2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

emel veahu sağolun kızlar
hemen tele kaydettim bu sefer
bizimkide uyudu bende uyusammı biraz ütüm var onumu yapsam
 
ayyyy ben istirahati salı değil çarşamba almışım. yani pazartesi mesaiye gidiyorum yarında yan gelir yatarım artık ( yapabilirsem tabi)

evet meral hikaye çok hoşuma gitti..paylaşayım dedim

ay nazlı napcaksın peki nane limon falan iç o da iyi gelir. sonra çikolata ye endorfin salgılar ve rahatlatır.

başkada aklıma bişey gelmiyo valla

ahu memleketten uzakta olmak zor gerçekten. insanın taınıdığı nazının geçtiği birilerinin olması şart etrafında. allah şükür bu durumlarda rahatsız edebileceğim bir sürü insan var burda. tabi bende onlar için iki elim kanda olsa koşarım herşey karşılıklı gelişiyor. gerçi ben memlekette olsaydım da pek farklı olmazdı. herkes benden medet umar çünkü ben sülalenin güçlü kızı.. yıkılmaz yorulmaz dertsiz bildikleri kızı..
işte asıl neden bu memlekete yakın yerleşmeyi düşünmedim hiç. zaten samsuna yerleşsen bandırma uzak bandırmaya yerleşsek samsun uzak. kimsenin de gönlünü edemeyiz bu durumda en iyisi keyfe bkmak. ama aynı memleketli olsaydık düşünürdük belki.
konya çok güzelmiş öyle diyorlar. bizim bıralardan emekli olup gidipkonyaya yerleşenler oldu . memeleketleri olmadığı halde.
bursanın keles kestel acaip ilçeleri var eşim göreve gitmişti. bi yanda uludağ demişti bolluk bereket içinde bi yanda bu ilçeler insanlar dağda çobancılık yapıp haftada bir gelen ekmek ve soğanla karınlarını doyurabilen gençler. askerlik muayenelerini yapmıştıda dehşet içinde anlatır hala. beslenememekten kaynaklı anlama güçlüklerini anlatır zayıf çelimsiz olışlarını.
bunları görünce ve duyunca helal olsun insanıma diyorum. yinede başkaldırmıyor dağlara vurmuyor kendini yine vatansever yine kanaatkar..

nerden nereye geldim ben yine konudan saptık. belhasıl ahu seninde işin zor benimdeee..
 
merhabaaa:)))
benim de 2,günüm not edeyim:)))
off karnım feci 2gündür benim de(
deprem beni de korkutuo,Allah korusun..
kızlar burak araba aldı bana otomatik eski bi polo,sürebiir miyim korkuorum!!hele kastamonu darışık ,sıkışık sokaklar..arkada nil(
napsam ya canım sıkılıo,temizlik bana göre diil,zaten süpürge yapayım dedim çekmio bişi olmuş(2 tane var 2'sine bozuk!!)
 
ayy emel çağanla mümkün mü bu kadar iş. çağan komşu annesinde. (herkese anne diyo benim oğlum amaaa bana anneemm diyo.)<

gerçi çağan oluncada yapabiliyorum ben iş. öyle kovalara falan girmez. süpürge tutmaya çalışır sadece onada fırsat veriyorum. ama onun yanında fazla iş yapmak istemiyorum onunla vakit geçirmeyi tercih ediyorum. iş yapacaksamda mutlaka oyun tarzında o da bişey ler yapar..
usludur yani benim oğlum. öyle kırmaz dökmez oynar oyuncaklarını toplar aldığını aldığı yere bırakır zahmeti yok çok şükür.

ee nazlı sende herşeyi yapmışsın

az sonra güne gitcem. komşunun günü varmış benide çağırdı çağanda orda olcak.
 

kullanmazsan ayıp edersin... kimler kullanıyor guzelim senmi kullanamıycaksın... hadi bir topla cesaretini bir iki kere nil olmadan çık yola pratik kazan ...
 
yapma kız duygu. bende çok istiyorum yapmamayı da duramıyorum. biraz var bende. gerçi çok takıntılı değilimde yine de batıyo bana. hele vana geldikten sonra bana bişeyler oldu. hani ev hijyenik olsun değil de her an misafire hazır olsun derdindeyim. burda vakit kalıyo gezmelere ankarada istanbulda yoktu öyle dert fırsatını bulan dışarı atıyodu kendini burda hep ev gezmesi.

araban da hayırlı olsun. çık şekerim gez yaparsın niye yapamayasın nilde uslu uslu durur anlatırsın ona acemiyim ben uslu durursan daha rahat gezeriz diye anlar onu dert etme yani.
kısa mesafelerle başlarsın zaten..
 
