- 1 Eylül 2008
- 6.409
- 0
anladım canım. netten bende çok araştırdım,kafam patladı sabahtan berikafamçokkarıştı yaş pastayı bilmem ama kurabiyelerin yapımı basit gibime geldi. tanesi 2 TL çok para canım ya! 7 liraya kalıp 13 liraya da 1 kilo şeker hamuru, ettimi 20 TL. bu malzemeyle 1 kilodan fazla kurabiye yapılır. hatta kalan hamuru da doğum günü için saklayabilirsin. ben öyle düşünüyorum yani.
bide o sopalar kurabiye pişmeden takılıyor canım. beraber pişiyorlar. yoksa sert olur kurabiye,içine girmez çubuklar.
çok cici pınarcım. bende bunların erkek versiyonlarını yapmayı düşünüyorum. veya tek beyaz diş,üzerine bir papyonkaydirigubbakcemile3
benim kuzu her an uyanabilir. saat 12buçuktu uyuduğunda
o uyuyduğundan beri pc başındayım belim koptu!! -tatlicadiarzu- ben azcık dinleneyim. yeni fikirler bekliyorum!!kaydirigubbakcemile5
kıs sen ne iş yapıyordun ki böyle sürekli evdesin ne güsellllll
al bendende o kadar hiç pasta börek işinden anlamam. benimde hazır almam lazım zaten yapacak olsam bile vaktim yok ki...
ayyy durun bakalım kız kardeşimin eşi burda bi pastanede sorumlu müdür olarak çalışıyor. tam arayıpta bulamadığım şey valla. onla bir görüşeyim resimleri göstereyim yapabilirlermi acaba?
saol pınarcım.yok pasta börek tatlı yemek her iş itinayla yapılır:)))) az sonra mantar tarifi geliyor canım.çok lezzetli şiddetle tavsiye ederim:)))
yarım kilo Mantar, 10-15 adet yeşil zytin ben genelde turşulu yeşil zeytin kullanıyorum,3 yemek kaşığı haşlanmış mısır, kornişon turşu ama ben koymuyorum o olmadan daha lezzetli geldi bana.8-10 dal maydonoz z.yağı limon tuz.mantarları küçük doğruyoruz.daha sonra 1,5 litre suda ve 1 limonun suyuyla 15-20 dak.haşlıyoruz.iyice suyu süzüldükten sonra malzemeleri karıştırıyoruz.ama ben üstüne azda dereotu serpiştiriyorum.bu kadar pınarcım çok baist bişey.
PINARCIM o çubuktakiler normal kurabiyemi canım hani tarih filan yazdıracam dedinya neresine yazdırıyorsun? yoksa maket gibi birşeymi olacak onlar?
Valla tatlım yapmayı deneyeceğim ama şu özel günü katletmeyeyim dedim kaydirigubbakcemile3 Ama sonra mutlaka kalıp falan alıp deneyeceğim ve doğum gününde 1 şeklinde kurabiyelerini ben yapacağım kuzumun a.s.
Evet çubukları falan pastane halledicek a.s.
Erkek için öyle papyonlu görmüştüm nette bi yerde :uhm: Çok şirindi a.s.
Hadi dinlen a.s.
Olsun canım yapamayanlar pastaneye zengin etmeye gider benim gibi kaydirigubbakcemile3
Yaparlar canım göster resimleri onlar için basit a.s.
Sağolasın canım mutlaka denicem a.s. Ama dereotu koymam hiç sevmiyorum Allah'ın gücüne gitmesin akannehir
Normal kurabiye canım. Ben sapına kurdele bağlayıp yada kağıt yapıştırıp ona yazıcam a.s.
yaw nete ne yazıp araştırıyorsunuz diş pastası diş çıkartma diş kutlama hiçbirinde çıkmıyor
buda biraz basit duruyor ama pastanede yaptıramayanlar evde şeker hamuru ile yapabilirler bunu...
[/URL][/IMG]
kızlar bakın bende böyle birşeyler buldum
[/URL][/IMG]
buda biraz basit duruyor ama pastanede yaptıramayanlar evde şeker hamuru ile yapabilirler bunu...
[/URL][/IMG]
hem basit hem çok şirin! bebişte aynı benim oğluma benziyor:)) 2 dişlim:))
bu arada 3,5 saat oldu uyanmadı benim kuzu yaa!! gidip uyandırsam mı acep?:uhm: