2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

canım benim üyeliğim var..çok merak etmişsin sanırım...ben girdim tarihlri..mayıs 14 kız diyor....

çok saol canim yaa.14 mayisa göre doğ.tar. 3 şubatmi çikiyor.peki 15-16-17sinde kizmi erkekmi zahmet oluyo sana ama,rica etsem bakabilirmisin?çin takvimindede kiz ama bana sanki en son doktora gidip geldikten sonra erkekmiş gibi geliyor.ücretsiz üyeliğemi kaydoldun.
 

canım benim anlaya bilsem kaç defa sordum doktouma ve israrla bana 5 ocak diyor ya bir hafta erken veya 1 hafat geç olabilir diyor. benimde aklım karıştı bakalım ne çıkcak benim sat 28/04/08:bbo:
 
Bu arada herkese teşekkür ederim güzel dilekleriniz için... Cinsiyetleri tam olarak hangi haftada belli olur. Bilen var mı?
 

1 ağustos 1981 doğum tarihi..29 nisan sat. giriyorum ve ayın 14 15 16 sı kız canım 17 si erkek diyor..
 

Hoşbulduk. Çift yumurta ikizi:)
 
arkadaşlar,
saydım 38. hafta 05 ocaktan bir hafat sonra belki bir hafta sonra dediya belkide 12 ocaktır hı nedersiniz
illede 40. hafatdamı doğurcam ben:)))))))))))))))))
 
canım benim anlaya bilsem kaç defa sordum doktouma ve israrla bana 5 ocak diyor ya bir hafta erken veya 1 hafat geç olabilir diyor. benimde aklım karıştı bakalım ne çıkcak benim sat 28/04/08:bbo:

Gamzecim bence kesinlikle bu işte bir yalnışlık var..belki bilgisayara filan sat tarihini yalnış girmiş olabilirler..yada söylerken yalnış söylüyo şubat diyceğine ocak diyo...
 
gazmecim bu hesapta bir karışıklık var ama neyse :))

netten de baktım 28 nisana göre sen 2 şubatta doğum yapmalısın :)))

öncesi veya sonrasıda olabilir tabii :)
 
Hoşbulduk. Çift yumurta ikizi:)




Hayırlı olsun canım..Allah ım sağlıklı bir şekilde kucağınada almak nasip etsin..Bende hep ikizim olsun istemişimdir...bizim ailedede var..yani anneannemin ve birde teyzemin ikizleri var...her ikisininde çift yumurta ikizi ve biri kız biri erkek...bu sefer olmadı ama inşallah bidfahakine ikiz olur..:)))
 

teşekkürler canim.allah herkese mutlu sağlikli günler göstersin.
 
1 ağustos 1981 doğum tarihi..29 nisan sat. giriyorum ve ayın 14 15 16 sı kız canım 17 si erkek diyor..

:)HADİ YA ZATEN KALDIYSA YA KESİN 14 DE YADA 16 DIR.ALLAH BİLİYODA.TEŞEKKÜRLER ŞEKER:)):sm_cool:HAYIRLISI OLSUN BEKLEYELİM BİR AY DAHA.KIZSA ŞAŞIRIRIM,ERKEK BEKLİYORUM YAA.:)
 
Gamzecimmm bişey sorucam...senin şu doktoraaa bende gelsem benide erken doğurturmu acaba..kova burcu çocukları biraz huysuz oluyomuşta..eğer erken olursa oğlak burcuda olabilir hem:::))))))))

Olabilir canım ne den olmasın ama doktorum çok iyi biri başhekim yardımcısı ankarada bir hastanenin ve ankarada parmakla gösteriyor şuanda ankaranın en gözde semptlerinde klinği gelirsen tabiki yardımcı olur sanadaa.s
 
Merhaba kızlar, ben yorumcu.comda baktığımda erkek göstermişti.Çin takviminde hep kız görüyordum.Ama yorumcu.comda erkek çıktıktan sonra tekrar denedim çin takviminde erkek gösterdi.Ben kasım doğumluyum.2008 kasım-1969 kasım = 39 yaş yapıyor ama ben hep daha 38 imi doldurmadım diyordum (sanırım yaşımı küçültmeye çalıştım):roflol::roflol:

39 yaş olarak alınca çin takvimi de erkek gösterdi.hcgb de benim düşüktü, 40,83 mü ne öyle bişeylerdi.
Yani anlayacağınız her şey erkeği gösteriyor, ama doğumda kız çıkarsa büyük bir şok olacaklülülülülülülülülülülülü

Gamzecim senin dr. epey karıştırmış sanırım. Benim 27 mart sat tarihi, senin 28 nisanmış.Benim 1 ocak doğum senin 2 şubat olması lazım.kafamçokkarıştı
sennurcum, kova burcu kardeşim var, aramızda en sessiz sakin olanımızdır, kova burcundan o kadar korkma bence.a.sbenim kızım balık, oğlum akrep burcu, bu da oğlak olacak. hepsi birbirinden farklı , bakalım.
Neyse yaaa, sağlıklı olsunlar, hayırlı evlatlar olsunlar, başka birşey istemiyorum aslında.
 
merabalar:)
linay geçmiş olsun canım ve de hayırlı olsun:)
cemrem doom günün mutlu olsun:)
ikizler de hoşgeldiler aramıza:))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…