• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009-Nisan Bebişlerinin Cicileri

canım hazır gibi örmüşsün bende iyi örgü örerim derim ama senin ki benimkileri sollamış güle güle giysin oğluşun:nazar:

cnm çok güzel olmuş eline sağlık yaa gerçekten hazır gibi

cnm harika olmuş ellerine sağlık;) güle güle kullansın oğluşun:nazar::nazar:

güle güle giysin paşa!!!

Arkadaşlar beğenmenize çok sevindim.Teşekkürler.

Kızlar ben daha oğluma sadece 5 tane çıtçıtlı body aldım, 25 haftalık hamileyim, daha erken diyorum ama eşimde kızıyor herşeyi son ana nasıl yetiştircen diyor. Birde ben ilçedeyim merkeze gitmem 100 km. gittiğim zaman herşeyi toplu almak istiyorum, daha erken mi yoksa alayımmı en azından kıyafetlerini tamamlayayım mı?
Birde 2 kapılı bir dolap yaptırıcam bebek için, siparişi ne zaman vermeye başlasam acana, kısmetse haziran gibi doğum olacak. Çok kararsızım.
Bebek havlusu için bir çok sitede kadife havlular var, bana suyu emmez gibi geliyor siz ne aldınız havluyu?
Birde bebek battaniyesi kaç tane aldınız siz, bir polar birde penye yetermi acaba, birde pazen alırız.
Hatene çıkışındaki battaniye penye battaniyemi, birliktemi aldınız battaniyesiz olanından mı aldınız?

Kızlar ben daha oğluma sadece 5 tane çıtçıtlı body aldım, 25 haftalık hamileyim, daha erken diyorum ama eşimde kızıyor herşeyi son ana nasıl yetiştircen diyor. Birde ben ilçedeyim merkeze gitmem 100 km. gittiğim zaman herşeyi toplu almak istiyorum, daha erken mi yoksa alayımmı en azından kıyafetlerini tamamlayayım mı?
Birde 2 kapılı bir dolap yaptırıcam bebek için, siparişi ne zaman vermeye başlasam acana, kısmetse haziran gibi doğum olacak. Çok kararsızım.
Bebek havlusu için bir çok sitede kadife havlular var, bana suyu emmez gibi geliyor siz ne aldınız havluyu?
Birde bebek battaniyesi kaç tane aldınız siz, bir polar birde penye yetermi acaba, birde pazen alırız.
Hatene çıkışındaki battaniye penye battaniyemi, birliktemi aldınız battaniyesiz olanından mı aldınız?

canım meleğin sağlıkla gelsin öncelikle gerisi hikaye aslında senin haftalarındayken bizde çok heyecanlıydık ama artık ağırlaştık evde tuvalete zor gider olduk
o yüzden eksiklerini bitir rahatla..
havlu bildiğin bebek havlusu işte 2 havlu bide bornoz seti aldım.
battaniye penye almadım yenidoğan setinin içinde vardı 1 yün 2 polar aldım ama hediyede geldi bi sürü battaniyemiz var anlayacağın ama annem çok lazım oluyo battaniye zararı olmaz dedi.
dolap konusunda şunu söyleyeyim kokuyo felan mobilyalar ama o kadar abartılacak gibi değil 1 hafta içinde ne boya nede mobilya kokusu vardı evde acele etme istersen onun için ama takım alacaksan siparişi ver çünkü 1 aya kadar anca teslim ediyolar.
şimdiden hayırlı olsun meleğin..

benanber canım maşallah sana ne marifet o öyle
çok beğendim hırkayı süper olmuş eline sağlık bebişin güle güle giysin

duru'mun yeni cicileri:emir_bebek::emir_bebek: bu sefer 3-6 aylık aldım:nazar::nazar:

cimg2238.jpg

cimg2239.jpg

cimg2231.jpg

benanber canım maşallah sana ne marifet o öyle
çok beğendim hırkayı süper olmuş eline sağlık bebişin güle güle giysin

Teşekkür edrim canım.Aslında öyle çok becerikli falan değilim.Kol kesmeyi falan ilmem.Hep anneme sorup yaptımdelikafadulden

duru'mun yeni cicileri:emir_bebek::emir_bebek: bu sefer 3-6 aylık aldım:nazar::nazar:

cimg2238.jpg

cimg2239.jpg

cimg2231.jpg

Duru'nun yeni cicileri de çok güzel.Güle güle giysin:)

sapphire durunun yeni cicileri de hayırlı olsun özellikle ilk sıradakine bayıldım.
Rabbim üzel günlerde giymesini nasip etsin

ne zamandan beri eklemedik cicileri bir kaç tane gösterelim teyzoşlara
işte teyzoşlar bu benim pantalonum 1 karış :))

buda tişörtümm

bunuda annemle gezmeye giderken giyeceğim inşallah

ne zamandan beri eklemedik cicileri bir kaç tane gösterelim teyzoşlara
işte teyzoşlar bu benim pantalonum 1 karış :))

buda tişörtümm

bunuda annemle gezmeye giderken giyeceğim inşallah

yerim ben 1 karış pantolunu cıbıl bacaklarınıda mis gibi öperim
çokk şekerler artık giysinlerde pisletsinler demi sultancım

Kız bursasu ne tatlı şeyler onlar öyle
Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin..
Baya birşleyler aldın sen di mi?

cnm aldımda çekemecelere bi yerleştirdim sanki bişey yokmuş gibi valla ama büyüdükçe alıcam ben bebişime
bir kaç tane var böle kıyafeti

Back