• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009-Nisan Bebişlerinin Cicileri

glnm kvrck çok güzel olmuş yelekler ben de heveslendim hemen örüp bitireyim bari. bu arada ipler çok güzel desen çıkarmış. ben de akıllı ip aldım ama böyle olmadı. bi de ben düz örmedim belki ondandır dimi?

Teşekkür ederim canım
Bu desenler iplerin markasına göre değişiyo
Bende senin dediğin gibi örmüştüm ama deseneler hiç tutmadı..
Düz ya da örnekli örsende farketmiyo yani
Deseni tutuyo :)

Haftasonu oğluşumun arabasını aldık. İnternetten araştırdım. Fiyatı baya uyguna geldi. 8 taksit yaptılar.
Pierre Cardin 508 Royal
File

Bebek Arabaları

Elfide ben de internetten biraz araştırmıştım ve sanırım bunu beğenmiştim.Bebişin güle gül kullansın.Çİft yönlüydü değil mi?Kaça aldınız bunu.En azından fikir olur.

Evet Çift Yönlü. 208 ytl ye aldım canım. Önce ana kucağıyla beraber almayı düşünüyordum. Ama ana kucağının gereksiz olduğuna karar verdim. Zaten 3,5-4 kg anakucağı geliyor birde üstüne çocuk baya ağır olur taşıması filanda zor olur. Zaten 3-4 ay anca kullanırım. Fiyat farkıda nerdeyse 150 civarı.

dün çarşıdaydık oğlumun ananesiyle birlikte birkaç parça birşeyler aldık yine ananesi dayanamadı bakalım beğenecekmisiniz kızlar yerimseniben

bu battaniyemiz

(ben çok beğendim )

bunlarda oğluşuma bir kaç parça eşya :)

Son düzenleme:
yok annem örmedi ören bi bayandan almış ya glnm sen bilirsin sana sorayım bak bu battaniyenin ipini nasıl bulabilirim cnm sen biliyomusun ya bunu yapmak istedim ama ipten bulamadım :(((

Bu ip ebrulimi yoksa renk renk mi çözemedim..
Çok güzel duruyo ama..
Canım tuhafiyelerden bakacaksın..
Ben ip satan bir yere gireyim ip almadan çıkamıyorum
Hastalık oldu artık bende..
Napcam böyle bilemiyorum ya...

bursasu aldıklarınıza bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hele battanıyesi süper
güle güle iyi günlerde kullanın

bursasu aldıkların gerçekten çok güzel. benim de favorim battaniye. ama ipini sorduğun battaniyeye de bayıldım. bende yapmayı çok isterim. galiba o ip ebruli değil tek tek alınmış. ben yarın çarşıya gidip tüm alışverişi bitirmeyi düşünüyorum inşallah. kürkçü hana bi bakarım ip

bursasu çok çok şeyler almışsın canım..ayy bende battaniyeye bayıldım çizgifilm gibi deseni valla...diğer battaniyede çok hoşmuş hem örmeside çok kolay ipi ne acaba merak ettim..belki ben de yaparım...

bursasu aldıkların gerçekten çok güzel. benim de favorim battaniye. ama ipini sorduğun battaniyeye de bayıldım. bende yapmayı çok isterim. galiba o ip ebruli değil tek tek alınmış. ben yarın çarşıya gidip tüm alışverişi bitirmeyi düşünüyorum inşallah. kürkçü hana bi bakarım ip

bursasu çok çok şeyler almışsın canım..ayy bende battaniyeye bayıldım çizgifilm gibi deseni valla...diğer battaniyede çok hoşmuş hem örmeside çok kolay ipi ne acaba merak ettim..belki ben de yaparım...

kızlar ipi araştırıyorum CADIARZU bulursam paylaşıcamCADIARZU
aliye o ip tek tek alınmamış bence çünkü bak renk geçişleri çok hafif yani tek tek olsa öyle geçiş olmazdı bence

bursasu cnm çok güzel şeyler almışsın;) battaniyenin desenine bayıldım..
bende alışveriş yapmak istiyorummm tutamıyorum kendimi eşim durdurmasa neler alcam neler:))

annem en son bu boleroyu örmüş çok merak ettim diye resmini yolladıkaydirigubbakcemile2 çok şirin di mi:utangac:
n1072203937301547967875wx3.jpg

kızlar slm ben yenı uyeyım aranıza yenı katıldım. bende nısan annesı olucam. ve cok kararsızım. besık karyola oda takımı ne dusunuyorsunuz. hergun aynı dusunceyle yatıp kalkıyorum. cok sıkıntı yaptım kendıme. sızler ne yapmayı dusunuyorsunuz

kızlar slm ben yenı uyeyım aranıza yenı katıldım. bende nısan annesı olucam. ve cok kararsızım. besık karyola oda takımı ne dusunuyorsunuz. hergun aynı dusunceyle yatıp kalkıyorum. cok sıkıntı yaptım kendıme. sızler ne yapmayı dusunuyorsunuz

merhaba tugbis hoşgeldinnhihoyyyt ben kızıma beşik alcam ilk etapta 6-7ay bizim odamızda yatırıp kışa doğru odasını hazırlarım diye düşünüyorum..

kızlar hani bebişlerin cicileri kimse bişi almıyor mu yahu:dance::dance:

Back