2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar, nasılsınız_?
Biz hala kreşe tam adapte olamadık.Sabah illaki benimle girmek istiyor,ağlıyor. Ama akşam alırkende bana gelme diye öğretmenine sarılıp ağlıyor:))))

Egehan geçen pazardan beri babasına oğus oğus diye dolaşıyor. Bir şey istediğinde oğuza söyle diyorum, oğus bak, oğus aç.
Serpilin düşüncesine katılıyorum, baba ile uyumlu bir ilişki yaşayan çocuklar daha kendilerine güvenli oluyorlar.Bu çok sağlıklı bir şey.Üzülme deryacım, kız çocukları babaya biraz daha düşkün olabilirler ama sonuçta annenin yeri her zaman için ayrı:)))
 
günaydın
ay kızlar gece sarsıntıyı duydunuzmu arkada köpek havlıyodu defne korkmuş bülent pışpışlamaya gitmiş uyuyunca oda onun odasındaki koltukta uyumuş ben sallantıyla uyandım baktım yanımda yok hemen defnenin odasına yöneldim bülentte sallantıyla uyanmış oda yanıma geliyomuş sonra defneyide aldık hep beraber yattık Allah korkutmasın sağlam sallandık

bu arada sonunda regl oldum bu sabah

ya defne tosttan da sıkıldı ne versem kahvaltı olarak sigara böreği düşünüyorum ama her sabah kızartma ağar gelir ayyy yaz gelsin ne güzel domates salatalık biber peynir zeytin hepsini hüpletiyo
 
depremmi oldu kaçta hiç haberim yok daha gazetede görmedim dur bakayım
 
Geçmiş olsun.
Kocaeli tarafında 4,3 gösteriyor depremi.Saat 4 gibi olmuş.Sert vurmuş demek ki.
 
gece 1 de 2 de uyandım ezgiyede sonra yanımıza geldi uyumuşuz duymadık demek... aman iyi olmuş duymadığımız... 14. katta oturuyoruz insen inemezsin uyusan uyuyamazsın çok zor bizim işimiz...
 
Evet yaaa, işiniz gerçekten zor.Duymamak en iyisi böyle durumlarda.
Dün gymborreden alış veriş yaptım:)))İndirim kuponumu kullanayım geçmeden dedim:)))
 
oooo herkes burda ben geç kaldım bugün. 7 de kalkıp çağanla babasını yolcu edip direk işe soyundum. temizlik malum yarın işbaşı şöyle bi dip doruk gireyim dedim. ağrılardan da pek detaayllı yapmaya fırsatım olmamıştı. şu gymbore a bende baktım bide gap var ama kredi kartıyla satış yapıyorlar bizde kredi kartı kullanmadığımız için firişemiyorum o işe. tekstilin cennetinde yaşayıpta dışardan tarı fiyatına alan da bi biz varızdır herhalde.

istanbul geçmiş olsun. allah daha büyüklerini yıkımları göstermesin bir daha.

nazo iyleşti mi sen,in prenses..
 
Evet yaaa, işiniz gerçekten zor.Duymamak en iyisi böyle durumlarda.
Dün gymborreden alış veriş yaptım:)))İndirim kuponumu kullanayım geçmeden dedim:)))

aa iyi olmuş.. bende de vardı kupon kaldı elimde söyleseydin keşke onlarıda veirsim sana...

200 dolarlık yaptım bende 100 dolarlık kupon kullandım ... süper oldu ... 100 dolara dunyanın şeyini aldım. kreşe çalıştım daha çok kendi yiyor ya herşeyimiz lekeli çıkmıyorda lekeler... giydiremiyorum öyle rezil gibi...

bebişe aldınmı bireyler ne güzel şeyle varya bebişlerede...
 
