kızlar çok bunaldığınız, yeter artık vazgeçicem dediğiniz anlar oldu mu :çok üzgünüm:
benimde 30 nisanda kınam 2 mayısta düğnüm var ama bütün mobilyamız alındı hatta 2 taksitimiz kaldı düğün salonumuz eşyalar falan hepsi tam şimdi geriye doğru sayıyoruz ama bu zaman geçmek bilmiyor şimdiklik tek derdimiz mayıs ta gidebileceğimiz güzel bir yer balayı için Allah hepimizin yardımcı olsun kızlar :asigim:
sen niye üzülüyosun acaba ben tam düğün tarihimiz geldi parasal sıkıntımız var diye üzülüyorum üzüm üzüm sen niye üzgünsün fisfisfiskızlar çok bunaldığınız, yeter artık vazgeçicem dediğiniz anlar oldu mu :çok üzgünüm:
ya bnmde3 aydan dustu telaş sardı
evi tuttuk sımdı mobılyalar alıncak
tul perde halı ee daha gelınlık var o onemlı cokkkk
yaaa çalışııyomda nasıl yetişeeceksenağlama
ben varım canım 12/04/2009 da inşallah düğünüm
arkadaşlar benim kınam 30 nisan dügünüm 2 mayısta biz nikah günümüzü almak için nisan ayının başında gideriz başvururuz diye düşünüyorduk geç mi kalmış oluruz ne zaman başvurmak gerekiyor bazı arkadaşlar almışsınız nikah günününüzü hayırlı olsun hepimize çok çok mutluluklara.s.
yaaa bendee 19 nisan 2009 tatlım aynı anda evlenioruz öyleysee.. nasıl gidiyor hazırlıklar neler yaptın???bende bende :):):)
kısmetse 19 nisan '09
yaaa bendee 19 nisan 2009 tatlım aynı anda evlenioruz öyleysee.. nasıl gidiyor hazırlıklar neler yaptın???
BENDE 12/04/2009 kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2[/QUOT
hazırlıklar ne alemde bakalımkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?