2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

montesori ben yorganınıda yıkadım.sadece cibindiriğini yıkamadım.yatakta bir gelse ben doğurmadan iyice stres yaptım.

mersi kızlar, montesori odanız çok güzel hayatım güle güle kullanın inşallah,ben de kadın var( ama çirkin) onla uğraşıorum sonra konuşuruz annişler öptüm sizi

kızlar nazodan haberi olan var mı? net yokmuydu onun evde girmez oldu kk ya.rüyamda gördüm nozoyu tam hatırlamıyorum ama nazo diye uyandım.inşallah iyidir..

ANNE KİMDİR / NEDİR?

Bir erkek çocuğun kaleminden çıkmış ..

ANNE, dünyada karşılık beklemeden börek yapan tek insandır. Karşılıksız sevginin ete kemiğe bürünmüş halidir! Ne kadar üzsen de 10 Dakika sonra seni affeden zarif bir memeli türüdür, yağlı bile olsa tiksinmeden saçını okşayan, kucağına yatıran, öpüp koklayan tek varlıktır,meleğin süt verebilenidir.
Yarasın diye muhallebinin içine ciğer katarak çocuğuna yediren manyaklık derecesinde yaratıcıdır.Yemek yemeyen çocuğun dikkatini çekmek için elindeki tencere ve Tavalarla maymunluk yapabilen kişidir, kafayı çocuklarıyla bozmuş,göbek bağı kopsa da yürek bağı asla kopmayan, sevgi dolu fedakar İnsan dişisidir, bulaşık, ütü, vb yaparken bile otomatik olarak çene çalan, kendi kendine konuşan, kadın dırdır denen mereti erkeklere daha küçükten belletendir . Yemek uzmanı, düzen insani, bilgili, kültürlü her şeyi bilen şahsiyettir, yavrularını yol tarafından değil, kaldırım tarafından yürütendir, Dizi dizi incidir lakin gerektiğinde laf sokma dalında da birincidir, sevgiliden ayrılma haberi verildiğinde, "amaaan ben sana daha güzelini bulurum" diyebilen komik bir karakterdir. 'Oğlum aradım yoktun. Bende mesaj atayım dedim sana. Gelince ara beni EMI aslan evladım. Şapkasız çıkma o karda.

Kara börülcem benim öptüm annen , şeklinde mesajlar atabilen, teknolojiyi ısrarla reddeden, kabullenemeyen, kafasına göre Yorumlayan bilişim düşmanıdır .. *** AMA ... AMA dünyanın en güzel kucağına sahip, en güzel kokan, harikulade bir varlıktır , olmadık yerlerde iyi ki doğurmuşum Ulen seni!" diyen ve benim hatırıma benimle Freddy mercury dinleyen bir sabır ağacıdır,evlatlarını asla ayırmayan, aynı zamanda birbirinden koruyan güç abidesidir evde bir yere uzandığınız an orada temizlik yapacağı tutan, temizlik konusunda kayışı kopardığından temizlikçi gelecek diye evi temizleyen balans ayarı kaçmış temizlik kaynağıdır,Mutfakta yasayan, evde Herkesi idare Eden bir tür canlıdır. Sevginin güçlerini birleştirdiği sonsuz bakiredir !! oğlunun damat - kızının gelin olduğunu görünce, çocuğu mezun olunca,çocuğu gol atınca,çocuğu hasta olunca, çocuğu askere gidince, asmalı kabağı seyredince, Dolar yükselince velhasil buna benzer bir sürü şeye ağlayabilen, bumesajı okurken duygulanıp - gözleri dolabilen,ağlamaya Meyilli bir yapısı olan duygu pınarıdır, son kiiii üç dört; Uzakta dursa da yakın hissedilen, canı hep istenen, asla vazgeçilmeyen, Dizinin dibinde olmak istenen, evlatların varlığını varlığına armağan edebileceği, *** ıslak - kuru AMA heeeep duygulu*** en önemlisi; kıçı başı oynamayan Tek kadın modelidir...

