2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aaa pardon:)))Öğle uykusundan kalkıncaya kadar diyorsun:))))
Bizimki de 6 gibi gidip, 5 gibi geliyor.Ondan sonrada balıkları pişirip bize servis yapıyor:)))Pazar akşamları yemeğimiz eşimden oluyor:))))
 
Ee yapsın o kadarinida :)) ya birde istavrit var istanbulda hiç sevmem
bir kere 2 tane lufer tutmuştu ama çok lezzetliydi
 
Bence deeee, o kadarını yapsın di miii_?:)))
Burada istavrit ve lüfer çok yok.Karagöz, mercan asıl tuttukları:)))Ben asıl ahtopotu seviyorum, salatasını yapıyor:)))
Zaten bizde balık ve et eşimden sorulduğu için, ben pek fazla önemsemiyorum.Balık tutmaya gitmediği zamanlarda da somonu tuzda balık olarak hazırlar.Çok güzel oluyor, tavsiye ederim.
Aslında oldukça kolay ama ben bir kez yaparsam sürekli bana yaptıracağı için, hiç ellemiyorum bile:))))
 
Meral Ege normal kahvaltıya gectimi kreste nasıl uyuyormuş
bizimki dün bir tabak sucuklu yumurta yemiş inanamıyorum ya ogretmeniyle uyuyorlar öğlende ezgi kulagimizla oynayarak uyuyor :))
 
Evet uzun zamandır normal kahvaltı yapıyor.Evde de aynı şekilde.Bugün kreşte öğretmeniyle sohbet ettim biraz.Yemek olayı çok iyi dedi.Çok güzel yiyormuş maşallah.Akşamları da farkediyorum zaten.İllaki yiyecek bir şeyler istiyor.Yemek, puding, çukulata:))))Maşallah iştahı tam açılmış durumda.
Uyku olayıda evde ne kadar uyuyorsa orada da aynı.1i 10 geçöe filan uyuyormuş, 3-3,5 arası uyanıyormuş.
Kulakla oynama olayı benim büyük oğlumda vardı.Çok çektim.Küçükken uyuması açısından önemsememeiştim ama 15 yaşında bile kulak tutmaya, oynamaya çalışırdı.Şimdi 18 yaşında olmasına rağmen başkasının kulağını değil ama kendi kulağıyla oynuyor.Evlendiğinde eşi hapı yuttu:))))
Bence bir çözüm bulun o konuya.
 
baktım szin muhabbet iyi gidiyo. limon sıkmayayım dedim. sildim yazdıklarımı..
siz devam edin ben okuyayım..
 
merhabaaa...
ayy kocalar aynı valla iş delisi..meralcim haklısın..
biz de bakalım mı siteye derya
nil artık bitirdi sucuklu yumurta faslını,hatta sucuğu bile bırakmıştı ama ankarada yedi...,kızlar nil beyaz pilav!! yio sadece nerdeyse çok zararlı napçam bilmiorum
şimdik çıkmam lazım
 
pilavı çeşitlendir canım zaten yapıyosundur da
bence zararlı diyefazla takma kafana. kilo sorunu olursa takarsın. şimdi onlar saf enerji almayı tercih ediyorlar direk enerji işte kan şekerini hızla yükseltiyo çabucakenerjiye dönüşüyo.
et suyu tavuk suyu bezelyeli havuçlu çeşit çeşit pilav yapılabilir yani..
 

evet hayatım alışkanlık sanırım


evet çok zor canım senin durumunda ben vanı bilmiyorum hiç görmedim ama doğu illerinden karsın soğuğunu ii bilirim hayat bitiyo soğukta iki saat yürü yanakların yanıyoo soğuktan Allah kolaylık versin canım bizim burasıda bitik kışın in cin top oynuyo sessiz sakin sıkıcı avm,sinema,spor salonu,kreş hiç bişi yokk bişiler yapmak isteyince ist gidiyoruz ee buda herzaman olmuyoki iki bebeklee ...zor işimiz zorrr


meralcim işte ben bunuda kabullenemiyorum hayatım yani eşim kendi işini yapıyo cumartesi pazar eczanesi açık deil ama merkez depomuz var orası çalışıyo ee bide arazi işleri ekin vs var die cumartrsiyide ona veriyorum al ogünde onlara koş diyorum ama yokk canımm adama kalsa pazarıda işe ayırcak kendine deil yani gezmek tozmak deil istediği sadece çalışsınn ee bende pazar günleri konusunda hassasım yani bence pazar günleri aileye özeldir insan çok olaganüstü bi durum olmadığı sürece bu günü ailesiyle geçirmeli ne bilim ben hep bunu savundum.


