ne güzel çiş olaını aşmışsınız, ben biraz daha havaların ısınmasını bekliyeceğim, zaten şimdi yaptıktan sonra söylüyor. Yarın 1 aylık fizik tedavimiz başlıyor, dr. gelişmeyi çok iyi buldu, eeee bizim koşturma da artıyor.
Ece yemek yemeye başlamış, çok sevindim, darısı yemek konusunda ünlenmiş metin, çağan ve aslının başına...
 
hatice benim ki de 1 haftadır akşamları uyumakta zorlanıyor, kendini yatakta oradan oraya atıp duruyor, kendi kendine uyuyan çocuk benide yanında esir ediyor. Gündüzleride normalde 2 saat uyurdu şimdi yarım saat uyuyormuş. Bu veletler birbirlerinden kopya çekiyor galiba!!!!
 
Evet accu.valla donem donem degisior.biz uyku konusunda hep zorluk cektik.9 aylik falandi iste gunduz uykusunu teke dusurdu. Aslinda uyudugunda guzel uyuyor bazen uyanmiyor gece ama iste uyutana kadar
 

Yemek konusunda baya ilerlemeler var.yaklasik bir hafta ac gezdi.abur cuburda yemeye basladi inanamiyorum.cikolatalar misir cerezleri hepsini ben yerdim sinirden.simdi cani ne isterse onu yiyor.pilav,makarna istiyor genelde
Gerci icim rahat degil dusundukce.yumurtasi,eti,sebzesi,bakliyat bunlari 1haftadir yemior
Ama zamanla yiyecek diyerek kendimi avutuyorum
 
günaydın..
dün görüştüm kreşle 3 gün 3 saat oyun gurubu yemek(sabah kahvaltı yada öğle yemeği) olursa 400tl olmazsa 300 dediler fiyat nasıl sizce?
duru kahvaltı yapmıyo kahvaltı için iyi olurdiye düşünüyorum
 
günaydın oh bee iki satır okudum hepiniz brayı bana bırakıp gittiniz gibi gelmişti.
accu gözün aydın..daha da güzel haberlerini alıcaz eminim

hatice gözünaydın diyim bide maşallah. nazar değmesinde yesin..
 
elagülce fiyat ortalama bi fiyat gibi geldi bana ama piyasayı bilmiyorum.
valla yemek içinde çok para istemişler ama diğer çocuklar yerken canı ister belki para verilmedi yiyemezsin mi diyeckler ozaman kötü olur. yemek için pazarlık yap bence saçma bi oran olmuş çünkü
 
Ezgi 3 gün 3 saat kahvaltı öğle yemeği 450 ydi
sonra 5 gün tam gün ikindi kahvaltısı dahil 550 ye anlaştım
pazarli yap yemek icinde 300 olsun de bence
orada oturup yemek yemeyi ogrenmesi önemli
hep birlikte yemeği öğreniyor dua ediyorlar ezgi hep kamerada millete yemek yedirirken çıkıyor :))
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…