2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

Hoşgeldin nazlıcan,bizler iyiyiz valla, seni sormalı.Tatilin nasıl geçiyor_?
Evet marsgın dediği gibi bebişinin son hali kız:roflol:Ekinsu da öyle inatçı bir bebeğe çattı kiiiii, sanırım doğm yapığında bile saklayacak bebiş:1rolleyes:
 
Ya kızlar bizde göremedik geçen kontrolde, bu ay 27 sinde gideceğiz. inşallah görebiliriz, çatladım valla meraktan , kesin ekinsuda benimle aynı durumdadır.:uhm:
 

çok sevindim herkesin iyi olmasına kızına çoook şaşırdım ama çok da sevindim canım hihoyyyt kıslar çook ama çook tatlı oluyor.benim kuzucum nasıl güzelleşmiş iki ayda tanıyamadım.öyle bi bronzlaşmış ki birde kilo almış walla nazar değiricem diye bakamıyorum kuzuma.benim amniosentez sonucunu almama 2 hafta kaldı.merakla bekliyorum.7-8 gündür denizdeydim çok eğlendim bol bol yüzmeye çalıştım.kızım yüzdürmedi tabi anne takla atıyorum bak anne sırtüstü yüzüyorum bak diye diye bana rahat vermedi.ekinsununki ne nazlı öyle yada utangaçmı ne ??benim oğluşum pipiyi iki ultrason muayenesinde de çok net gösterdi o yüzden kesin gibi.bi de sağlıklı olduğunu öğrensem çok rahatlıycam ama zaten içimdeki ses herşeyin yolunda olduğunu söylüyor
 
marsg yapılışını anlatırmısın bende istiyorum ama bir türlü ekleyemiyorum.
yardımcı olursan çok sevinirim.
a.s.

tabi canım

Takvimi ve istediğin resmi seçtikten sonra

Time
a gelip satını giriyorsun. İn weeks yazan yeri tıklıyorsun.
Alttaki enter message: yazan yere istediğini yazıyorsun.
the type of the counting: after ı işaretliyorsun.

Create my ticker a tıklıyorsun.
Altta çıkan ilk adresi kaydediyorsun burdaki profilindeki yere
 
nazo takvimde sayılar olanda bende tutturamıyorum nedense. önemli değilse haftalar senin için benimki gibi düz takvim seç.

birde 5 nisan yerine 4 nisan yazdm ben 19+1 i bulmak için.
 

canım hoşbuldum ticker ına ve egehan ismine bayıldım sağlıkla doğar da inşallah adıyla mutlu yaşar inşallah.ekinsuya güzel bi süpriz yapacak bebişi galiba.marsg a çok sevindim onun ilk başlarda gönlü kızdan yanaydı zaten.
tatilim de çok şükür iyi geçiyor yazlık kısmını bitirip anneme geldim manisaya daha birkaç saat önce.hemen nete oturup size bakayım dedim.
 
teşekkür ederim mars günlerdir uğraşıyorum. eşimede söyledim "herkezin tickerı var bi benim yok die :)))) ama oda becerememişti. sağol
 
çok güzel olmuş reyhancım eline sağlık ğ yi bende kabul etmiş sende neden öyle çıkmış acaba
 
güle güle kullan :)))

kontrol paneli

Kullanıcı Resmi ( Avatar) dan resim koy bide bir tane tam olsun seninkide :))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…