2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

kızlar şu an show tv de derya baykal var şapkası çok güzel , doğum yapınca kırmızı kurdela yerine bu şapkadanmı taksak ne ayyy çok hoşuma gitti valla:))))

marsg yandık walla ben baba kuzusu olsun istiyodum şimdi ana kuzusu olur bu narin şey
esra ben kabul ettim seni msnden ayrıca bilgiler süper olmuş canım eline sağlık
montesori yeme artık şu lokumları yaaa bak sana bişi olursa üzüntüden doğuruveririm ha :))))
canım küçük göğüslerden daha çok süt geliyor o kesin rahat ol

bir saat sonra gelcek eşim doktora gitcez dogurursam atlarsın ordan bir helikpotere gelirsin....
aaa iyi fikir aslında sen hava limanında calısıyosun ya her yer sana bes dakika:)))) versene telini ilkyardım diye kaydedelim:))))))

ezra senin adresin başka bir şey değilmiydi b.... ile başlayan ben onu kabul ettim

marsg bu arada seninki yok bende ezradan alıp benide eklermisin

merhaba arkadaslar ben hastanedeydım doktorumla aslında yarın rand vardı ama bugune alındı sabah gıttım yenı geldım off cok gezdım hastaneden cıkınca :))
gecelıklerımın rengınde patıkler aldım cok sık cok cıcılerrr :))
uzun iç çamasırları ve cok hosuma gıttıgı için spor canta aldım bu sefer kendım için gezdım :)))
ama cok uzuldum bebegımın usg goruntulerı olan cd cantamda kırılmıs bu kontrolun goruntulerı olmayacak arsıvımızde

ekinsu güzelmiş hakkaten ya
zaten bende bulamadım kırmızı taç 2 haftadır girdiğim her tokacıda iğrençti hepsi
kırmızı siyah bir bandım var onu takıcam olmazsa

:)))))))))) ayıp ettin güzelim.

burda havalimanında kapıda ambulans var. internationlalla anlaşmalılar bende ona göz koydum. bunla gitcem doğuma bu gidişle diyorum :))))))))) çalışmaya son hız devam ediyorum :))

kızlar şu an show tv de derya baykal var şapkası çok güzel , doğum yapınca kırmızı kurdela yerine bu şapkadanmı taksak ne ayyy çok hoşuma gitti valla:))))

izliorum bende .çok beğendım,ama delı bu kadın ya,nasıl yer sılıo gördünmu,keşke öle eğlencelı olsa

cicilerini güle güle kullan özlem.cd ye de üzülme canın ve bebeğin sağolsun.inşallah daha ne görüntüleri olur annesi

ezra senin adresin başka bir şey değilmiydi b.... ile başlayan ben onu kabul ettim

marsg bu arada seninki yok bende ezradan alıp benide eklermisin

:)))))) karıştı tam ortalık yani. ekinsu ben sana özelden attım güzelim çok oluyor tekrar atıyorum bak

ya ben izleyemiyorum tv yok burda...

bende baktım bir kaç kurdele bantta hoşlanmadım zaten bana hiç yakışmaz taç falan.

almadım bizimkilerden şansa alıp getiren olursa takarlar...

o değilde avonun hazır göz makyajı yapılmış bantları var biliyormusunuz :)))))))))

gözünüze koyuyorsunuz bastırıyorsunuz farınız süper çıkıyor onlardan koyucam çantaya. kardeşime dedim doğumdan çıkınca yapıştır gözüme :))))))))))))))

benım kırmızı kurdelamda war,bordo geceliğimin saç bantıda warhihoyyyt
ama kurdelayı öle bant gıbı deılde ya at kuyruğu yapıp yada topuz yapıp sarcam arkasına,dunde tüylü kokoş terlıklerım geldı,ewde giymek için kayınpedrım alıp yollamış:lepi:kokoş kokoş dolaşıcam ewde doğumdan sonra,bende korkmasalar sunnet yatağı gıbı lohusa yatağı kurcaklar salonun ortasınaklava:

balım sagol da bizimki de gelmedi yatak haftaya gelcek uyku seti bu aksam...kılzar bişiy sorcam uyku setinin içindeki yorganı yıkadınız mı ben sadece kılıfını yıkıcam...

canım ben yıkadım.yorganı daha önemli bebişin üstüne o serilcek nede olsa 30 derecede ve kısa proğramda bi yıka bence amaç tozu gitsin ama yinede sen bilirsin canım.

:))))) o tüylü terliklere baktım da topukluydu hepsi rahat edemedim dedim kucamda çocuk ayagımı burkarım bide... ama topuksuz bulayım kesin alıcam bende :))

kurdur yatagı kurul sende bir güzel güzelim.

benimde kızımın beşiği ve aynı takım benim nevresimim bitti yarın atarım site resimlerini...

takım olucaz kızımla :))

marsg valla bu gidişle işten doguma gidicen...
ben de kafama göre kırmızı tac bulamadım bişiy aldım ama içime sinmedi...istedigimi bulsam hemen alcam da...
bende hastane cantamın eeeeeeeeeen son hazırlıklarını yapıp kapattım daha da acmıcam paranoyak oldum zırt pırt ac bak.)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…