- 11 Aralık 2007
- 773
- 0
günaydın kızlar ben çok fazla mesaj yazamasamda hergün takip ediyorum yazdıklarınızı.
ben 34 haftalık hamileyim yarın ilk defa nst ye girececeğim bakalım. grip oldum bide ilaçta kullanamıyorum çalışıyorum akşam eve gidince halim kalmıyor hiçbi iş yapamıyorum valla.bebeğin kıyafetleri dolaba yerleşecek daha..
Marsg görüşemioruz cnm şekerlerim bitti sunuma hazırlar:))) kız marsg sen çıkmışın şekerciden ben girmişim denin şekerleri sordum kadına bana şuanda örnek yok dedi bende üstelemedim çünkü kadına karşı biraz mahçuptum :çok üzgünüm: ben ordaki pusetleri almaktan vazgeçtim çünkü başka yerde o pusetlerin iki katı büyüünü buldum aynı fiata dururmuyum hemen aldım daha sonrada kadına gidip almaktan vazgeçtiimi söyledim zararınız varsa ben bana düşen kısmı ödeyebilirim dedim hayatta en değer verdiim şey kul hakkıdır.
Kadıncağız gerek yok biz zaten sürekli satıoruz dedi rahatladım. Resmini koymayı çok istiorum avatara koyucam ama anlaşılmazki yaa..
marsgcım nst olayı hastaneden hastaneye doktordan doktora değişiyor bazı yerlerde 38 de doğum çok yaklışınca istiyolar baz yererde 36 da başlıyolar eğer özel hastae ise ve nst ayrıca ücretli ise erken başlıyolar
slm tekrardan kızlar ben doktorumu değişdirmek zorunda kaldım doğum konusund ayardımcı olamıycağı anlaşmalaı hastanelerinde normal doğum fiyatının 2.000 ytl ye yakın olduğunu söyledi anlıycanız faydalanamıycağım için bırakdım sezeryan istersen gün verim dedi bende normalde bi şansım denemk istiyorum pisipisine neden bıcak altına yatayımki. e bu gittiğim doktorda balıklama atladı sezeryan diye, ben henüz 34 cü haftamdayım doğum şekli ancak 37. 38 ci haftalardan sonra belirlenmeli bence bunlar işine geldiği gibi davranıyor, doktor konusund ahiç şansım olmadı kör şleytan bırak daha gitme sancın gelince git bi hastaneye diyor ama olmuyor elimiz mahkum heran tetikdeyiz korkuyoruz.