22 yaşında olan gittişimdiki 35 yaşında buda türkmen evli 4 çocuu varmış anam kadında bir boy yanında kendimi cüce gibi hissediorum klava: ama yüzü öle çok ahım şahım deil ön dişleri komple altın :))) kız kıskancım yaa kadına dedimki evde sürekli yazmayla dolaşıcaksın ben öyle saç görmekten hoşlanmam dedim bide benim eşim çok serttir onun için sen eşim geline odana giriceksin dedim o hoşlanmıo kadınlardan dedim kötükedihüso ne desem peki dio ama belli işveli kadın..
22 yaşında olan gittişimdiki 35 yaşında buda türkmen evli 4 çocuu varmış anam kadında bir boy yanında kendimi cüce gibi hissediorum klava: ama yüzü öle çok ahım şahım deil ön dişleri komple altın :))) kız kıskancım yaa kadına dedimki evde sürekli yazmayla dolaşıcaksın ben öyle saç görmekten hoşlanmam dedim bide benim eşim çok serttir onun için sen eşim geline odana giriceksin dedim o hoşlanmıo kadınlardan dedim kötükedihüso ne desem peki dio ama belli işveli kadın..
ay kıslar be çıkıyorum artık öğle yemeğimi yiyeceğim ondan sonrada doktora gideceğim benim için dua edin
Kızlar öle demein yaa kadını fizii güzel geldii gün baktım göbeği görünüo poposuda güzel bak cnm üzerindeki çok dar dedim gittim koştura koştura hamile tişörtlerimden birini verdim geçende ikitane bol eşofman altı aldım onları giyiyo aman neme lazım..
Marsg kız izine çıktı çıkış o çıkış aman daha ii oldu bu daha hamarat :)))
alisha valla bende de aynı sancılardan vardı dün gece aynı wc kalktım durdum. iyiden bir korku sardı içimi...
hep diyorum ya doğumdan ziyade nasıl bakıcam ben 3 kilocuk şeye diye düşünüyorum :))
akşam eşime diyorum nasıl giydircem ben onu minick kolları var çıt diye gidicek gibi ...
aynı korku bizde de var canım.annem gelmeden doğururum diye çok korkuyorum valla..dün oda bize demez mi 27 yıl oldu unutmadım inşallah yıkamayı filan diye.
senin annen nasıl oldu canım biraz daha iyidir inşallah...
ya ben napıyım kızlar eşim sürekli evde eylülde işe baslamayı düşünüyorum kimi alırım ki eve aklım hep evde kalır....galiba ben cocuk krese gidene kadar calısmıcam...