2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ezgi dün gece uyurken gel bezini bağlayalım dedim istemedi cis yapma ama yatağına dedim tamam dedi gece 4 te yanımıza geldi bende yaptırdım cisını yapmadı birdaha bezsiz ilk gecemiz güzel gecti
bakalım şimdi sorun disarda tuvalet bulana kadar tutabilecekmi?
 
deryacım ben çok gerilmiştim dışarda napcaz diye ama çok şükür ki boşa gerilmişim. tut annem çişini diye evde egzersiz yaptırmıştım. çiş der demez hemen koşmadım biliyosun eğitime başladık 1 hafta içinde antalyaya gittik o yüzden egzersiz yaptırmıştım evde..
gerçi tut çişini diyince pipisini tutup geziyo wc ye gidene kadar. dışarda da heryerde wc var. ben antibakteriyel ıslak mendillerden aldım. çok yer kaplamayan klozet adaptörümüde yanımda taşıyorum sorun olmuyo. ilk gecenizde hayırlı olsunn
 
Benimde calışma yaptırmam lazım
o internetteki seyahet lazimligindan aldinmi
ebebekte gördüm küçükmüş yer tutmaz çok
heryerde wc varda avm lerde gelde bul hadi buldun birsuru sıra
bunada alisacakta zaman lazım tabi
buna bile şükür çok yol katettik
 
Nazonun bulantisi vardır belki ay igrencti ilk aylarım allahhim sürekli kusuyordum ya aksam 8 de uyurdum koltukta :))
 
Son düzenleme:
o lazımlığı almadım yani almıştım ama antalyaya gideceğiz diye almıştım. biz yola çıkana kadar kargo gelmedi. sonra bende kargoyu teslim almadım iade ettim. zaten ihtiyacımda kalmadı.. zaten büyük çanta kullanıyorum klozet adaptörünüde rahat rahat taşıyorum ama antibakteriyel ıslak mendilleri kesinlikle öneririm sağda solda dezenfeksiyon için iyi oluyor..
 
günaydın..
dün görüştüm kreşle 3 gün 3 saat oyun gurubu yemek(sabah kahvaltı yada öğle yemeği) olursa 400tl olmazsa 300 dediler fiyat nasıl sizce?
duru kahvaltı yapmıyo kahvaltı için iyi olurdiye düşünüyorum

Gulce bizimde haftada 3 gun 3 saat 400 ogle yemegide dahil.hatta bikac kez kahvalti etmeden goturmustum kahvalti hazirlariz dediler.tabii bizimkiz kahvalti etmeyi bilmedigi icin yemiyor.bencede pazarlik et yemek konusunda
 
alemsiniz yaa yüzyüze yetmiyo burdan görüştğünüz yetmiyo bide cebine mesaj mı attın. hayırdır ne yazdın:))
bak çok merak ettim şimdii
 
ece uyuyor emelciim.uyanınca geliriz
ece uyudumu diye soruyor serpil :))
söylemesi ayıp emel mozaik pasta yapmış bizide çağırdı :KK52:
 
dün temizlik yaptım bugün hiçbrşeye alimi sürmedim.kahvaltıyı kayınvaldem hazırladı.dışarı çıktık alışveriş yptık beraber.şimdi ben pc başında oturuyorum kayınvalde akşam yemeğini yapıyor:KK66:
 
sen çok dinlenmişsin bugün olmaz öyle gelince çayları sen yap dağıt çocuklarada bak bende yemek yapiiim :))
 
slm kızlar beni sormuşsunuz :)))) ne çok sevindim unutulmadığıma benimde aklım sizlerde fakat netim kesikti pek halimde yoktu bikaç gündür biraz daha iyiyim annem bendeydi üç gün dün akşamda ben ona geldim ordan girdim hemen 7+2 olduk 6+3te kalp atışımızı duyduk çok şükür :)))) gayet sağlıklı gözüküyo hatta 1 hafta önde gözüküyo mide bulantım değilde tuhaf bişey var canım bişey istemiyo ama çok acıkıyorum yani yemek yiyiorum bi saat sonra açım doktorda istersen diyetisyene git belkide yediklerin acıktırıyodur değerlendirip ona göre liste yapar dedi bakalım gazım çok defnede de böyleydim bide bunda ne yesem midem yanıyo falan arabada çok gidemiyorum o zaman bulanıyo arada bel ağrım var çok şükür başka sıkıntı yok geçmişi okuyamadım biri özet geçebilirmi herkes çocuklar nasıl iysiniz inşallah
bu arada defnenin çene acaip açıldı cırcır susumuyo artık bazen yeter sus diyorum
kardeşin kızmı erkekmi diyincede erkeç diyo :)
 
günaydın kızlar

nazocum erkeç bebeğiniz hayırlı olsun iyi olmanıza sevindim

bende acaip uykusuzum gece 2 de yatıp sabah 7 de kalktım , bugün duygu ile buluşacaktık ama akşam saat 11 de eşimin dayıları geldi çatkapı sürpriz yapmışlar Onatı özlemişler onlar burada şimdi hafta sonu dolayısıyla buluşamıyacağım duyguyla ona üzüldüm kısmet olamadı yine
 
Son düzenleme:
Merhabalar, nasılsınız_?
Serpil ben aralarda okuyorum ama yazamadım, bu hafta çok yoğun geçti.Projesini çizdiğim bir yer vardı, oradan ev alacağım diyordum ya, onun alım satımı, kredi çektiğimiz için ekspertiz raporu hazırlanması falan epey uğraştırdı.Raporu kendi adımıza yapmadık ama , ben yazdım, başka bir ekspertiz arkadaşın adından geçirdik:)))))
Bu hafta yoğunduk anlayacağınız.Zaten annemin gelmesini bekliyordum bu yoğunluk için.Akşamları egeyi bıraktık eve işe devam ettik tekrar.

