2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

anam inanna göbişinde kalpler ucuşuyor maşşallah artık penyende yukarı çekilmiş :)))

benim atletler göbeğin deliğinde kalıuyor geri kalan yer acık bende kocişin atletlerini giyiniyorum :))

ay aşık canım sen daha acele etme senin daha var benim şeker prolemimden dolayı erken olacak sezeryanla senin normal doğum değilmi canım o ağrıların olması çok doğal vücut kendini yavaş yavaş doğuma hazırlıyor

ay blooms valla süper olmuş. ordakilerden daha güzel ani hanım görse sana iş tekli eder :))))) eline sağlık valla harika olmuş.

anam inanna göbişinde kalpler ucuşuyor maşşallah artık penyende yukarı çekilmiş :)))

benim atletler göbeğin deliğinde kalıuyor geri kalan yer acık bende kocişin atletlerini giyiniyorum :))

aslında son fotodaki gibiyim hep:))
kociş atlette giymio!!
2 kazağım var toplam ilk fotodaki gibi duran,diğerleri dekolte:CüvCüv:

İnannaaaaaaaa one kız Maşallah bende çektirip koyucam göbişimiiii kadın bana sinirli işlerini bitirsinde öle:))))

İnannaaaaaaaa one kız Maşallah bende çektirip koyucam göbişimiiii kadın bana sinirli işlerini bitirsinde öle:))))

koy anam koy:))neye sinirliymişş attırmasın tepemi!!!hep ağrı sızı valla pes dedim azcık keyfimiz yerine gelsin:))
bekliorum göbeeni:)):teytey:

valla inanan iyi yapıdn morelim tyerine geldi, odeğil cok cıplak dolaşma üşütürsün doğumda zor olur diyorlar üşütünce

Douma gidicem die bütün dolapları boşalttırıorum şimdide balkondaki angaryalık dolabı temizlio 2 saat oldu suratı beş karış korkuorum yanına gitmee:))))

Douma gidicem die bütün dolapları boşalttırıorum şimdide balkondaki angaryalık dolabı temizlio 2 saat oldu suratı beş karış korkuorum yanına gitmee:))))

vala yumuşak yönünü fark etmesin dahada iş miş yapmaz. bu bayan o bahsettiğin yaşı ufak olanmı 25 26 yaşlarında diyordun galiba. buarad alarm işin ne oldu

günaydın kızlar ay çok komik hepimiz aynı şeyleri yaşıoruz benim de adet sancısı gibi bişeyim başladı dünden beri,gece 2saatte bi wc yaptım sonunda ben de rüyamda doğurdum:) ikizim olmuş bi kız bi erkek ama erkek aynı maymuna benziodu hatta maymundu diyebilirim çocuğu ağaçlardan topluyorum, beni de hiç sevmiodu sabah rüyaymış diye bi sevindim anlatamam
smrsk benim 34. haftam 2300gr normal dedi ama bi hafta ileri doğum tarihi yazıyo çıktıda
hsonu ya da haftaya bi eminönüne gidiyim kızlar şu mevlüt şekerlerinin en basit biblolularını sordum tanesi 5 dedi yuh yani, giderim ordan alırım malzemeleri daha vakit var nasılsa hastane için farklı mevlüt için farklı almayı düşünüyorm

inanna çok tatlı göbüşün maşallah..yerim valla o içindekini...ay bir ben kaldım foto koyamayan ama bizim bilgisayada makinada inat etti hiçbir fotoyu koyamıyorum.oğlumun odası hazır onuda koyamadım..
blooms şekerlerin çok güzel olmuş bayıldım...

22 yaşında olan gitti şimdiki 35 yaşında buda türkmen evli 4 çocuu varmış anam kadında bir boy yanında kendimi cüce gibi hissediorum klava: ama yüzü öle çok ahım şahım deil ön dişleri komple altın :))) kız kıskancım yaa kadına dedimki evde sürekli yazmayla dolaşıcaksın ben öyle saç görmekten hoşlanmam dedim bide benim eşim çok serttir onun için sen eşim geline odana giriceksin dedim o hoşlanmıo kadınlardan dedim kötükedihüso ne desem peki dio ama belli işveli kadın..

blooms şekerler süper olmuş çok güzel valla eline sağlık

inannacım senin göbişde pek güzel olmuş maşallah

Smirsk ben takdırdım kameraları kız akşamları oturup kadıdan çok kendimi seyrediorum:)))) ama şu kayıt cihazı çok sesli çalışıo genelde ölemidir biliomusun?

:)))))))))))) ay koptum ya :)))))))

o dişlerle bir sırıtsa yeter :)))))))))))

22 liği hangi ara kaçırdın güzelim :))

ay kıslar be çıkıyorum artık öğle yemeğimi yiyeceğim ondan sonrada doktora gideceğim benim için dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…