• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009-Nisan Bebişlerinin Cicileri

şemsamer demek kocişin hediyeler aldı bebeğine he vay be benim ki hiç akıl edemz valla helal olsun

canım bende öyle düşünüyodum. görünce baya bi şaşırdım. :utangac:

SÜPER YA ÇOK GÜZELLER.ŞİMDİ BUNLARDAN ÖRÜP SATIYO MUYMUŞ ARKADAŞ.SANKİ 10 YTL FALAN GİBİ BİŞEYLER GÖRDÜM.kaydirigubbakcemile2

evet canım o sayfadaki herşey satılık. ama çok tatlılar:asigim:bayıldım

kızlar ben de bebişimin cicilerini ekliyim dedim. ama benbiraz abartmışım galiba resimlerini çekince fark ettim.bakalım eklemeyi becerebilecekmiyim?!

kızlar benden bu kadar. çok şey almışım gibi geliyo. foto çekince fark ettim. 400 ytl harcamışım bunlara. bundan sonra biraz daha dikkat etmek lazım galiba. ama insan görünce de dayanamıyo ya:)

sen ne yapmişsin yaaaa daha 4.ayda bunları aldıysan 9 ay sonra bunları koyacak yerin olmayacak ama moralini bozmak gibi olmasında bunların coğunu en fazla 3ay giyecek eğer 2.yi yakın zamanda düşünuyorsan iyi ama aksi biraz abartı olur
neyse bunu söyleyen ben ilk bebeğimde esimi ve annemi delirtecek şekilde alış veriş yaptım ki çoğusun giydiremedim

ama şimdi ikincide oğlan rahatca giydireceğim abisininkileri tabi onada yeni ciciler alacağım ama en fazla 3 4 kat alırım battaniye falan fazla fazla umarım büyük oğlum kıskanmaz

evet cnm senin de yaptığın gibi ilkinde insan ölçüyü kaçırıyor galiba. am ben hepsini 6 9 ve 12 ay aldım. umarım yeteri kadar giydirebilirim.zaten ne olursa olsun ilk 1 yaşta çok hızlı büyüdükleri için fazla giydirmeden ve yıpranmadan küçük kalacak sanırım. zaten bundan sonra pek bişey almayı düşünmüyorum. yani tutmam lazım kendimi:) alırsam iç zıbın body gibi ihtiyaçları tamamlıycam

ay aliye83 ne güzel şeyler almışsın özendim valla..Allah sağlıla giydirmek nasip etsin inşallah...
Senin kız mı erkek miydi?

aliyecim hepsi süper insan görünce istıyor
ama ben alma taraftarı degılım 7.ayımda alıcam allah nasip ederse

ve cok esya almıyacagım cünkü cok hediye gelıyor ve bir cok kıyafeti oldugu için bazıları gıydıılmeişken küçülüp gidiyor....

allahım saglıkla hepsini giydirmeyıi nasip etsin canım

arkadaşlara katılıyorum. oğlumun cicileri öylece duruyo. taptaze. en fazla bir ay giydi çünkü. çok tombişti ve her ay büyordu. bu sefer allah izin verirse kızım olacak. yeniler isteyecek tabi ama bende çok fazla alma taraftarı değilim.
ama sende heves edip almışsın. ilk göz ağrın , güle güle giysin canım.

kızlar çok teşekkür ederim yorumlarınız için. Dediğiniz gibi Allah hepimize hayırlısıyla sağlıklı evlatlar kucağımıza alıp giydirmeyi nasip etsin. Ben de hep derdim. Fazla almıycam, boş yere masraf yapmıycam. Body zıbın alırım en fazla ihtiyaç onlar. Ama öyle olmadı.
Urla dediğin gibi 7. ay geçsin diye beklicektim sözde. Bi de venice te bi tanıdık vardı hepsini % 70 indirimle aldım.Baya hesaplı oldu. Yoksa bu kadar alamazdım sanırım. Yanlış hesap yapmışım bi de. 340 ytl harcamışım toplam. Bi daha almıcam söz:)

Back