2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben Bursaya giderken bir ayakkabı firmasının fabrikasından aldım bot.Ama bir kez dışarı çıkarken giydirdim.2 adım atmadan acıyo dedi.Mecburen yine spor ayakkabılara dönüş yaptık.Bursa dönüşü aynı yere uğradım verdim geriye.
Korkuyorum bot almaya.
Ama sanki bunlar çok yumuşakmış gibi görünüyor.Alsam mı acaba_?Ama ayağını nasıl denk getireceğim_? Şimdi 25 giyiyor bizimki de.
 
içi yunlu ... ezgi 24 giyiyor ama bunlar 25 ten başlıyor. denedik oldu....

hiç ayagından çıkarmıyor hatta kendi gigiyor... çok rahat ettik biz... seneye için buyuk almak lazım... fiyatı çok iyi ama ezginin ki hiç giyilmemiş gibi biliyormusun ... ne burnu kırıldı ne soyuldu hiç çıkarmadığı halde ... olmazsa dene bir yerde yokmu oralarda acaba ...
 
Gece uykusu olmayınca gerçekten zor işiniz.Ben, ege rahatsız olursa gece uykusunda sorun yaşıyorum.Diğer zamanlarda şükür bir sorun yok.Akşam yatar sabah 7-7,5 ta kalkar.
Bu sbaha annee diye sesleniyor.Gittim odasına kalkmış yataktan, perdelerin arkasına saklanmış.Nerde benim oğlum deyince deeee diyor<:)))
Gece uykusunu tam olarak alırsa sabah hem dinç hemde neşeli oluyor.
 
tabi canım sabah hepimiz ruh gibi kalkıyoruz...
ezginin derdi buyuk oranda bizimle uyumak... aramızda uyumayı seviyor... hep yanında olmamızı istiyor...
 
En yakın mağazalar bodrum ve turgut reis mağazalarıymış((
Özellikle 2. resim çok güzel görünüyor.Şubat başı bir bodrum yapacağım.Mimar arkadaşın oğlu evleniyor. O zaman fırsat bulup bakayım bari.
 
Egehan aramızda uyuyamıyor.Rahat yatakta sere serpe yatmak hoşuna gidiyor.Artık park yatağında bile yatmıyor, sanırım rahat edemiyor orada.Tek kişilik yatakta yatıyor.Bazen gece uyandığında yanına uzanacak olsam, bir süre sonra anne çeçil anne çeçil diye uykusunda konuşuyor.
Hele aramıza alıp yatacak olursam koca yataktan ikimizi de atıyor neredeyse.En sonunda Alıp onu kendi yatağına götürmek zorunda kalıyorum.
 

yok canım bizimki bir bana bir babasına sarılıyor burun buruna uyuyoruz :)))
 
Daha doğduğu gün , ellerini bir örtüyle sardırmıştık.Çok hareket eip uyanıyor, rahat uyusun diye.Çığlık çığlığa bağırmaya başlamıştı.Ne zaman açtık, o andan itibaren uyumaya başladı.
Küçük sallanır yatak almıştım, anadizi ditorlar. Bir arkadaş çok kullanışlı demişti.Kızı 1 yaşındaydı o zaman , biz hala kullanıyoruz demişti.Bizim oğlan içinde hiç uyumadı.İçine yatırdığımda ağlamaya başlıyordu.Ne zaman park yatağa yatırıyordum o zmaan uyuyordu.Küçüklüğünden beri sıkışık ortamları hiç sevmez anlayacağın:))))
Herkesi sarılıp öper ama onu sıkıp öpmeye kalkşsan çıldırır:))Ama sokakta her gördüğü çocuğu, bebeği, sarılıp sarılıp öpme modunda dolaşıyoruz.
 
burdaki kitaplık modellerine bakın benim çok hoşuma gitti. tam çocuk odalık. ama fiyat listesini indiremedim
 
olabilir meral en iyisi öyle yapim gerçi bizimki sütü içti kustu hala süt süt diye bağarıyo az önce attı kendini yerlere yıktı ortalığı zor dağattım dikkatini
yaaa derya diyorum ya çok riskli seneye için kıyafet almak çocukta nasıl durur ne kadar büyür beğenmezmiyim falan
 
Ben ggymboreden önümüzdeki sene için aldım pantolonları filan.Bu aldıklarımın hepsi 3 yaş için.Zaten burada 1 ay daha kış olur, bu sene giyemez.İndirimdeyken almak mantıklı geldi bana.Önümüzdeki sene hiç olmazsa kışlık derdi çekmem diye düşündüm.Çok hoşuma giden değişik bir şey bulursam alırım o zaman.
Zaten çocuk modelleri çok fazla değişmiyor.Ama tabii kız olunca seçenekler çok daha fazlalaşıyor. Erkek çocuklara nereye gidersen git modeller ve renkler hep aynı:)))
Büyüklüğünüde geçen sefer aldıklarım 2 yaş içindi, pantolonlar tam geldi.Kazak ve tişörtlerde öyle.Demek 3 yaş önümüzdeki seneye tam gelir.Birde yaş ve boy çizelgesi var.Ona göre de ayarlayabilirsin.
 
ben çok beğenmiştim derya zaten fiyatıda bu kada olmasaydı alcaktım ama biz çok çok dışarda değiliz ya bu kadar vemek istemedim siz şimdi kreş sebebine hergün çıkıyosunuz sonuçt
bu arada derya sen kaç yaşındasınki
 
guzel canım ayagı usudumu derdim yok hiç değilse... bize çok gerekliydi kreştede bunu giyiyor altını siliyorlar...

31 yaşıma girdim canım kasım 1980 doğumluyum ...
 
hikaye kitabı almam lazım ezgiye birkaç tane isim yazın arkadaşlar.. ama resimli

puzzle yapmıyor artık sıkıldı... hikaye kitabı var birsürü onalarada bakmıyor hiç şimdi resim yapmaya sardı... boyama kitabı aldım onları boyuyor...

bir yapmayı ögrendi tum sayfaya kocaman bir yapıyor tek çizik :)))

kızım küçük yap diyorum minicik yapıyor :)))
 
Benimde kitap almam lazımmm:))
Faziletin söylediği yerden beni de aradılar şimdi.Masal çerçevesi için.Mail atın dedim.Boyutunu filan görmem lazım diye.200 Tl civarıymış derya.Az önce sormuştun Fazilete.

Bizim ki önce bana çizdiriyor.Sen yap deyince de kendine göre yapıyor bişeyler.
Ama aydede yapmayı çok seviyor.C şekli yapıyor, aydede diye herkese gösteriyor.Bir çizgi çekip altına yuvarlak koyduysa o da araba oluyor:)))))
 
bende kitap bakıyorum. ama görüp almakcdaha başka oluyo. günlerdir nette dolaşıyorum ama karar veremedim.
bizimkide şimdi parmak boyalarıyla resim defterine çiziyo ama resimle işi yok anne yazmış dede yazmış nene yazmış
 
çok yaşın yokmuşki derya sende allahaşkına
defnede resim yapmaya bayılıyo o kadarki dün aldığım hikaye kitabınıda hemen boyamaya kalktı aman dedim annecim resimleri sadece resim defterimize yapıyoruz tamammı dedim mamam dedi :)) akıllı bıdığım hemen anlıyo
benide boyuttan arayıp durdular ama göüşmedim ay hiç dinliycek havada değildim
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…