ayy derya bu konu zor bi konu bende hediye konusunda çok zorlanırım hep

baktım szin muhabbet iyi gidiyo. limon sıkmayayım dedim. sildim yazdıklarımı..
siz devam edin ben okuyayım..

olurmu hiç canım yaa sen anlatki için rahatlasın atma içine bunaltma kendini.


bende farklı deilim valla sadece yaşanan yer ve koşullar farkllı ytoksa sorunlar benzer yanii.eşim çok anlayışlı çok yardımsever çocuklarıyla eviyle ilgili bi adam ama bazen çıldırtıyo benii son bir kaç gündür bu bölee elti kayınvalide krizi yaşıyoruzz ama bu kezz çokk sinirliyimm senin yakınında deiller sanırım buda ii bişi benim bide dibimdeler ve sadece köstekler hiç destek görmedimmmm
ayyy geldiler banaa:)))))))
 
Sevdacım bence de pazar günleri sadece aileyle geçirilmeli, buna katılıyorum.Ama bunun yüzünden çok kavgalarımız olduğu için artık bıraktım:)))Pazar onun balık günü eğer hava kötü değilse.
Bende ctesileri ortak birşeyler yapalım diye ayırıyorum, ya da o gün kendi başıma takılmaya çalışıyorum.
 

:)))bizdede cumartesi yokk hatta pazarda yok adamı evde tutsak bu seferde anası dıdısı bırakmıyo,oğullarını evlendiğini ve çoluk çocuğa karıştığını farkına varamadılar hala hiç dertleri bitmez hepsinin altında araba ama arabalarının benzinlciye götürüp benzinlerini bile benim kocam alır bakımlarını bile benim kocam yaptırır ayyy beni çıldırtıcak bunlar yaaa çokkk sinirliyim çokkkk.
ben iki doğum yaptım ve ne doğumda nede doğum sonrasında kocamdan başka kimse olmadı yanımda kayınvalidem arayıp bana ihtiyacın varmı gelim die sordu,sen tlf sorarsan ben sana gel dermiyimm.ama iki gün önce eltim doğum yaptı ona koşa koşa gittiler sancı haberi geldi sabah sabah kapıya dayandı hadi oğlum beni ist götür doğum olucak orda olim diee hem bana gelmiyo hem ona gidiyo hemde kocamı sürüklüyoo ayyy gene aklıma geldi uçtum vallaa..kızlar ben haksızmıyım yaaaa benim doğumda olmadılar kızıma bile onlar bakmadı kaanı doğurduğumda 1 hafta ist kaldım dr vs işleri için sonra şarköye döndüm ev yaklaşmamıza 1 saat kala eşime dedimki anneni ara klimalarıda açsın evi iice ısıtsın çocuklar üşümesin die bana ne dese beğenirsinizz annem ağva gezisine gitti sabah 6 gitti akşam 8-9 gibi gelcek dedi yuhhhh dedim yaaa insan evde bekler bi sıcak çorba yaparr ya daha neler nelerr bide benim kocamı sürükledi onada kocamada çok sinirliyimm valla ormanları yakıcam nerdeyseee.

bu arada eltimi okadar severimki anlatamam gene onun biraz yardımı dokunduu saolsun kendince en azından duruyla ffalan ilgilenmeye falan çalışmıştı alıp parka falan götürmüştü kii bilirsinis kardeşi olmuş çocuk afallamış bizde alışma sıkıntılarıı vs saolsun eltimee ondan yana deil tepkim


offfff ya off çok kızgınım
 
valla sevda haklısın be güzelim. insan tabi sayılmak istiyo.

yaaben buna sinir oluyorum. bir arada zaman geçirmek için biz yırtıyoruz kendimizi. onların umrunda değil. yemek yapmak için uyumalarını bekliyorum duş almak için onların bi işe dalmalarını bekliyorum hayatla ben yarışıyorum. herşeye zaman yetirmeye çalışıyorum. arkadaşlarımla bir araya gelmiyorum zaten iki saatim var diye yapacağım işi öğle arasına bırakıyorum ama yine de yok olmuyo işte. ben bu kadar uğraşırken karşılığında hiç bişey yok. akşam bişey demeden yatmış uyumuş sinir oldum. bende yorgunum ama çocuğumla ilgileneyim diye yatmıyorum falan filan..
 
benim kocama göre evlilik anlayışımızı yanlış kalıplara sokmuşuz .dün gece konuştuk,özgürlük istio,aslında bence de evlilik 2 hayatı bitirmek diil 1 hayat daha açmak demek ama olmadı işte ,burda,tek başına,bebekle..azcık dişini sıkamadı..meralin dediklerini yapmalıyız....saçını süpürge eden kadın yalnız kalıo,saçımıza bakım yaptırmak lazım ki hak ettiğimiz değeri görelim
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…