Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim doğum da 25 Nisan görünüyor ama sezeryan olacağı için sanırım 1 hafta ya da 10 gün öncesinden doğum gerçekleşir :) Nisan sonuna kadar buralar baya soğuk olur o yüzden ben kalın birşeyler alacağım ilk etapta :) Sen hangi ülkede yaşıyorsun?merhaba arkadaslar. bizim dogum da 25 nisan gorunuyor. benim aklima takilan o gunlerde hava ne sicak ne soguk oluyor. ne giydirecegiz cocuklara? boyle kalin kadife zibinlar var onlar nasil kullanisli olur mu? ilk bebegimiz sorular acemi kacabilir biraz:)
Benim doğum da 25 Nisan görünüyor ama sezeryan olacağı için sanırım 1 hafta ya da 10 gün öncesinden doğum gerçekleşir :) Nisan sonuna kadar buralar baya soğuk olur o yüzden ben kalın birşeyler alacağım ilk etapta :) Sen hangi ülkede yaşıyorsun?
Bursasım maşallah çok güzel olmuş, ellerine sağlık
oğlun iyi günlerde kullansın.
oy maşallah çok güzel olmuş battaniye herkes çok becerikli bir ben değilim sanırım=))
allah üstlerinde görmeyi nasip etsin inşallahh
benim annemde bir sürü şey örmüş kızıma ama üşeniyorum resim çekmeye
çok güzeller bursasu hele battaniyeye bayıldım..ben bizim burada böyle ip bulamıyorum maalesef..