2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

İnşallah iyi çıkar sonucun canım.
Benimde dr. fotosunu çekti ama bana vermedi.Görsen öyle güzeldiki elini başının altına koymuş sanki özellikle poz vermiş gibi.

ayy maşallah ne güzel poz vermiş, bizimkinin keyfi yerindeydi uyukluyordu , ben kendime benzettim biliyormusun hatta eşimde dedi dr da onayladı evet size benziyor diye :)
sen de benzettin mi sana yada eşine?
 


geçen gittiğimde benimde öyleydi artık büyüdükleri için tek karede göremiyoruz
tekmeleride duyarsın artık tabi, benimkide başladı 10 gündür atıp duruyor, ama dediğin gibi bizde babamızı çağırıyoruz duruyor, babamız darılıyor bazen
 
bende çok özenmeye başladım yaaa bizim doktor pek bahsetmediacaba ayrıntılı uştrason ayrı bir cihazmı kii.. son gittiğimde bende tam net göremedim parça parça gösterdi. ayağı kafası parmakları, pipisi:roflol: ama tam boy söyle net birşekilde göstermedi..
diğer kontrolümüze de çok var özledim bebişimi şu ultrason zararlı olmasa da her hafta görmeye gitsem:dance:
 

sanırım ayrıntılı ultrason 3 ve 4 boyutlu olanlardan benim girdiğim 4 boyutluymuş, belki bu gidişinde söyler doktorun yada kendi cihazı vardır zaten, malesef aradaki o 1 ay geçmek bilmiyor bende şimdi eylülün 20 sini beklemeye başladım kaldı 29 gün
 
ayy maşallah ne güzel poz vermiş, bizimkinin keyfi yerindeydi uyukluyordu , ben kendime benzettim biliyormusun hatta eşimde dedi dr da onayladı evet size benziyor diye :)
sen de benzettin mi sana yada eşine?

Bende babasına benzettim canım.
Benim doktorun azını bıçak açmıodu ayy adam muane boyunca bir iki kelime ancak etti
Memorial Cihangir Bey aklınızda bulunsun.Tamam belki çok ii bi doktor olabilir ama hiç konuşmuo.Biz en son çıkarken benim doktor içeri girdide ona açıkladı bebişimin durumunu tabii ben şok adam konuşmadı konuşmadı bi konuştu bonba etkisi yaptı.
 
ben doktoruda değiiştiricem zaten hiç birşey anlatmıyo.. bebeğimin kilosu yada boyu hakkında hiçbir bilgim yok... ama işde kontrole daha çok varrr..
benim yine bugün ara ara kasılmalarım oldu inş. daha fazla tekrarlamaz çok korkuyorum hareket edemez hale geliyorum kasılıp kalıyorum
neyse hamişler hepinize hayırlı geceler..:1rolleyes:
 

Canım muhtemelen önümüzdeki kontrolünde 4 boyutlya girersin.Bebişine bol obl doyarsın.Girmeden önce cd veriomusunuz die sor.Çünkü istemessen genelde vermiolar.
 
slm hanimlar bugun drdan geldik...bebegim iyiyimis cok sukur...ama bacaklarini kapati cinsiyetini ogrenemedik 15 dk falan ugrasti dr ama nafile acmadi bir turlu..olsun saglikli olsun da yeter...bir de 350 gr.olmus kusum.
bana fazla gibi geldi sizce nasil?
 
günaydın kızlar yine cok zor bir gece gecirdim saat 12 de yattın 1 gibi cıglık cıglıga uyandım kramplarımdan sonrada hiiiç uyumadım 5:30 da yattım 7 de agrımla sıcradım gözlerimin içi yanıyo uykusuzluktankafamçokkarıştışaftım kaymış 9:30 da da randevum var hamileliğin son ayları bebekler uyutmazmıs benim daha şimdiden basladı uykusuzz gecelerim-tatlicadiarzu-
kancicegim ekinsu yu hallettik şimdi de senin bebiş nazlı cıktı valla deseydin cikolata alıcam sekerler vericem sana diyekaydirigubbakcemile3
blooms sana da gecmiş olsun canım :Saruboceq:dualarım seninle...
 
kıslar günaydın.
montesori senden haber bekliyorum ayılmadan bayılmadan gidip gelmen dileğiyle,
kanciceğim senin bebiş sana süpris yapıyor sanırım, eger bi daki seferde göstermesse sende artık sorma doktoruna kızmı erkek mi diye bırak süpriz olsun. tabi dayanabilirsen:))
blooms kendini ufacık sey için üzme allah sağlık versin gerisi halledilecek seyler.büyük gecmiş olsun sağlık yönünden bi problem olmamasına sevindim.

