• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009-Nisan Bebişlerinin Cicileri

bursasu valla bayıldım aldıklarına çok şekerler yaa.
bak yine heveslendirdin beni. :)ben baya bi resim koymuştum hatırlarsan şimdi duruldum. o gün bu gündür bişey almıyorum
ama haftaya tam bi alışverişe çıkıp herşeyi tamamlamayı planlıyorum kısmetse

maşallah bursasu ne güzel şeyler almışsın. ayyne tatlı olur onları giyince . heveslendim bakkkk

bunları annanemiz örmüş:emir_bebek:
cimg1962ey0.jpg

cimg1969ga9.jpg

hepsi çok güzel maşallah...kendimi bir an için bebek eşyası mağazasında zannettim:)) benim kızımın 3 body si,2 ayakkabısı ve babasının aldığı beşiktaş takımımız var:)) haftasonundan sonra kendi el emeğim olan bebeğimin battaniyesinide eklerim inşallah....iş çıkışından sonra akşamları ne kadar örüyorsam o kadar olduğu için 1 ay oldu başlayalı ama azimliyim bu hafta bitecek...
tekrar güle güle kullanmak nasip etsin meleklerimize......

hepsi çok güzel sağlıkla giyerler inşallah

oyyy cnm benim maşallah hele anannein ördükleri süper ya çok şekerler iyi günlerde kullansın prenses

Bursasu, sappire güle güle kullansın bebişler sağlıkla inşallah..

Sappire annenin ördüğü patik çok hoşuma gitti
Bende örmek isterim..
Bi öğrenebilirmisin canım
Eğer zor olmayacaksa..:utangac:

sapphire güle güle giydir inşallah cicileri çok güzeller... Sağlıkla giymek nasip olsun ...:)

Sappire canım sağol ilgilendiğin için
Ben örgüye meraklı olduğum için her zaman yeni şeyler örüyorum
Bir süveter başladım halen bitiremedim
Sağlıklı günlerde giysin bebişlerimiz inşallah :)))

sapphire ben de çok beğendim cicilerinizi Allah güle güle günlerde giydirmeyi nasip etsin. Ben de bugün dayanamadım bişeyler daha aldım
patiklerden ben de yapmayı çok istiyorum denicem bakalım.
bi de ben kızıma akıllı yünlerden hırka başladım. bitince koyarım onun da resmini

glnm-kvrck çok güzel bebeğinin yelekleri. sanki erkek olacağını tahmin etmişsin.

glnm-kvrck çok güzel bebeğinin yelekleri. sanki erkek olacağını tahmin etmişsin.
Canım sağol
Ben hep ara renkler örmeye çalıştım
Ma hamileyken başlamıştım mavi olanını
Hep oğlan hissettim
Evde bir yelek var renkleri tam kıza göre
Ya saklarım
Ya da hediye götürürüm
Hayırlısı bakalım:)))

glnm maşallah beceriklisin bu konuda çok güzel olmuş bebeğine sağlıkla giydir inşallah cnm

çok şirinler maşallah;)
allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin;)
benim annemde hep beyaz örüyordu ayrıntılıda cinsiyet kesinleşince pembelere geçtik:P

glnm kvrck çok güzel olmuş yelekler ben de heveslendim hemen örüp bitireyim bari. bu arada ipler çok güzel desen çıkarmış. ben de akıllı ip aldım ama böyle olmadı. bi de ben düz örmedim belki ondandır dimi?

Back