oooo herkes burda ben geç kaldım bugün. 7 de kalkıp çağanla babasını yolcu edip direk işe soyundum. temizlik malum yarın işbaşı şöyle bi dip doruk gireyim dedim. ağrılardan da pek detaayllı yapmaya fırsatım olmamıştı. şu gymbore a bende baktım bide gap var ama kredi kartıyla satış yapıyorlar bizde kredi kartı kullanmadığımız için firişemiyorum o işe. tekstilin cennetinde yaşayıpta dışardan tarı fiyatına alan da bi biz varızdır herhalde.

istanbul geçmiş olsun. allah daha büyüklerini yıkımları göstermesin bir daha.

nazo iyleşti mi sen,in prenses..

gymboree çok ucuza geliyor kuponlarla ürünleri çok guzel ben çok begeniyorum... maglesef turkiyede çok pahalı aynı ürünler. bir lcw var ucuz oda kızılay dagıtmış gibi her çocuğun üzerinde aynı şey var...
bir oyun merkezine gidiyoruz her çocukta aynı hırka aynı tişört ... sevmiyorum ben öyle ... napim tek çocuk buyuyunce kendi seçip alacak nasıl olsa şimdi ben keyfini çıkarayım...
 
Haklısın aslında serpil, ama ben ucuzluğundan çok, pantolon kesimleri filan tam çocuğun üzerine oturdu.O yüzden alıyorum oradan.Yoksa burada lcw den alıyorum çoğu şeyini.Ama hiç bir yerde aldığım kot pantolon, gymborreden aldığım kadar üstüne oturmadı.

Bilseydim söylerdim valla derya:)))Bebişe birşey almadım.Bir sürü kıyafet geldi çünkü.Büyükte alıp bekletmek istemedim.
Evet kreşte öyle bir sorun var.Her gün farklı şeyler giydiriyorum bende.Kreşi düşünerek aldım zaten.Ama lcwden bir sürü almıştım, bursa dönüşü.O yüzden kazak tarzında değil de kot , kadife pantolon ve eşofman tarzında birşeyler aldım.
Zaten hepsini 3 yaş olarak aldım.Bu seneyi aldıklarımla çıkartırız.
 
Son düzenleme:
valla doğru diyosun. sevmiyorum ben lcw yi. mümkün mertebe uğramıyorum da. öyle hep aynı gıcık olurum bende. mümkün olduğunca istanbula gidişlerimizde yapıyoruz alışveriş bizde.
bide burda spor mağazalar var ama dünya para herşey ulaşım zor diye fiyatlara bindirme yapıyorlar.
neyse bu sayfa böyleaçık kalsın ben kahvaltı arası vermiştim kalkıp işlerime devam edeyimmmm
 
Bende sevmiyorum, herkeste aynı şeyi.Ama burası çok kısıtlı.Çocuk kıyafetleri satan doğru düzgün bir mağaza yok. Çoğu pazar malı gibi satıyor.Bir yıkamada ya kıyafetler bozuluyor, ya da tüyleniyor.İğrenç bir görünüm oluyor.
Sana da afiyet olsun serpil.
 
saate baktığımda yanlış görmediysem 04.20'ydi bizde 7. kattayız

iyi iyi serpilcim çok şükür ama ben değilim sancıdan kıvranıyorum
 
teşekkür ederim karnımı doyurdum işe devam ettim salonun temizliği de bitti sıra mutfakla küçük wc de.oyyyy yoruldum valla azcık iş yapim belim başlıyo yine ama ben yapmazsam kim yapacak.

bide o var meral siz ölçüleri görmeden nasıl tutturuyorsunuz. ben göre göre alıyorum yine tutturaamıyorum bizimkinin bedenine göre zr valla. geçn yıl aldığım pantolon bu yıl tam oluyor 12 ay bedeninde düşün yani. hatta altına kalın pijama giydirdiğimde tam oluyor. direk giydirirsem kemersiz olmuyor. yani anlayacağın benim oğlumun üstüne cuk diye oturacak şeyi ancak özel terziler dikebilir.
doğum gününde 18 ay bi pant. giydirdim. kemer takmayıda unutmuşum herkes sıraylar bizimkininpantolnunu yukarı çekti...

nazlı al bi ağrı kesici hayatım çekme boşuna sancı.
geçecek ağrılar bunlar fazla kasma
 
FATİH SULTAN MEHMET!
Sınıfta hiç akıllı durmaz,önünde oturan çocuklara kalem batırır,bağırır çağırır hocası AKŞEMSETTİN bir şey dediği zaman ^^ SEN BANA BİŞEY DİYEMEZSİN BEN PADİŞAHIN OĞLUYUM^^ die tehdit ederdi.

