• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisanda evlenen var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi minegul_80
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlar merhaba...ben aksamlari zar zor gelebiliyorum...is filan derken...yorgunluk bi yandan..:1no2:

Tül, perde demissiniz kizlar..bende hemen olaya bi el atayim..kaydirigubbakcemile3

Benim salon, yatak ve cocuk odasi yere kada uzun beyaz tül...kendinden desenli...günes vurdukca belli oluyor deseni..."jakar" diye geciyor modeli...su ara cok revansta degil ama sade ve sik..ilk görüste asik oldum...baskasinida istemedim..:jeyyar: Mutfaga baska bir uzun model yaptirdim..icinde ufak ufak mutfak dolabina uyacak renk oyunlari var...kaydirigubbakcemile5

:nazar:

Mutfak haric diger odalarin sadece günesliklerini store olarak yaptirttim...! Perdenin kendisi store olsun istemedim...artik her evde var nerdeyse...mirmirmirmir

Benim sade ve klasik renkler coooook hosuma gidiyor...hersey zevk meselesi kizlar...!

Daha güzelleri sizlerin olsun...a.s.

kızlar istanbulda oturan ve henüz eşya almamış olanlar için sultanbeylideki poli spotçular çarşısını şiddetle tavsiye ederim mağazada 5000 tl olan mobilyalar orda 1,500 tl ye alınabiliyor aklınızda kaliteli değildir düşüncesi oluşmasın ben gittim çok memnun kaldım yatak odası dizaynınızı kendiniz anlatıp yaptırabiliyorsunuz hatta salon takımları da aynı şekilde isteğe göre özelleştirilebiliyor. Çok orjinal modeller var eminim birçok magazada bile görmemişsinizdir. Markalı halılar bile tanıtım amaçlı çok büyük kampanyada... Zevkinize göre bişey bulmamanıza imkan yok. Kısa süre içersinde fiyatlar yükselicekmiş bakmanızı öneririm a.s.

esmy gelinliğine yeni baktım canım, benimkine benziyor etekteki kat olayı falan. güzelmiş hayırlısı olsun.

esmy gelinliğine yeni baktım canım, benimkine benziyor etekteki kat olayı falan. güzelmiş hayırlısı olsun.

ıns gordugumden farklıbısey cıkmaz dıkılınce tabı
senınkı nasıl dı

kızlar önümüzdeki ay evleniyoruzzzz az kaldıııı :içelim:
hala gelinlik bakmaya çıkmadık bile senağlama

kızlar önümüzdeki ay evleniyoruzzzz az kaldıııı :içelim:
hala gelinlik bakmaya çıkmadık bile senağlama

Evet yaaaa....zaman akip gidiyor su son zamanda..delikafadulden

Benim gelinlik hazir...sadece daraltip kisaltilcak..insALLAH!

Hadi HAYIRLISI! :utangac:

slm kızlar yazdıklarınızı okuyunca cok hayacanlandım bırden
benımde 26 nısan
aynı duyguları paylasıyoruz sanırım bızde yatak odası harıc mobılyaları hallettık gelınlık te tamam
kucuk seyler kaldı

slm kızlar yazdıklarınızı okuyunca cok hayacanlandım bırden
benımde 26 nısan
aynı duyguları paylasıyoruz sanırım bızde yatak odası harıc mobılyaları hallettık gelınlık te tamam
kucuk seyler kaldı

cnm aynı gün evleniyoruz ne güzel :1hug: Biz mobilyalarımızı tamamladık ev arıyoruz evide hallettik mi tamamdır inşallah :Saruboceq: 1 ay 23 günümüz kaldı :)

cnm aynı gün evleniyoruz ne güzel :1hug: Biz mobilyalarımızı tamamladık ev arıyoruz evide hallettik mi tamamdır inşallah :Saruboceq: 1 ay 23 günümüz kaldı :)

evet canım cok az kaldı ben acayıp streslıyım ama
sen ne durumdasın

Bende öyleyim sanki hiçbir şey yetişmeyecekmiş gibi geliyor çok heyecanlıyım dalıp gidiyorum bazen düşünürken Allah yardımcımız olsun :Saruboceq:

ınsallah hepımızın canım

Evet, kizlar...

bende 10 (Dügün) ve 12 (Nikah) Nisan´da evleniyorum ve yavas yavas göz ile görülür bi ilerleme var..! Yarin gercekten son alisverislerimi yapip, pazartesi Istanbul´a ucuyorum insALLAH! Tabiki orda ceyiz alisversisi tam gazzzzz kaydirigubbakcemile4 devam edecektir..!