kızlar size bişiye sorucam ben muahane ücreti olarak 100 ytl veriyorum, doktorum ssk doktoru, çok iyi bi doktor olduğunu söylediler bende onda devam etmeye karar verdim. üçlü test için gittiğimde ultrasyon cşihazıbnın renkli olup olmadığını sordum kendiside evet renkli dedi, renkli görebilirmiyim dedim oşekilde gösterdi, ben dedi daha cok profesyonel olarak bakıyorum renkli ult.. falan işin eglence tarafı dedi. tamam haklı ama ben eger karsılıgını veriyorsam görmekde benim hakkım, kilosunu ve boyunu söylermisiniz dedim tamam dedi. sanora odaya gecdşik kilo ve boyunu sordum aa bakmadımki dedi bosver bisey olmas bidahaki sefere baakrız dedi iyce morelim bozuldu.bebişimin resminide vermedi bu sefer 4 aydır topu topu 3 tane resmi oldu elimde.ablamın resmen albümü vardı. tamam onuda gecdim. şidmi size soruyorum normalde 15 gün içinde 2 kere gidiyoruz doktora. birincisinde muane olunur ikincisinde test sonuçlarına falan bakılılır. benim doktorum ikinci gitmemde ult sokmuyor.sokması gerekiyormu sizce.
 
Günaydın güzel annelera.s.
Montesori canım doktorun ne dio bu duruma çok can sıkıcı
Kançiçeğim rekora gidiosun senin bebiş pek nazlı senin içinden ne geçio kızmı?erkekmi?kaydirigubbakcemile3
 

Canım çok saol gerçekten bana hepiniz çok moral verdiniza.s.
Ben kontrole ayda bir gidiyorum.Şimdiye kadar hiç 15'de bir gitmedim.Geçen hafta 4 boyutluya girdiğim de dr. bebişimin inanılmaz güzel bi pozunu yakaldı hemde renkli ama vermedi cd'yide zorla aldım.Bende bunları anlamıyorum.Cinsler gerçektenklava:
 
günyadın kızlar
smrisk ben ilk üç ay 15te bir gidiyodum ayda bi kere veriyodum muayne parası ikinci gittiğim kontrol die geçiyodu ben sonuç götürmüyorum hastanede yapıldığı için testler o sonucu alıp beni arıyodu ama eğer ben götürdüysemde muayne etmiyodu tabiki çünkü sadece sonuç değerlendirmesi yapılıyodu
blooom bebişin için geçmiş olsun neyseki böle teknolojiler varda erkenden teşhis ediliyo Allah başka keder vermesin inş. sen cihangir beydemi çektirdin cd ve resmi vermedimi
 
sanırım cd lerimizi biz alıp gitsekl daha iyi olucak ne düşünüyorlarsa artık her gelene cd verssek ne olurmu diyorlar acaba ama insnaın gücüne gidiyor hep daha iyi olsun diye araşdırma yapıyoruz ama arkadaşlardan duyduklarımla kıyasladığımda karşılığını alamadığımı düşünüyorum.
 

Evet canım Cihangir Beyde çektirdim.Cd istediğini girmeden önce söyle vermeye pek niyetli değil.Resimse bitane bile vermedi.Ayrıca muane bitene kadar bi iki kelime ancak etti.
 
günaydın annişler bu sabah erkencisiniz

montesori geçmiş olsun canım dediğin gibi sanki erken başlamış kramplar dr mutlaka bakıcaktır bir çaresi vardır üzülme

kançiçeğim seninki benimkinden beter çıktı valla 20. haftadasın öğrenemedin arkadaşım ya , göstermiyor bu nazlı kesin kız falan diye düşünme bak benimki erkek çıktı, inşallah seninde gönlüne göre olur.

smrisk canım ben hamileliğin başından beri hep ayda sadece 1 kez gittim doktora , test sonuçlarını da alınca hep faksladım dr inceledi telefon ile bana sonucu bildirdi, benim dr renkli değil ultrasonu siyah beyaz, ama her gittiğimde resim veriyor 1-2 tane, ama bildiğim kadarı ile gebelik takiplerini böyle yapıyorlar ayda 1 kez sonlara doğru 15 günde bir
sen hangi hastaneye gidiyordun?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…