Şimdi rahatladım, dün satış tamamlandı.
Bu arada ingilizce kursuna başladım 2 haftadır.Haftada 3 gün, inşallah konuşmaya başlarım:))))
İşte bizde durumlar böyle, ege ile bir sorunumuz yok şükür.Havalar iyice ısınsa burun akması da kesilse daha fazla rahatlayacağım.
Derya sizde olayı çözdünüz, zor olacak diyordun ama bak rahat geçti.İlk bezsiz gecenizde geçmiş:)))
Emel haticeeee, ooooh ne güzel valla yaaa, kızlar gelin bu taraflara beraber bişeyler yapalım yaaa:)))
Nazlı erkeç bebeğinizin iyi olmasına da sevindim, hadi bakalım hayırlısı ile kucağına da alırsın canım.
Aklımda fazla birşey kalmamış kızlar.
Biraz işim var onları toparlayayım tekrar bakarım.
 
meral eviniz hayırlı olsun. yanlış anlamadım dimi evide aldınız. güle güle oturun. bu arada biz ev işinden vazgeçtik. kısmet değilmiş. eşimin işleri nedeniyle riskli olacağına karar verdik. şimdi bi an önce açıktan atamalar yapılsın tercih edip gidelim diyo. dediğime geldi ama geç oldu .. tabi ben hiç bişey demiyorum aslında dilimin ucunda naabeeerr ben diyodum dinlemedin dediğme geldinmi diyesim geliyo değil ama demem..sonuç itibari ile bu noktadayız hayırlısı olsun ne diyim evi kaçırdığında çok pişman oldu zaten. bide ben üzmiyim dimi..
kızlar ders çalışmam lazım hiç şevk yok bende. 1 ay sonra final var. inşallah veririm büte kalmaz 2 ay daha gerilmek istemiyorum bitsin şu diplomayı alıyım artık. aslında vanda kalasımda var. burada yaşamak kolay ucuz yapacağımı yapıp sonra geliyim oralara. çağanın bakıcısıda iyi. vana kadro açtır diyorum bizimkine planlarım var. seneye çağanla birlikte ingizilzce kursuna gidelim diyorum. müzik dersi aldırmak istiyorum hepsi iki adımlık yol kurslar nerdeyse bedava neyse bakalım yaaaa kafam karışık yine.. sonra görüşürüz.

yaa keşke buluşabilseydniz senin içinde değişiklik olurdu ama duygu için sanıyorum daha güzel olurdu. sıkıntılı zamanlar geçiriyo snlsdığım kadarıyla dağıtırdı biraz kuşum benimm
 
Meralcim hayırlı olsun eviniz canım güle güle otur
yine bahcelimi een büyük hayalim ama istanbulda sadece hayal oluyor
Bahçeşehir tarafında villalara taşındı hep arkadaslarım bahçesi falan süper ama sehir dısı hep oralar
yaslaninca Marmaris içmelere tasincakmisiz esimle cocuklarda oraya gelir onlara yük olmayız hiç keyif alırlar evimize gelip diyor :)) anca ikinci cocuğu damadı olur artık :))
ezgi ısı çözdü meralcim valla korktuğum gibi olmadı bakalım bugün disarda napicaz wc lerin yakınlarında gezicez artık :))
annenin donmesi iyi olmuş faydaları büyük oluyor
 
Sağolun kızlar, hayırlı olur inşallah.Büyük sorunlar yaşayarak aldık aslında.1 senedir, yaptığım işlerin parasını alamdığım için evi almaya karar vermiştim.Tam istediğim gibi değil, bahçesi var ama site içinde ortak kullanım alanlı.Havuzu var sitede.
Aslında benim hayalim tamamen bana ait müstakil bir yer, bakalım belki bundan sonra ona kavuşuruz.Çalışmaya devam:)))
Derya valla emeklilikte tam yaşanacak yer marmaris içmeler.Ben buradan ayağımı kesmek istemediğim için aldım birazda burasını.Egehanın okulu için büyük şehirlere taşınsak bile yazları geçireceğimiz bir yerimiz olsun, emeklilikte yine burada yaşayalım düşüncesindeyim.
Serpil herşeyin hayırlısı güzelim, biraz daha zaman gerekiyor sanırım size.Bazı şeyleri tam oturtmak için.Aslında haklısınızda, memur olunca tayin nereye çıkacak, nerede yaşayacağız düşünceleri tabiiki sorun.Birde çocuk okula başlayınca bu düşünceler oluşuyor.Bakalım 3-4 yılımız var:))))
 
İyi pazarlar herkese
hava çok kötü disarda gezme hayalim bitti yine avm lere kapanicaz
tuvalet aliskanligina baslamaktan korkanlara ezginin gelişmesini soyliyim lazimliga oturmayan ezgi suan tuvalete haber vermeden gidiyor cisını yapıyor ve klozete dokuyor gelmiş birde ben doktumm diyor :)) cis yapmaya koşuyor yanına gidiyorum sen git diyor
disardada çok basariliydi su seyahat lazmligindan aldım güzelmiş yerde kaplamıyor adaptorde oluyor çok kullanışlı
 
X