bir saat sonra gelcek eşim doktora gitcez dogurursam atlarsın ordan bir helikpotere gelirsin....
aaa iyi fikir aslında sen hava limanında calısıyosun ya her yer sana bes dakika:)))) versene telini ilkyardım diye kaydedelim:))))))
kızlar şu an show tv de derya baykal var şapkası çok güzel , doğum yapınca kırmızı kurdela yerine bu şapkadanmı taksak ne ayyy çok hoşuma gitti valla:))))
ezra senin adresin başka bir şey değilmiydi b.... ile başlayan ben onu kabul ettim
marsg bu arada seninki yok bende ezradan alıp benide eklermisin
ezra senin adresin başka bir şey değilmiydi b.... ile başlayan ben onu kabul ettim
marsg bu arada seninki yok bende ezradan alıp benide eklermisin
ewet canım bonita,olarak geçıo,açıkmı su an senın,
ya ben izleyemiyorum tv yok burda...
bende baktım bir kaç kurdele bantta hoşlanmadım zaten bana hiç yakışmaz taç falan.
almadım bizimkilerden şansa alıp getiren olursa takarlar...
o değilde avonun hazır göz makyajı yapılmış bantları var biliyormusunuz :)))))))))
gözünüze koyuyorsunuz bastırıyorsunuz farınız süper çıkıyor onlardan koyucam çantaya. kardeşime dedim doğumdan çıkınca yapıştır gözüme :))))))))))))))
balım sagol da bizimki de gelmedi yatak haftaya gelcek uyku seti bu aksam...kılzar bişiy sorcam uyku setinin içindeki yorganı yıkadınız mı ben sadece kılıfını yıkıcam...
ben dün gercekten virüs engelledim o zaman esra bişeydi. varmı aranızda ismi esra olan başka
benım kırmızı kurdelamda war,bordo geceliğimin saç bantıda warhihoyyyt
ama kurdelayı öle bant gıbı deılde ya at kuyruğu yapıp yada topuz yapıp sarcam arkasına,dunde tüylü kokoş terlıklerım geldı,ewde giymek için kayınpedrım alıp yollamış:lepi:kokoş kokoş dolaşıcam ewde doğumdan sonra,bende korkmasalar sunnet yatağı gıbı lohusa yatağı kurcaklar salonun ortasınaklava: