• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009-Nisan Bebişlerinin Cicileri

aliye maşallah sen çeyizi tamamlamış sayılırsın.çok güzeller
sappphire senin ciciler de renkli renkli pek güzel..
bana da hırka, patik falan hediye gelmeye başladı. daha erken bekleyim diyorum ama herhalde daha fazla dayanamıycam.bir kaç parça alıcam ....

kızlar maşallah çok güzel ciciler almışsınız bakarken çok heycanlandım bende birşeyler aldım Allah hiçbirimizin umudunu hevesini yarıda bırakmasın

bursasu çok güzel aldıkların canım bakıcam demiştimya baktım....
aliyecim seninkilerde çok güzel canım benim kayınvalidemde bi o kadar almış...
sapphire seninkilerde çok güzel........
allah hepimize sağlıklıca giydirmeyi nasip etsin inşallah....................

ama kızlar hastanede beşiklerin içine koymak için battaniye takımı satılıyo, bizde her doğumda alınır .battaniyesi ,yastığı ,bide bebeği içine koymak için bi parçası var ondan hiç biriniz almamışsınız...
resim göndermeyi bilsem bende koyacam

bursasu senin oğlan doğuştan fanatik olacak haaakaydirigubbakcemile3, maşallah pek tatlıymış aldıkların. güle güle giyer inşallah.

yazılanları okuyunca biz pek aceleciymişiz biz chicco
ct 2 modelini aldık oto koltuğuya beraber bir set çok aradık en iyisi bu gedi bize.
yavaş yavaşda kıyafet almaya başlarım artık oğlumuza özenerek seçe seçe alışveriş yapmak istiyorum.organik hastane çıkışı almak istiyorum en sağlıklısı o diyolar.herkese sağlıklı günler

arkadaşlar yükleyebildimmi bilmiorum ama eğer yükleyebildiysem yukardaki patiklerin tanesini 1 ytl ye eskişehirde bir bayana ördürdüm battaniye de 50 ytl tuttu bu fiyatlara yünleri ve süslemeleri dahil. siparişi verdim 10 gün içinde kadın ördü bana hesap numarasını bildirdi ben parayı yatırınca da kargoya verdi 1 gün içinde elimde oldu bunlar. beğenirseniz size o bayanın mailini veriririm. ürünlerini bu linktende bulabilirisniz El Yapımı El işi Yap Sat benim ismimi verirseniz hatırlar çünkü daha yeni yaptırdım. çok güvenilir ve temiz çalışan bi bayan.

Eklentiler

• $k_005.jpg
    $k_005.jpg
    25,9 KB · Görüntüleme: 64
  • $k_006.jpg
    $k_006.jpg
    35,2 KB · Görüntüleme: 54
  • $k_007.jpg
    $k_007.jpg
    41,9 KB · Görüntüleme: 49
kızlar ne zamandan beri kimse bebişine aldığı cicileri göstermiyor hadi herkes koysunda fikrimiz olsun oğluşuma bu cicileri ananesi aldı
:nazar:

nasıl teyzeleri beğendinizmi

bizde başladık alişverişlere
zaten annane ve babanne çoktan başlamışlardı onlar maşallah harıl harıl
ama bizde eşimlen kızımızın olucağını öğrendiğimizden beri bişeyler alıyoruz
beşik, arabasını felan onları henüz almadık onlara daha çok zaman var ama giyisi olarak gözümüze çarptıkça güzel şeyler alıyoruz çok cici şeyler var gerçekten özellikle kızlar için

bursasu hepsi çok güzel ama yeşil hırkasına bayıldım.allah sağlıkla giymeyi nasip etsin.

ayy bursasu süper seyler almışın yaw zevkli birisin belli Allah güle güle giymesini nasip etsin inşallah...

Back