2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

ay alemsin gerçekten:))
altın dişli,işveli ,yazmalı bi türkmen...aman aman...klava:

valla kimseye güven olmaz sen fazla samimi olma dediğin gibi kocandan çekinsin

biyerde yazık aslında cok üzülüyorum onlara, çocukalrı eşlerini sevdiklerini bırakıp buraşlara geliyorlar allah onlarınd ayardımcısı olsun

merhaba kızlar.

inaysa haberlerini bekliyoruz canım merakta bırakma.

bloomss şekerlerin çok güzel olmuş.

inanna maşallah göbişine.çatlağında yok ne güzel.bendede yok bazıları inanmıyor aç göbeğini bakalım diyorlar tabi bende rahatım bakın diyorum.bu defada çatlamamış ama doğumdan sonra sarkar diyorlar.

alisha hayırdır inşallah rüyan.bende görmüştüm bebeğim beni sevmiyordu rüyamda.sanırım ilk defa anne olacaklar biraz daha fazla heyecan stres yapıyor bizim gibi.

Kızlar öle demein yaa kadını fizii güzel geldii gün baktım göbeği görünüo poposuda güzel bak cnm üzerindeki çok dar dedim gittim koştura koştura hamile tişörtlerimden birini verdim geçende ikitane bol eşofman altı aldım onları giyiyo aman neme lazım..
Marsg kız izine çıktı çıkış o çıkış aman daha ii oldu bu daha hamarat :)))

balım illa bişi diyecekler yani..pes bu insanlara ya!!!
elimizde olan şeyler diil ki bunlar..tek isteğim bebeklerimizi sağlıkla alalım kucaklarımıza,çatlak falan gözümde diil!!

:)))))))))))))) iyi yapmışsın güzelim :)) senin burcun neydi

alisha valla bende de aynı sancılardan vardı dün gece aynı wc kalktım durdum. iyiden bir korku sardı içimi...

hep diyorum ya doğumdan ziyade nasıl bakıcam ben 3 kilocuk şeye diye düşünüyorum :))

akşam eşime diyorum nasıl giydircem ben onu minick kolları var çıt diye gidicek gibi ...

slm kızlar ....blooms sekerin cok güzel olmus bana ayır bir tane:ecrin_bebek:
inanna göbegin cok tatlı cıkmıs alisha senin fotodan anlasılmıyo pek...hera dogum yapınca beni stres bastı fisfisfisyarındı kontrolum doktoru aradı aksam 5 te gidicez oglumu görmeye bayramın 3. günü 2,900 dü bakalım 1 haftada kaç kg aldı...ayyy zamanda gecmez bese kadar...insülin kutum eşimin gözlük kutusuna cok benziyo sabah dısarı cıktı yanlıslaıkla cantasına koymus yani bugun acım bu saat oldu bişiy yemedim aksam 4 te gelcek...midem kazınıyo...
smrisk kuzenim hakan beye gitmiş cok memnun kalmıs epiduraal normal yapıcak doguma saat kaç olursa olsun hakan bey gircekmiş ...

ay balım ne çekemez insanlar var öyle.niye sarksın canım..
seninde işin zor blooms gözün üstünde olsun.ben hayatta alamam çoookkk kıskanırım valla altın dişi bile..

ooo başaklar çok titiz olur ... kıskançlığını bilmemde.

ben akrep canım yükselenim koç... yani beterim :)))))))))

ya ben napıyım kızlar eşim sürekli evde eylülde işe baslamayı düşünüyorum kimi alırım ki eve aklım hep evde kalır....galiba ben cocuk krese gidene kadar calısmıcam...

aynı korku bizde de var canım.annem gelmeden doğururum diye çok korkuyorum valla..dün oda bize demez mi 27 yıl oldu unutmadım inşallah yıkamayı filan diye.
senin annen nasıl oldu canım biraz daha iyidir inşallah...

montoseri canım 1 haftada en fazla 200 gr almıştır. benimki haftada 150 gr alıyor.

bu arada evet ya çok fena eşin evde çalışınca bakıcı nasıl alınır. kayınvaliden yakın bakmazmı o güzelim.

alisha fotoğraff!!
blooms :))eşofmanın üzerine de sakın basmalı etek alma..ne me lazım köylü fantazisi olur:))

:)) unutmuşmudur dersin :))

benim annecim aynı güzelim. korseyi 3 ay takacak. bebeği kaldıramıycak bile o oturuken biz kucağına vericez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…