• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009-Nisan Bebişlerinin Cicileri

Bende dedimgaliba ikizi olacak :)))))
Gerçi benimde senden assa kalır yanım yok :))))
Canımız sagolsun...............

kızlar bu ara kasım annelerinin hazırladıklarına bakıyorum.benimkiler hiçbişey değil. ne zaman giydircekler o kadar şeyi bilmiyorum valla

aliye83 kızının cicilerine bayıldım çok güzeller özellikle pembe çantanız çok hoşuma gitti.hergün değiştire değiştire giydirirsin hepsini elinin altında tutarsınki farketmeden küçülüp kalmasınlar kenarda.
tabi kız bebek olunca insan kendini durduramıyo okadar şirinki kıyafetler di mi.

aliye83 kızının cicilerine bayıldım çok güzeller özellikle pembe çantanız çok hoşuma gitti.hergün değiştire değiştire giydirirsin hepsini elinin altında tutarsınki farketmeden küçülüp kalmasınlar kenarda.
tabi kız bebek olunca insan kendini durduramıyo okadar şirinki kıyafetler di mi.

sorma cnm ya. Allah biliyo ya hamile kaldıktan sonra hep sağlıklı hayırlı evlat için dua ettim ama bi kızım olmasını da çok istiyordum.Biz 2 kız kardeşiz kızların anneyle iletişimi daha farklı sonuçta. Allah ilk bebeğimi gönlüme göre verdi.
Doğru söylüyosun kız bebek olunca duramıyo insan.
Dediğin gibi sık sık giydiririm. Zaten 5-6 takım vartulumlar body ler hariç. Onlar da 6 9 12 aylık.2 bayram olcak zaten onlarda giydiririm. Bu kadarı pek ziyan olmaz gibi geliyo bana. Ama bundan sonra çok almamak lazım. Zaten doğunca da yine almak isticez.

Aliye canım maşallah
Kızının çeyizini tamamlamışsın
Sağlıklı günlerde giymeyi nasip etsin
Güle güle kullanın bebişinle :)))

aliye83 maşallah herşeyi almışsın sen ya çok güzeller Allah sağlıkla giydirmeyide nasip etsin inşallah

aliyecim maşallah senin kızın hiçbir eksiği kalmamış:)
allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin..
benim kocişe kalsa son gün alacağız herşeyi:)

kızlar bende dün bebişime hastane çıkşı aldım maviş maviş çok şeker
bide çorap aldım miniminnacık

işte kızlar oğluşumun hastane çıkışı :ecrin_bebek:

buda bebişimin minicik çorapları ve Galatasaraylı badisi nasıl kızlar:içelim::teytey::nazar:

aa evet açılmıyor bazen sitede sorun oluyo resimler açılmıyo açılmazsa yarın yinelerim

bursasu cok tatlılar ya...................

ben sabredıyorum ama sizler aldıkca insanın canı almak istıyor

ben kocişimle gıtmek istıyorum aslında alışverişee....

oy ne telaşlarımız başlıcak yakında

ay maviş maviş çok tatlıı yaa:dance::dance:
sağlıklı günlerde giysin inşallah:nazar:
dün bende kızıma ciciler aldım o kadar güzel şeyler var ki insan hepsini almak istiyorkaydirigubbakcemile3

sapphire kızının cicilerinin renkleri çok güzel şıkır şıkır .

sapphire Allah ağız tadıyla sağlıkla giydirmek nasip etsin çok tatlılar....Valla tutmayın beni bende alacam...

sapphire aynı hastane çıkışından bende de var. çok şeker çok seviyorum bu takımı. kızlarımız güle güle giysin inşallah

bursasu cok tatlılar ya...................

ben sabredıyorum ama sizler aldıkca insanın canı almak istıyor

ben kocişimle gıtmek istıyorum aslında alışverişee....

oy ne telaşlarımız başlıcak yakında

ay maviş maviş çok tatlıı yaa:dance::dance:
sağlıklı günlerde giysin inşallah:nazar:
dün bende kızıma ciciler aldım o kadar güzel şeyler var ki insan hepsini almak istiyorkaydirigubbakcemile3

çok sağolun cnm ya bugünde bişeyler aldık hediyelerde gelmeye başladı gerçekten insan dayanamıyor çok şeker şeyler var heleki kız bebişlere insanın aldıkça alası geliyor:teytey:

saphire çok tatlı Allah inşallah bebişlerimize sağlıklı günlerde giydirmeyide nasip etsin

kızlar kendinize aldığınız hamileliklerde onların doğum öncesi kıyafeti sayılır onlarıda göstersenize ben yeni bişey almayacağımdan alişveriş hevesimi sizinkilerle cıkarıyorum bekliyorum

Back