güzeller güzeli hamiloş arkadaşlarım girmeyeli epey değişiklikler olmuş heracığım anne olmuş bile Allah sağlıkla oğluşunu kucağına almayı nasip etsin inşallah çok duygulandım kendime olmuş gibi içim eridi buarada daha çok ağlayacağız gibi yavaş yavaş sıramız geliyor. hazırlık yapan arkadaşlara Allah kolaylıklar versin doğuma gidecekleri Allah bebeği ile sağlıkla kurtarsın çok değil 1,5 ay sonra bu yazılanların çoğu değişmiş olacak hakkımızda hayırlısı

montesori ben de yıkadım yorganı da aslında en ufak parçayı bile yıkadım..
yazı da çok güselmiş tam bi erkek ağzından çıkmış:))

ben de kaçıorum kıslar ..arada evi süpürdüm belim koptu..(
şu vaginadaki değişim hakkında bilgi sahibi olursanız yazın lütfen,ben değiştim ve tırsıorum(
tatlı sohbetler:)

şimdi bende annemi aradım ufaklığın kıyafetlerini yıkamıştık ütülemeye başlamış hem dövüyorum hem ütülüyorum dedi nie dedim daha doğmadan nasıl kirlettin seeeennnn... diyormuş heheheheheeh :))))) ilahi anne:)))

herkese slm,nasilsiniz ocak anneleri.
ben aniden offline olabilirim int gelip gidiyor kusura bakmayin cikarsam

inannacım sen kocişine waterfullun yazdığı fıkrayı okumadın galiba :))))

montesoricim odanızda şekerlerinizde çok güzel güle güle dağıtın ve kullanın inşallah

smris canım geçmiş olsun bence hakan bey e git arkadaşım gidicek demiştimya sana gitmiş çok memnun karamsar olma ben hamileleik öncesi en az 5 dr.gittim ticari kaygılardan seni insan gibi görmüyolar para olarak bakıp yollaya çalışıyolar rahat ol a.s.blooms canım şekerler çok güzel cokacimcoookmontesori canım uykustinin herşeyini yıkadım ben seninde çok güzel güle güle kullan canımhihoyyytalisha.inanna çok güzel çıkmışsınız kızlar :jeyyar:inaysa gelince yazarsın bakalım 2.ocak annesi kim olucak:uhm: nazlıcan 2.düzey testi oluyo onda nasıl anlamamışlar renkli dopler galiba diğer adı kafamçokkarıştıallah tan sorunu buldular moralini bozma canım :teselli:

koçiş o fıkrayı bilio ama ...:))ben dedim bi bak kızına nası ii mi,ilgilen dedim:))
neys kaçtım ben bu sefer bayyy...:)

kizlar bugun ruyamda dogum yaptigimi gordum cok acayipti...
ruyamda bir bebek aglamasi duydum ve ayaga kalktim.kalkmamla bebegin dogmasi bir oldu.her tarafim kandi.ama ruya oldugundan mi nedir hic sanci yoktu.sonra bebegim gulmeye basladi...cok etkilendim.heralde dogum olayini cok düsündügüm icin oluyor..ama o kadar mutlu ve rahatlamistim ki sanki uzerimden buyuk bir yuk kalkmis gibiydi..hayirdir insallah...

ben 3 hafta önceki kontrolumde kızım 1 ayda 1kgr almıştı eşim yine öyle olcak sandı harekette etmeyince çok korktu sürekli dua ediyodu :Saruboceq:allah tan herşey yolunda dr.um 20-22 ocak ta alırız dedi:dance:bugün dr.kontrolune giden arkadaşlar iyi haberlerle gelir inşallah:içelim:

smriskcim mrb senin keyfin baya kaçmış haklısında açıkçası ama üzme kendini sen hangi hastaneleri denediğini söylersen bizde istanbulda olduğumuz için eğer yakınsak yardımcı olabiliriz sanırım,çünkü bende çok dr ve hastane değiştirdim ama şansımamıdır nedir bilmiyorum sezeryan diyen çıkmadı hiç farklı nedenlerdi benim değiştirme sebebim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…