Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar sağolun inşallah hepimiz sağlıcakla doğururuz.
nilsuyu sormuşsunuz dün karın ağrısı ateşi vardı doktora götürdüm tonsilit olmuş gecede ateşliydi hep.bugün iyi gibiydi gönderdim bende okula zaten haftaya kardeşi gelince çok devamsızlığı olacak diye.öğretmeni arayıp heryeri ağrıyormuş ağlıyor deyince gidip onu aldım okuldan.
birinizde damarlarına daha önce bakılmadımı diye sormuş benim doktor her seferinde bakıyor renkli doplerle sanırım açı olararak ancak görebildi.zaten daha önce teşhis edilsede yapılacak bir şey yok.şu an da çok kesin değil yüzde 90 falan.
egeciğime dualarınızı eksik etmeyin iyimi sağlıklıdır umarım çünkü kordondaki bu patoloji anmalili bebeklerde daha sık görülüyormuş.amniosentez temizdi ama aklımda soru işareti de yok değil
sağol esracım... bende hep süt içilir diye biliyordumç kompostoyu ve suyuda duymuştum ama...
ballı kimyon ne ya balla kimyonumu karıştırıcaz bir garip bişey olur ama işe yararsa yapalım
esra ben engelledim seni :))))))) o zaman
akşam eşimdeydi bilgisayar. esra1 bilmem kaç ekliyimmi dedi bende ekleme virüstür dedim :)))))))))))
esra cok sagol verdigin bilgiler için...
kasım annelerinden de takip ediyorum süt arttırıcı besinleri...dogumdan iki gün öncede humana cayı ,hurma rezene cayı tüketicem...
bakalım benim minicik gögüslerimden süt gelcek mi?
esra marsg ye benim adresimi de verebilir misin ...
nazlıcan agzıma bir lokum attımnaniknanik
sen beni bitirdin kızım:roflol: