2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı


ya aslında takıldığım kendş yememesi filan diil de...işin sağlık yönü..yani dedim ya mesela kuru üzüm sevio, atıo ağzına ama çiğnemeden yutuo..sonra tabi hepsi aynen çıkıyo :) hazmetden ... göbeğimiz var....sebebini biraz da buna bağlıyorum...yani hem hazmetmio...hem de herşey olması gerekenden daha çabuk karışıo; bulamaç olduundna ..derdim o....yoksa ben yediririm sorun dilll :)
 
Hoşgeldin canım,
bence pütürlü gıda yemekte geç kalmış.Ara ara yemeklerini ezmeden vermeye çalış.Ben 7-8 aylıktan itibaren ki dişleri 3-4 taneydi, ezerek vermeyi kestim.Yemeği nasıl verirsem öyle yer.Hiç ezmem.Bizim 4 azımız var çıkacak olan.Daha onlar çıkmadı.Ama eline 4-5 aylıkken ekmek verirdim yerdi.Meyvayı dilim halinde hep verdim.Sende yavaş yavaş alıştır bence.Eğer yemiyorsa bir dr. la görüşün.Bazı çocuklarda problem olabiliyormuş.
Kahvaltıda evdeyken bulamaç şeklinde yiyor.Ama yanında peynir ya da zeytinde yiyor.Yani yiyemediğinden değil, sadecee onu daha çok sevdiği için öyle yapıyor.Kreşte normal kahvaltısını yiyormuş.



Hep başkalarının yaptığı daha güzeldir zaten:)))))))Çocuğun karnını doyurursun, evde yemekte zorla sokarsın, misafirliğe gittiğinde hiç yemek yememiş gibi yaparlar:))))
Bu arada geçmiş olsaun canım.Çabucak atlatır inşallah.Ama 4-5 günde tekrar hastalanıyor zilli.Acaba terliyor, arkasından da üşüyor mu_? Kıyafetlerine filan dikkat et derya, kalın olabilir.Çabuk terliyorsa koşarken filan, arkasından da üşüyebişlir.Ben hep bir atlet bir ince tişört giydiriyorum.Üstüne de bir yelek.Terleyecek gibi olduğunda yeleği çıkartıyorum hemen.
 
selam kızlar
Deryacım iyileştik biz bu arada senin ballı şurup çok iyi geldi öksürüğü 2 günde bitti sağol
 
Bende öyle meralcim atlet tişört Yelek yada hırka
kresten sokaktan kapıyor iste napim kapatamiyorum eve

Keyfi yerindeydi bugün almaya gittiğimde bir saatten fazla uyumuş hep öyle uyuyor gündüz zaten
 
Son düzenleme:
Gecmis olsun canım iyi geliyor valla zencefil koyanda varmış onuda çok duymaya başladım
 
chealnadle ismin neydi

Elmayı ben soyup 4 e bölüp eline veriyorum ısıra ısıra yiyor

küçük küçük yapma eline ver birde
 
Ballı şurup bizede iyi geliyor:)))))Hem onun için hem de yazdıkların için teşekkürler.

Bugün bizimkiler tunçlara gitmişlerdi.Hem birbirlerini yemişler , hemde öpüşüp durmuşlar:)))))
Ege tuncun elini ısırmış.Aslında bırakmıştı bu huyunu, ama kızdığında demek ilk aklına gelen o oluyor.
Aslında öyle , kapıyorsa yapacak birşey yok artık.Demek öyle bir bağışıklık sistemi olacak.

Sizinde atlattığınıza sevindim emelcim.
 
Haklısın valla:))))
Kızlar iyi akşamlar size, ben hala ofisteydim.Çıkıyorum şimdi.Yarın görüşürüz.
 
chealnadle ismin neydi

Elmayı ben soyup 4 e bölüp eline veriyorum ısıra ısıra yiyor

küçük küçük yapma eline ver birde

isim hande :) benim afacan da defne....
yas aslında küçüklüğünden beri eline elma ekmek vs...verdim ama iş gerçek yemeğe gelince zorluo...
bu arada senin ufaklığa geçmiş olsun...okula başlayınca en büyük dert bu sanırım...
ben de verecektim bu kış ama ne yazık ki burada 2 yaş alan yok....topu topu 2 tane var zaten...onlar da 3 yaş dio...bakalım seneye artık
 
ii akşamlar..
derya nasıldı formül:bal+limon +zeytinyağ mı??nil de feci öksürmeye başladı..
 
günaydın kızlar
bizde oğlumla kahvaltı yapıyoruz şimdi :)
slmm kızlar
deryacım karışımda miktarını nasıl ayarlıyosun hayatım.
sevdacım 1 tatlı kaşığının içine bira bal koyuyorsun bir kaç damla limonla z.yağ ilave edip karıştırıp (ben kürdanla karıştırdım) hemen içiriyorsun her defasında tae taze yenisini içiriyorsun
 
günaydınlarrr
bizde gergin bi güne başladık galiba umarım böle geçmez defne çok babacı oldu sabah kalktı direk kapıya baba ditmeeeeeee diye nası ağladı yanıma aldım tekrar sızdı umarım bu uyanışında sakin kalkar çünkü sabah nasıl kalkarsa günümüz öle geçiyo
 
Günaydınlar,
Dün ege doğru dürüst birşey yememiş.Akşamda saat 8 de uykusu gelmişti.Hiç bir şey yediremedim, ben ofisteyken annem yemek yedirmeye çalışmış.Yememiş.Midesi bulanmış.O da zorlayamamaış.Eve gittiğimde başka bişeyler yedirmeye çalıştım ama onlarıda yemedi.Sütünü yaptım, yatırdım.Ama sütünü de içmedi.Midesi bulandı.Eyvah dedim gece işimiz zor olacak.
Gece 11 gibi uyandı, hem hafif ateşi vardı hemde gözleri çapaklanmış.Kaldırdım, elni yüzünü ılık suyla yıkadım, çapaklandığı için gözleri rahatsız olmuş.Sabaha kadar yanında yattım, yarıma kadar uyumadı zaten.Ondan sonrada 2-3 kez uyandı gece.
Ateş düşürücü filan vermedim hemen, bakalım bugün nasıl olacak.Sabah kalktığında keyfi yerindeydi ama gözleri sürekli çapaklanıyor.
 

tşk hayatım şimdi daha ii oldu


geçmiş olsun canım umarım bişeyi yoktur egenin
 
geçmiş olsun meralcim inş. ilerlemez
bizde kahvaltımızı yaptık geldik bugün biraz geç kaldık ama olsun bugünde böle olsun
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…