• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisanda evlenen var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi minegul_80
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar yazdıklarınızı okuyunca cok hayacanlandım bırden
benımde 26 nısan
aynı duyguları paylasıyoruz sanırım bızde yatak odası harıc mobılyaları hallettık gelınlık te tamam
kucuk seyler kaldı

cnm aynı gün evleniyoruz ne güzel :1hug: Biz mobilyalarımızı tamamladık ev arıyoruz evide hallettik mi tamamdır inşallah :Saruboceq: 1 ay 23 günümüz kaldı :)

kızlar benimde 26 nisan..sizleri görünce daha da bi heyecanlandım hihoyyyt

Ohh ne güzel benimde 26 Nisan . O gün sitemizden 4 gelin çıkacak :teytey:

günaydın nisan gelinleri.benimkide 19 nisanda kızlar hemen hemen bütün hazırlıklarım bitti şimdi şafak sasositosositoyıyorum

Ohh ne güzel nisan gelinleri çoğaldı. Hazırlıklar ne alemde kızlar neler alındı neler alınacak ..

Ohh ne güzel nisan gelinleri çoğaldı. Hazırlıklar ne alemde kızlar neler alındı neler alınacak ..

hazırlıklar bitti nerdeyse canım ufak tefek seyler haricinde bişeycik kalmadı.perşembe günü gelinliğimi alacam pazar günüde perdeler takılcak bu ay sonuna doğruda ceyizim gelip yerleşecek sen neler yaptın neler kaldı?

Bende gelinliğimin son provasına bu hafta gideceğim inşallah.. Ama gelinlikçiyle işim bitmiyor kına elbisemin dikimine başlayacağız bugün.
Ev eşyalarımın çoğu bitti sayılır. Çeyizim desen hazır gitmeyi bekliyor.

Oturma odama koltuğu birde halılarım kaldı alınacak

Davetiyelerim basıldı . Nikah şekerlerim kaldı. Diğer kalanlarda kıvır zıvır işte

Benim de hemen hemen butun hazırlıklarım bitti bu hafta sonu çeyiz gidiyor eve sonrasında zaten dugun :) heyecan dorukta :)

benim düğünümde 5 nisanda herşey bitti sayılır bir tek kuaför ve albüm işi kaldı davetiyeleri de yavaş yavaş dağıtıyoruz. sanki rüya görüyormuşum gibi geliyor kızlar siz neler hissediyorsunuz.

kızlar bugün nikahım var ve ben sanki istediğim bu değilmiş gibi tuhaf bir kimlik içine büründüm yüzüm gülmüyo, sürekli stres, bunalım içindeyim neden böyleyim normalde evlilik öncesi herkese oluyo mu bu anlamadım kafamçokkarıştı

kızlar bugün nikahım var ve ben sanki istediğim bu değilmiş gibi tuhaf bir kimlik içine büründüm yüzüm gülmüyo, sürekli stres, bunalım içindeyim neden böyleyim normalde evlilik öncesi herkese oluyo mu bu anlamadım kafamçokkarıştı

canım bence tadını çıkar imzayı attıktan sonra anlıyosun ne kadarda farklı bişey olduğunun nişanlılıkla çok farlı bi duygu dua et ALLAH içine ferahlık verir inşallah

canım bence tadını çıkar imzayı attıktan sonra anlıyosun ne kadarda farklı bişey olduğunun nişanlılıkla çok farlı bi duygu dua et ALLAH içine ferahlık verir inşallah

amin canım teşekkür ederim. Allah evlenecek herkese sabır ve huzur versin. 2,5 saat kaldı ama kendimi hiçde evlenicek gibi hissetmiyorum. Düğünde umarım kendime gelmiş olurum :delphin:

hayırlı ugurlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnn :emir_bebek:

kızlarr Nisan'a girmek üzereyiz sanırım herkezin hemen hemen hazırlıkları tamamlandı. Stresin, heyecanın, neşenin, paniğin doruğa çıktığı şu günleri daha sakin atlatmak lazım. Herşeyi kafasına takan varsa aramızda eğer takmasın rahat olsun her anın tadını çıkarmaya bakalım. Geri dönüp baktığımızda keşke demek yerine iyiki diyelim. Huzurunuz mutluluğunuz eksik olmasın :nazar: a.s.

calista, hayırlı olsun nikahın olmuş. sayılı günlerimiz kaldı artık hazırlıklarımızın çoğu bitti sanırım.
ınşallah hepimiz çok mutlu oluruz.

nisan gelinleri çok sessizsiniz aaaa olmuyo ama şurası bi kaynasın göbecikler atalım çayımızı demleyelim böreğimizi kekimizi kurabiyelerimizi hazırlayalım hadiiii oturmaya mı geldik kaydirigubbakcemile2

Biri nisan gelini mi dedi kaydirigubbakcemile3
Ya valla şaka maka gidiyos kıs 23 gün kaldı düğünüme çok heyecanlıyım

yarın düğünüm var artık kk ya giremicem senağlama nisan gelinlerini ve tüm kk üyelirini kocaman öpüyorum. Herşey gönlünüzce olsun. Umarım kocişim eve internet alır AMİİİN :Saruboceq:

Back