Artik sadece HAYIRLISI ile 13 Nisan olsa diye dua ediyorum..:Saruboceq:

ayyyyy, bu arada sadece 1 AY & 9 GÜN kalmisssssss....:1shok::asigim:

Kizlarrrrr...neredesiniz??? sengözlerimebaksanab

Iyice bosladiniz buralari yaaaa....:delphin: depresyona girecegim bu gidisle tek basima..!

Benim´de gözüm aydin...perdelerim bugün asilmis..dün´de ceyiz kolilerim varmissssdelikafadulden cok SÜKÜR..insALLAH herhangi bir hasar almamistir cicilerim..:bbo: neyse, haftaya belli olur artik..:1shok:

Haftaya benim ceyiz/ev düzme maratonu basliyor..insALLAH..! Ne kadar ufak esyasi varsa alinacak...ALLAH´tan mobilya & beyaz esya derdim kalmadi!

Pazartesi yolculugum, pardon maceram basliyor..hadi herkese kolay gelsin..HAYIRLISI!:Saruboceq:

ayh 49 gün kaldı evin nerdeyse tüm eşyaları tamam ufak eksikler kaldı :asigim:
ama hala gelinlik bakmaya çıkmadık :çok üzgünüm:
heyecan dorukta :icecream:

Günaydın benim gibi Nisan gelinleri.Benimde bugün itibariyle 1 Ay 17 gün kaldı hayırlısıyla.

Mobilyalar , Tüller , Beyaz Eşyalar alındı..
Benim çeyizim zaten tamam.
Gelinlik dikimi başladı sanırım bu hafta 4. provaya gideceğim..
Kına Gecesi yerimizi tuttuk.
Kına Gecesi elbisemi gelinlikçimde diktiriyorum.
Davetiyelerimizide seçtik. Çarşamba teslim alacağız.

Geriye sadece halılarımız , Nikah şekerimiz kaldı.
İnşallah bunlarda en yakın zamanda hallolacak..

Canlarım Rabbim herkeze kolaylık versin.

Günaydın benim gibi Nisan gelinleri.Benimde bugün itibariyle 1 Ay 17 gün kaldı hayırlısıyla.

Mobilyalar , Tüller , Beyaz Eşyalar alındı..
Benim çeyizim zaten tamam.
Gelinlik dikimi başladı sanırım bu hafta 4. provaya gideceğim..
Kına Gecesi yerimizi tuttuk.
Kına Gecesi elbisemi gelinlikçimde diktiriyorum.
Davetiyelerimizide seçtik. Çarşamba teslim alacağız.

Geriye sadece halılarımız , Nikah şekerimiz kaldı.
İnşallah bunlarda en yakın zamanda hallolacak..

Canlarım Rabbim herkeze kolaylık versin.

oh oh masallah senınkılerı okuyunca benmde bıseyım kalmamıs anladım
evtamam esyalar tamam halılar tüller tamam
ceyız tamam gelınlık kına lık dıkılıyor mmm
gelnlk ayak.bm tamnikahsekerıdvetıye yapılıyor
ne kaldıki:Dsengözlerimebaksanab

kızlar bu yazıyı diyet topic inden kopyalayıp getirdim. Ankarada olup yardım edebilecekler aşağıdaki linklerden ulaşabilirler telefon bilgilerine. yaşam destek ünitlerine bağlanmış şu an çocuk. ve hala kana ihtiyaç varmışş diğer topiclerede kopyalıcam şimdi
Ankara'da olan üyelerimiz veya tanıdıklarına ulaşabilecek olanlar lütfen yardıma ihtiyacımız var....

9 Yaşında bir minik meleğimiz dün geceden itibaren hayata yaşam destek ünitesiyle tutunuyor ve bu yavrumuzun çok ama çok acil olarak kana ihtiyacı var... Kan ve trombosit bağışı yapabilecekler lütfen yardımlarınızı esirgemeyin......Lütfen iki linkede bakınız sormak istedikleriniz için bana ulaşabilirsiniz...

http://www.kadinlarkulubu.com/yardim-melekleri/257825-acil-kan-gerekiyor-0rh-ankara.html

Kuyu taş ve deli.... çıkartana hediye... IV. - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

ve bugün nihayet gelinlik işinide hallettik :asigim: evimiz de hazır sayılır.
Sadece yarın perdeler takılıcak geriye gün saymak kalıyo :asigim: sizde durumlar nasıl?

Back