• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009-Nisan Bebişlerinin Cicileri

almaz olurmuyuz canım daha cinsiyet belli değilken başladık ama buraya pek bişi ekleyen olmamış bende nisn annelerinde dile getirdim.bakalım ne olacak?benim aldıklarım ıvır zıvır şimdilik pek büyük eşyalara girmedim ama paylaşabilirim.

saphire cnm h.b besık derken mobılya besık mı dıyorsun. eger mobılya besık alacaksan nasıl kullanıslı olacak mı. mobılya besık alan arkadaslarım hıc memnun degıller. ben cok kararsızım bu konuda

cnm yatak odamda fazla yer yok o yüzden şöyle 6-7ay kullanabileceğim küçük süslü püslü beşikler varya onlardan almayı düşünüyorum.. fazla kullanmayacağım için çok para vermek istemiyorum..odasına gelince tabiki mobilya beşiklerden alıcam..park yatağı hiç düşünmedim çünkü görünüş olarak pek hoşuma gitmiyor...

merhaba arkadaslar. bizim dogum da 25 nisan gorunuyor. benim aklima takilan o gunlerde hava ne sicak ne soguk oluyor. ne giydirecegiz cocuklara? boyle kalin kadife zibinlar var onlar nasil kullanisli olur mu? ilk bebegimiz sorular acemi kacabilir biraz:)

merhaba arkadaslar. bizim dogum da 25 nisan gorunuyor. benim aklima takilan o gunlerde hava ne sicak ne soguk oluyor. ne giydirecegiz cocuklara? boyle kalin kadife zibinlar var onlar nasil kullanisli olur mu? ilk bebegimiz sorular acemi kacabilir biraz:)
Benim doğum da 25 Nisan görünüyor ama sezeryan olacağı için sanırım 1 hafta ya da 10 gün öncesinden doğum gerçekleşir :) Nisan sonuna kadar buralar baya soğuk olur o yüzden ben kalın birşeyler alacağım ilk etapta :) Sen hangi ülkede yaşıyorsun?

kızlar bebişler için en güzeli tek parça ayaklı tulumlar
ben oğluma 1 yaşına kadar giyebileceği tulumlarını stokladım

yeni doğan bebek hava sıcak da olsa alışana kadar uzun kollu bacaklı giyiyor
ben temmuz annesiyim 15 gün sonra kısa kollu badi ile dolaştı oğluşum :)))

Benim doğum da 25 Nisan görünüyor ama sezeryan olacağı için sanırım 1 hafta ya da 10 gün öncesinden doğum gerçekleşir :) Nisan sonuna kadar buralar baya soğuk olur o yüzden ben kalın birşeyler alacağım ilk etapta :) Sen hangi ülkede yaşıyorsun?

can ben avusturyadayim ama dogumu turkiyede konyada yapacagim. sanirim orasi da soguk oluyor. uzun kollu tulum alayim madem ben de:) senin neden sezeryan? sen kendin mi sezeryan olsun istedin?

:nazar:İşte kızlar bu oğluşuma ördüğüm battaniye

bunlarıda yeni aldık babasıyla dünde aldık bişeylerde kaldırdım üşnedim çekmeye :))

:nazar:

dscn1107ee4.th.jpg

teminkiler gözükmedi sanırım

oy maşallah çok güzel olmuş battaniye herkes çok becerikli bir ben değilim sanırım=))
allah üstlerinde görmeyi nasip etsin inşallahh;)
benim annemde bir sürü şey örmüş kızıma ama üşeniyorum resim çekmeye:P

Bursasım maşallah çok güzel olmuş, ellerine sağlık

oğlun iyi günlerde kullansın.

oy maşallah çok güzel olmuş battaniye herkes çok becerikli bir ben değilim sanırım=))
allah üstlerinde görmeyi nasip etsin inşallahh;)
benim annemde bir sürü şey örmüş kızıma ama üşeniyorum resim çekmeye:P

teşekkür ederim kızlar amin...a.s.

çok güzeller bursasu hele battaniyeye bayıldım..ben bizim burada böyle ip bulamıyorum maalesef..

Back