AKŞEMSETTİN artık bu durumdan rahatsız ama bir okadarda çaresizdi.Padişahın karşısına bu konu hakkında gitmekten haya ediyordu.Padişaha çocuğunu şikayet etmek düşüncesi ona çok ağır geliyordu.



Birgün artık herşeyi göze alıp Padişahın huzuruna çıktı ve olanları ona sıkılarak anlattı.Padişah durum karşısında bir müddet düşündü ve o müthiş planını Akşemsettinin kulağına usulca açıkladı.Aman yarabbi bu ne plandı,mümkün değildi bu planı uygulamak.Akşemsettin plan konusundaki rahatsızlığını padişaha ilettiysede Padişah onu dinlemedi ve bu iş olacak dedi.



Ertesi gün yine ders ortamında ve yine Fatih Sultan Mehmet yaramazlık yapıyordu.Akşemsettinin uyarısına yine aynı tehdit cevabını verdiği sırada Padişah ansızın kapıyı açıp içeri girdi.



Bu olay karşısında Akşemsettin hiddetlenerek Padişaha bağırdı ve bir tokat atarak, bu şekilde sınıfa giremeyeceğini izin istemesi gerektiğini söyleyerek derhal dışarı çıkmasını istedi. Padişah mahçup bir şekilde boynunu bükerek özür diledi ve dışarı çıktı.Olaylar karşısında Fatih Sultan Mehmetin nutku tutulmuş ne yapacağını şaşırmıştı.Güvendiği babası tokat yemişti.Fatih Sultan Mehmet allak bullak olmuştu.



Az sonra kapı vuruldu ve Padişah mahçup bir şekilde içeri özür dileyerek girdi.



PLAN MUHTEŞEM İŞLEMİŞTİ....



O günden sonra Fatih Sultan Mehmet asla yaramazlık yapmadı.ÇÜNKÜ GÜVENDİĞİ DAĞLAR KAR ALMIŞTI ARTIK...



İŞTE AKŞEMSETTİNİN KULAĞINA FISILDANAN MUHTEŞEM PLAN,İŞTE ÇOCUK EĞİTİMİ.İŞTE ONLAR, İŞTE BİZ....



KOSKOCA PADİŞAH SIRF ÇOCUĞUNU TERBİYESİ İÇİN GÖZÜNÜ KIRPMADAN TOKAT YEMEĞİ GÖZE ALMIŞTI
 
serpil ben bursanın 3000 nüfuslu bir dağ ilçesindeyim bursaya 1.5 saat yolu da çok kötü
eşim de ben de konyalıyım ailelerimiz orda
eşimin ailesi iş dolayısıyla su anda ıspartadalar ama 1-2 sene sonra konyaya dönerler
15 tatlde önce ıspartaya gidecez sonra konyaya yani
nazo senin de gözünaydın (regl)
herkese günaydın bu arada ben bugün de evdeyimmmm:KK66:
 
Süper bir hikayeymiş serpil.Gerçekten çocuk eğitiminde bazı şeyleri göze almak gerekiyor.
 
sağol meral
ay içmezmiyim serpil ama çok kıvrandırdı ayağıma karnıma sıcak su torbası koydum o rahatlattı demek üşütmüşüm bu ay
 
merhaba kızlar

Serpil o kadar işi nasıl yapıyorsun bir günde çağan rahat bırakıyor o zaman seni ben onatla hiç iş yapamıyorum kovaların içine giriyor
Meral alışverişin hayırlı olsun
Nazocum seninde gözün aydın
gece ben duymadım depremi hiç
 
X