2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

günaydın kızlar ben çok fazla mesaj yazamasamda hergün takip ediyorum yazdıklarınızı.
ben 34 haftalık hamileyim yarın ilk defa nst ye girececeğim bakalım. grip oldum bide ilaçta kullanamıyorum çalışıyorum akşam eve gidince halim kalmıyor hiçbi iş yapamıyorum valla.bebeğin kıyafetleri dolaba yerleşecek daha..

mertim hoşgeldiniz. çalşına bayanların hali öyle malesef eve gidince hiç iş yaplamıyor bende daha yıkamadım bile alınması grekli şeylerim bitmedi daha Allahtan hayırlısı doğurmayalımda hazır olmadan:)))

Marsg görüşemioruz cnm şekerlerim bitti sunuma hazırlar:))) kız marsg sen çıkmışın şekerciden ben girmişim denin şekerleri sordum kadına bana şuanda örnek yok dedi bende üstelemedim çünkü kadına karşı biraz mahçuptum :çok üzgünüm: ben ordaki pusetleri almaktan vazgeçtim çünkü başka yerde o pusetlerin iki katı büyüünü buldum aynı fiata dururmuyum hemen aldım daha sonrada kadına gidip almaktan vazgeçtiimi söyledim zararınız varsa ben bana düşen kısmı ödeyebilirim dedim hayatta en değer verdiim şey kul hakkıdır.
Kadıncağız gerek yok biz zaten sürekli satıoruz dedi rahatladım. Resmini koymayı çok istiorum avatara koyucam ama anlaşılmazki yaa..

marsgcım nst olayı hastaneden hastaneye doktordan doktora değişiyor bazı yerlerde 38 de doğum çok yaklışınca istiyolar baz yererde 36 da başlıyolar eğer özel hastae ise ve nst ayrıca ücretli ise erken başlıyolar

İnaysa doru teşhis bende iki haftadan beri giriorum douma kadar her hafta giricekmişim ayrıcada para alıolar..

Marsg görüşemioruz cnm şekerlerim bitti sunuma hazırlar:))) kız marsg sen çıkmışın şekerciden ben girmişim denin şekerleri sordum kadına bana şuanda örnek yok dedi bende üstelemedim çünkü kadına karşı biraz mahçuptum :çok üzgünüm: ben ordaki pusetleri almaktan vazgeçtim çünkü başka yerde o pusetlerin iki katı büyüünü buldum aynı fiata dururmuyum hemen aldım daha sonrada kadına gidip almaktan vazgeçtiimi söyledim zararınız varsa ben bana düşen kısmı ödeyebilirim dedim hayatta en değer verdiim şey kul hakkıdır.
Kadıncağız gerek yok biz zaten sürekli satıoruz dedi rahatladım. Resmini koymayı çok istiorum avatara koyucam ama anlaşılmazki yaa..

aa ciddimisin nasıl çarpışmamış koca göbeklerimiz tüh bak üzüldüm şimdi.

aman daha güzelini bulduysan boşver :)) tatlı kadın zaten sorun çıkarmaz. şekerlerin biblosu vardı orda ama bitmiş hali yoktu. çünkü daha yeni hazırlandılar bende hala gidip alamadım.

canım Glitterfy.com - Glitter your Pictures, MySpace Glitter Graphics bu sitye gir glitterfy photo yazan yerden yükle fotoyu sonra forum yazan yerdeki adresi ekle buraya çok kolay. çok merak ediyorum eminim güzel olmuştur...

marsgcım nst olayı hastaneden hastaneye doktordan doktora değişiyor bazı yerlerde 38 de doğum çok yaklışınca istiyolar baz yererde 36 da başlıyolar eğer özel hastae ise ve nst ayrıca ücretli ise erken başlıyolar

anladım canım ben muayenasine gidiyorum doktorun o yüzden demekki ... sadece sancıların başladığında, suyun geldiğinde yada kanaman olduğunda hastaneye gittiğinde bağlıycaklar seni makineye orda bakıcaklar falan dedi.

