2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

montesori canım saol bende hakan bey için iyi duyuymlar aldım şuan yeni muane olduğumdam tekrar dan gşitmemin anlamı yok önümüzdeki hafta hakan beye alıcam çok iyi bi doktormuş.

kıslar şu çatı muayenesinde tam olarak neye bakıolar bi de doğum yaklaşırken vaginada nası bi değişim oluo,beni bi aydınlatırsanız sevincem??

ay balım ne çekemez insanlar var öyle.niye sarksın canım..
seninde işin zor blooms gözün üstünde olsun.ben hayatta alamam çoookkk kıskanırım valla altın dişi bile..

pekte umrumda değil zaten söyledikleri.genetik bir durum bu.insanlar nedense böyle.iyi birşeyler söylemek yerine hep can sıkıcı şeyler söylemeye çalışıyorlar.

ya gecenlerde ablamın doğumundan sonraki görüntüleri izledik annem yıkarken falan çekmişler valla becerikli hayla ben o konuda rahatım en ufak kızı benim ama 3 tane torun büyüttü annem şu tulumlarda zorlanıyor bizim zamnımızda yokdu böyle çıt çıtlı şeyler diyip kızıyor zorlanıyor giydirirken :))

kızlar gunaydınnn,
bende akşam tuhaf tuhaf rüyalar gördüm,geç kalktım,kahvaltımı edeyım ,dunku eğitimi anlatıcam sıze

Montesori ayırdım bile:)))

Arkadaşım dr. beni dietisyene gönderdi şimdi bende dietteyim sabahları aç karnına şekerime bakmam lazım bide akşamları yemekten iki saat sonra şu senin kullandıın aletlerden aldım ama makineyi ayarlayamadım sabah aç karnına yollara düştüm arabama bişeyu oldu marş basmıo sabah sabah çıldırdım neyse taksiyle gidim dedim aleti aldıım eczaneye gittim anlayan kişi öleden sonra gelicekmiş peki siz kendi aletinizle ölçün dedim eczanelerde ölçüm yapmak yasaklandı dedi neyse yakında salık ocaı vardı oraya gittim onlarda ölçmüoruz dedi yani sonuç olarak açlık testimi yapamadım((

:)) benim ananemde ben minik ayakkabılar aldıkça deli oluyor. onlar bebeiğin ayagını üşütür. ben yün patik ördüm onlardan giydir diye :))))

moder modeller çıkardım al bunlardan ör o zaman giydireyim dedim ikimiiznde gönlü oldu.

bu arada balım nedediler sana kaçırıdm ben orayı neren sarkmış anlamadım.

valla bazı insanlar çok patavatsız oluyor kapat kulaklarını güzelim hiç duyma boşver

enişteme gitseydin devlet hastanesinin yanında eczanede calısıyo...markası ne aletin ben yardımcı oluyum...aclık önemli degil pek,yemekten 1 saat sonra toklugun önemli...

selam kızlar sabahtan beri okuyamadım zaten çok işim var panik oldum resmen
şimdi kontrolden geldim.bebğin suyuda azalmış doğuma hazırlanıyor seninki dedi.her an doğabilirmiş.bu sefer gelişme geriliğinin sebebini buldu sanırım.
göbek kordonunda normalde 2 atardamar 1 toplardamar olur.bizimkinde 1 atardamar 1toplardamar varmış ondan kaynaklanıyormuş.hergün nst istedi bozulduğu anda alırız dedi.hatta bugün bile alsakmı dedi de ben istemedim.nilsu tonsilit olmuş onunla ilgilenemem diye.inşallah pazartesiyi beklerde annem gelince doğar.doktorum hareketlerinede çok dikkat et dedi herzamanki gibi.1700 gram olmuş
sizler nasılsınız ben bi okumaya çalışıcam vakit bulunca ama evde yapılması gereken çok şey var
panik oldum ya daha uyku setini yıkamadım oğlumun
allahtan çantam hazır

kızlar yatagımız bu rengin 2-3 ton acıgı cibinliğini uyku setini aldım nasıl sizce...

ben görmüştüm bu fotoyu çok hoşuma gitmişti normalde yeşil rengi sevmem ama bana bööle yaz ayını hatırlatmıştı..kısaca ben beğendim canım,güle güle kullanın:)

ben beceremiorm kendimi çekmeyi,bilerek sanki hep zayıf çıkıyorm yakından da göbek olduğu belli değil, geçen haftanın koyıyım

ah canım neyse en azından sebebini buldular. çok şükür bebekte bişey yok. allahın izniyle sağlıkla al kucağına canım. pazartesiye birşey kalmadı bekler güzelim.

ben beceremiorm kendimi çekmeyi,bilerek sanki hep zayıf çıkıyorm yakından da göbek olduğu belli değil, geçen haftanın koyıyım

canım fıstık gibisin valla. öyle hantal hantal değilsin sende...

ben diyorum bizim kızlar hem güzel hem becerikli...:))

Marsg cnm annene ALLAH acil şifa versin.. Koçlar çok çapkın olur ama:))))

:roflol: İnanna koptum Valla nerden buluosun bu lafları :roflol:

2.ci annemiz sen olacaksın sanırım canım:)telaş yapma ama yorma kendini de at hemen makinaya yıkansın,mis gibi olsunlar:)nilsunun hastalığını bilmiorum ben ama geçmş olsun(
sebebini öğrenmeniz ii olmuş,için rahatlamıştır da şimdiye kadar bunu anlamamışlar mı??
Allah sağlıklı doğum versin canım:)

marsg bana gelenler soruyor çatlağın varmı diye bende yok dedim inanmadılar baktılar sonra dedilerki çatlamamış ama sonra göbeğin sarkar dediler.durum bu yani.

canım geçmiş olsun ya hayırlısı olur inşallah..senin damarlara bakılmamışmıydı ya benim 25 va 30 haftada incelemişlerdi kordon damarlarını..canım bekler inşallah daha sancılar başlamamış pazartesiye az kaldı..sen dikkat et canım işler nasıl olsa halledilir annen gelince yapar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…