evet serpil burası bursanın en kötü ilçelerinden buna da şükür burası bizim için doğu görevi sayılıyordu
o yüzden gelmiştik ben düzcede öğretmendim aslında eşim oraya gelecekti ama doğu görevini yaapalım diye keles e geldik ama geçen sene doğu görevine af geldi
tayin istedik konyaya geçen sene çıkmadı az farkla kaldık
bu sene tekrar isteyecez umuyoruz ki çıkacak
bir de konyadan evimizi aldık o yüzden daha da sabırsızlanıyoruz gitmek için
evimize oturmak için
herkes için hayırlısı olsun
meral ve derya cicileriniz hayırlı olsun
 
valla doğu görevi olarak sayılyosa şanslısınız. bize doğu görevi işte böyle oluyo. şırnak hakkari van ağrı tunceli gibi. sivas erzurum bile doğu sayılmıyo. inşallah bu yıl çıkar tayniniz de evcezinizde oturursunuz. insanın kendi evi olunca başka olur herhalde. herşeyi yaparsın istediğin gibi oooohhh mis gibi valla. hadi inşallah canım..
 
inşallah serpil çıkar da gideriz burdan sıkıldık artık 5 sene oldu benim burda eşimin 6 sene
doğu görevi için iyi tabi ama zaten muaf olduk doğu görevinden
duygu bin valla çok özeniyorum araba kullananlara ben de kullanıyorum ama trafiğe çıkamıyorum burda ilçede kullanıyorum hayırlı olsun
 
iyiyim serpil çok şükür herşeyi yaptım düzeldim

ayyy duygu delimisin yaaa hemde otomatik koca koca teyzeler düz vites kullanıyo bende eşime yalvaıyorum bi otomatik vites alsana bana diye var bizim arabamız diyo şirket arabasını söylüyo ama hem şirket arabası hemde bi hafta var bi hafta yok ya bide ben kullanmak istiyorum insnın kendi arabası gibi başka araba yokken ya kaynımdan ya görümceden alıyoruz ama ben çok rahatsızım bu durumdan hem nie versinler canım o an işimiz yok derler ama birden gidicekleri olur dimi ama
 
arabanın masrafıda çok guzelim vergisi, sigortası durdugu yerde para yiyor...
 
Canım niye kullanamyacaksın ki hayatım.Hele de otomatik vites olunca.Bas gaza gitsin, bas frene dursun:))))Benim de ilk arabam otomatik vitesti.Onunla kendimi geliştirdim, arksından düz vitesi çok rahat kullandım.
Ahu istediğiniz gibi olur inşallah.Bir an önce yerleşirsiniz evinize.
 
Eğer sürekli kullanıyorsan o masrafları gözün hiç görmüyor derya. Rahatlığını hiç birşeye değişemezsin sende.:))))Helede başkalarından sürekli araba istemek en büyük dert olur.
 
aynen derya eşimde onu savunuyo ben diyorum kapıda olsun oda kullanmadığımız arabanın masrafınımı ödiycez diyo bende lüks spor araba almıycaz ya diorum
 
Eğer sürekli kullanıyorsan o masrafları gözün hiç görmüyor derya. Rahatlığını hiç birşeye değişemezsin sende.:))))Helede başkalarından sürekli araba istemek en büyük dert olur.

sürekli olursa başka ama zaten şirket arabaları varmış. şimdi bakım sigorta verigi vermiyorlar belki benzin bile koymuyıorlar..
kapıda duracak araba masraf...
 
Evet araba kapının önünde duracak olursa dediğin gibi masraf. Her şeyin bir iyi bir kötü yönü var sonuçta.Bu kararı siz vereceksiniz nazlıcım:))Şirket arabasını al kullan bir kaç kez.Belki ondan sonra eşin almaya karar verebilir:))))
 
merhaba hanımlar
kaç gündür okuyamıyorum burayı unuttum :)okumazsam bir eksiklik hissediyorum artık
bende çocuk tiyatrosu buldum 2-3 yaşmış,bakalım ecenin hoşuna giderse götürürüm artık devamlı.evimizede yakın bir yerde
 
merhaba nasılzınız geçmişe biraz baktım..meral abla yeğenin hastalanmış ona çok üzüldüm çok geçmiş olsun küçüçük bebek için çok zor...

bu arda doğum günü geçen bebeklerimizinde doğum günü kutlu olsun hep mutlu sağlıklı yaşasınlar..

serpil oğlun çok yakışıklı olacak maşallah küçük behlül gibi:)))

ocak kraliçelerinide gördüm maşallah hepiniz yine fıstık gibisiniz önce tanıyamadım sizi bir aylin ablayı tanıdım saç renginiz değişince sanırım..emel zayıflamış.

bu fıstık lafı eymenden geçti bana fıstık diyor yanağımı sıkıyor:)))

duygu arabanıda güle güle kullan...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…