slm tekrardan kızlar ben doktorumu değişdirmek zorunda kaldım doğum konusund ayardımcı olamıycağı anlaşmalaı hastanelerinde normal doğum fiyatının 2.000 ytl ye yakın olduğunu söyledi anlıycanız faydalanamıycağım için bırakdım sezeryan istersen gün verim dedi bende normalde bi şansım denemk istiyorum pisipisine neden bıcak altına yatayımki. e bu gittiğim doktorda balıklama atladı sezeryan diye, ben henüz 34 cü haftamdayım doğum şekli ancak 37. 38 ci haftalardan sonra belirlenmeli bence bunlar işine geldiği gibi davranıyor, doktor konusund ahiç şansım olmadı kör şleytan bırak daha gitme sancın gelince git bi hastaneye diyor ama olmuyor elimiz mahkum heran tetikdeyiz korkuyoruz.

İnaysa saat kaçta kontrolün , ay senin yerine ben heyecanlıyım valla, dr ne diyecek ne zaman alıcak doğuma diye sanki ben gidiyorum bugün dr a:))))))

Marsg benim dr da gerekmedikçe bağlamıyor nst ye sadece 1 kez bağlandım ondan da acil gitmiştim o yüzden , hem para falanda almıyor muayenehanesinde kendine ait var nst makinesi

ay ekinsucum sen birde beni gör evin içinde dört dönüyorum öğleden sonra saat 2 de ay bide yarın diyormuş daha çikolata yaptırcam çiçek yaptırcaz iki ayağımız bir pabuca girer valla

smrisk güzlim artık gözünü kapat seç bir tane bu saatten sonra çok değişiklikte iyi olmaz Rabbim hepimize sağlıcakla bebişlerini almayı nasip etsin

valla smrisk ben de şeytana uydum bıraktım özeli aman daha rahat devlet hastanesi en azından ciddi bişi olmadan sezeryana almayacaklarını biliorum,ee tanıdık herkesler de ..daha ne istiimm.hem 3 milyon her gidiş:))
ben şu vaginal kültür testini sormayı unuttum doktora yarın sorcam ama yaptıran ya da doktoruyla konuşan var mı??

günaydın hanımlar..
güzel haberlerle gelirsin inşalah inaysa...
benimde 2 de randevum var çok heycenlıyım vakit geçiremiyorum..kızlar bende dün çok etkilendim akşamdan beri sancılarım var kendimi dinleyip duruyorum..

slm tekrardan kızlar ben doktorumu değişdirmek zorunda kaldım doğum konusund ayardımcı olamıycağı anlaşmalaı hastanelerinde normal doğum fiyatının 2.000 ytl ye yakın olduğunu söyledi anlıycanız faydalanamıycağım için bırakdım sezeryan istersen gün verim dedi bende normalde bi şansım denemk istiyorum pisipisine neden bıcak altına yatayımki. e bu gittiğim doktorda balıklama atladı sezeryan diye, ben henüz 34 cü haftamdayım doğum şekli ancak 37. 38 ci haftalardan sonra belirlenmeli bence bunlar işine geldiği gibi davranıyor, doktor konusund ahiç şansım olmadı kör şleytan bırak daha gitme sancın gelince git bi hastaneye diyor ama olmuyor elimiz mahkum heran tetikdeyiz korkuyoruz.

canım benim doktorum ayrıca hospitiliumda da çalışıyor avrupa yakasında ayrıca civan bey var aynı hastanede doğum fiyatları çok yuksek değil bildiğim kadarıyla ve normal doğum konusunda çok ısrarlı bir görüşmeni tavsiye ederim.

hospitalium haznedar hastanesi

deneme..................................... $021.jpg

blooms gözattan foto yükle diyorsun yeni sayfa açılıyor karşına böyle ışıl ışıl birşeyler sen en sondaki none yazan yeri tıkla aşağı in generate glitter var orayı tıkla sonra BBCode for Forums yazan yerdeki adresi kopyala buraya yapıştır canım

X