2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

nazlıcım üzülme marsgın dediği gibi sebebini buldular en azından artık kısmet bebişin erken gelmek istiyor demekki, işleride boşver hepsi olur sen sağlığınızı düşün annende yetişir üzülme sıkma kendini bu arada nilsu ne oldu demiştin hiç duymadım da merak ettim

nazlıcan ikinci anne sen olucaksın demek.belki inaysa da olabilir.neyse canım inşallah herşey yolunda gider.

nazlıcan gecmiş olsun, sen eksiklerini tamamla bian önce, sonra daha cok yorulur ve sitres yaparsın, allah kurtarsın canım inş sağlıkla kucağına alırısn

alishacım fıstık gibisin vallahi:)
yeşilköy sahili mi orası:KK43:(
blooms valla doğal olarak çıkıo kelimeler ben aramıorum:))bu arada ben de koçum..evet çoooooook çapkındım kocamdan önce :))
benim soruma da cevap verin kıslar yahu,nası değişçek bizim doğum kanalımız:))??

nazlıcan gecmiş osun canım bozma moralini benim annem babamda dün sehirdısına cıktılar cumartesi gelcekler eşimde bugun 4 e kadar sakarya da dogurmam herhalde bugun....dogurursam yandım...

Montesori aleti aldıım eczaneya bıraktım markasını hatırlamıorum devlet hastanesinin ordaki eczanelerede baktım ölçmediler neyse artık akşama kadar aleti yaparlar heralde..

Bebişinin odasına bayıldım ALLAH ağız tadıyla ii günlerde kullanmayı nasip etsin...

maşallah alisha çok tatlı çıkmışın.ocak annelerinin de hepsi birbirinden güzel maşallah..birbirimizle yarışıyoruz..kendimide kattım ama hemen::))))

Nazlıcan bozma moralini panik yapma ohh ne güzel mis kokuluna kavuşuosun ALLAH'a şükür sağlııda yerinde keyfini çıkar anneliin...

montesori güle güle kullanın odanızı.bizim yatak henüz gelmedi.bende istiyorum hazırlayayım resmini ekleyim ama doğumdan sonra içinde bebişimle eklerim bu gidişle.

marsg bana gelenler soruyor çatlağın varmı diye bende yok dedim inanmadılar baktılar sonra dedilerki çatlamamış ama sonra göbeğin sarkar dediler.durum bu yani.

:))) illa birşey alacak yani. na çatlak bu insanlar ya. sen çatlamamışsın ama onlar çatlamış :)))

blooms eniştem denizci eczanesinde calısıyo her konuda yardımcı olur sana...canım ben odayı almadım sadece yatak cibinlik birde dolabı o kadar...

merhaba kızlar....yeni geldim dr.dan okuyamadın geçmiş sayfaları birazdan okurum ilk defa nst ye bağlandım kızım hareket etmiyodu muayene etti 2070gr olmuş:çok üzgünüm:ama boyu uzamış 48cm olmuş eşim çok üzüldü ağlayacak nerdeysesenağlamayniye zayıf bu kız deyip durdu sağlıklı olsunda ne önemi var kilonunu dr.um eşimle baya konuştu olması geren kg da diye nst de normal çıktı 20 gün sonra gittiğimde doğum şeklini konuşcaz anesteziyle suyun gelirse ağrın olursa hemen ara gel dedikafamçokkarıştı

balım sagol da bizimki de gelmedi yatak haftaya gelcek uyku seti bu aksam...kılzar bişiy sorcam uyku setinin içindeki yorganı yıkadınız mı ben sadece kılıfını yıkıcam...

montesori uyku setinin rengi çok güzel sağlıkla yatsın inşallah içinde..
bebek şekerinde çok tatlı..istanbula gelip hepinizin doğumunu tek tek gezip şeker toplayacağım valla hepsi birbirinden güzel..

gülce sen bizden hafta olarak gerisin bunu umutma benimde bir ara küçüktü ama gecen gittigimde 1 haftada 400 gr almıs cıkma canını nolur...

egülce iyi bence kilosu bozma moralini.ikimizde aynıyız bakalım benim oğluş kaç olmuş.bana 2000 kilo dese ben sevinerek dönecem...daha çok var 3000-3500 dogar bence boyu da maşallah iyi uzun zarif bir kız olacak..

gülce kilosu iyi bence.34. haftadan sonra daha çabuk büyüyor bebekler.benim bebişte öyle boy olarak hep önde gidiyor.

X