2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

nette çok güzel 1 yaş pastaları var gördüm bir sürü
isteyene resim bakabilirim...

kızlar google a kuzularınızın isimlerini yazıp arattırın mesela ben "berkenin pastası" yazdım bir sürü pasta çıktı doğumgünlerinde fikir olsun diye...

pastalar çok güzelmiş:)))

pınarcım defneme kıyamam demek uyumuş yarasın annesi uykusu prensese

kızlar bende yoğunum fazla giremedim mesaim bitsede çıksam artık

Sağolasın canım a.s.

evet banucumya bende gitsem iyi olcak.balböceğimi çok özledimm.bizde akşam kızımla yere uaznıp 1 saate yakın kestiriyoruz bu çok hoşuma gidiyor.klimam yapıldı kızlar donmak üzreydim valla

Aman iyi olmuş tatlım ya üşüdün bayağı a.s.

kızlar google a kuzularınızın isimlerini yazıp arattırın mesela ben "berkenin pastası" yazdım bir sürü pasta çıktı doğumgünlerinde fikir olsun diye...

Sağolasın canım a.s.

iyi akşamlar herkese beş dakikaya çıkarım inşallah

İyi akşamlar a.s.

evet pınarcım ya inan ellerimi ayaklarımı soğuktan hissetmiyordum o yüzden sanırım 2 gündür karın ağrısı çekiyorum.burasıda resmen buzhane gibiya:KK43:(

bide kızlar uğurmu ne getiiryormuş diş buğdayı kolyesi ve tacı yapıcakmısınız.

Eşim kayınbiraderimle geliyormuş. Evde yemek vardı ama çok sevdiğimiz bi makarna tarifi var onu istedi. Ton balıklı, kremalı, mantarlı falan. Onu yapayım bari onlar gelmeden. Öptüm hepinizi a.s.

bende eşimi bekliyorum bizi bırakan arkadaş ofise geri dönmicekmiş:KK43:(( eve gidip yemek yapıcamm.

evet pınarcım ya inan ellerimi ayaklarımı soğuktan hissetmiyordum o yüzden sanırım 2 gündür karın ağrısı çekiyorum.burasıda resmen buzhane gibiya:KK43:(

Ayyy insanın nasıl karnı ağrır ya zor valla :çok üzgünüm:

bide kızlar uğurmu ne getiiryormuş diş buğdayı kolyesi ve tacı yapıcakmısınız.

Evet canım onuda yapıcam kısmetse ipe dizeceğiz hihoyyyt

kolay gelsin afiyet olsun pınarcım.

kolay gelsin pınarcımmmm
ohh afiyetle yiyin....

Sağolasınız kızlar a.s.

bende eşimi bekliyorum bizi bırakan arkadaş ofise geri dönmicekmiş:KK43:(( eve gidip yemek yapıcamm.

Allah kolaylık versin canım a.s.

sağol pınarcım bende yapıcam bakalım allah nasip ederse.canım öptüm seni ve defdefi:)) iyi akşamlar.kimsede kalmaış zaten.

Bende mantar hariç malzemelerimi doğradım. Evde mantar kalmamış. Eşim getirince hemen başlayacağım yapmaya yerimseniben

Tarifte vereyimde deneyin süper oluyor cokacimcoook

1 paket deniz kabuğu şeklinde makarna. Markasını unuttum. Mavi kutuda oluyor birazdan bakar yazarım a.s.

2 adet soğan, 2 adet çarliston biber, 4 domates, 1 paket mantar, 1 paket krema, sarımsak ve 2 küçük boy ton balığı cokacimcoook

Mantar hariç tüm malzemeleri küçük küçük doğruyoruz. Mantarı ise kıyıyoruz. Önce soğanları kavuruyoruz ardından biberleri ekliyoruz. Onlar kavrulunca mantarları ekleyip kapağını kapatıyoruz. Mantarlar yumuşayınca ton balığını ve isterseniz karidesi ekliyorsunuz. Sonra domatesi ekliyoruz ve suyunu çekince krema ekleyip biraz daha pişiriyoruz. Haşladığımız makarnaya ekleyip güzelce karıştırıyoruz. Üzerine ya parmesan yada kaşar rendeleyip afiyetle yiyoruz yerimseniben

ceren canım buğdayı haşlatıp ipe diziyorsun kaç tane dişi varsa ona görede nazar boncuğu takıyorsun uğur getiriyormuş.

X