2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlarr

banucum günaydın canım.havadandır belkide canımya.naıslsın kızlar nasıl?

canımya selinde 1 haftadır bu kadar uzun cümleler kuruyor.ama genlde 3 cümle anne yastığımı ver.anne bittitayar boduldu:)) anne çoyap çıkar buna benzer şeyleri daha sık kullanıyor canım.

Ağzını yerim ben onun akıllı kuzum :)

sanada başarılar pınarcım...niye zor olsun istedikten sonra hiçbirşey imkansız değil.verirsin sende ..

İnşallah canım

Aman canım ya sıkma canını dicem ama alıştın artık boşver. İnsanlara kolay geliyor

Bu arada şu kurabiyelerin tarifini rica ediciiim senden. şeker hamurlu dimi? Nasıl yaptın ya. Bu sene kısmetse Defdoş'umun 2 yaş kurabiyelerini ben yapıcam

cok sagolsın pınarcım Allah genclere ömür versin inşallah

maşallah defneye yaaa bende hanzadeye ögretmeye calısıyorum renkleri bitek tımızı(kırmızı) biliyor geriside yavas yavas inşallah

Amin canım

Bizimkinin de hiç merakı yoktu. Kuzum hastayken şuruplar sayesinde öğrendi. Hoşuna gitsin diye bak Defdoş pembe şurup diye diye diğerlerini sormaya başladı

ayy kızlar bu ne yaa kaç saattir bakım vardı
kırk yılda bi gireyim dedim bakım çıktı şansıma..

Eee bu kk böyle yüz verdin mi astarını istiyor hemen

günaydınlar kızlar nasılsınız işteyim üzerimde halsizlik var bugün uykumu alamadım sanırım

Günaydın canım aman hasta falan olma sende. Dikkat et kendine

günaydın kızlarr

Günaydın Tülay'cım

Tünaydınlar kızlar

Geldik yine işle güçle boğuşuyoruz.

Kuzum da iştahsız ya yine yememiş bişey. Doktorunu arayacağım da bi iştah şurubu, vitamin falan bişey verir belki.

Yemek istediği zaman öksürük tutuyormuş. Balgamla birlikte yediğini çıkarıyormuş kuzum. Dün öksürük şurubuna başladık iyi gelir inşallah :44:

pınarcım balgam dan yiyemiyordur canım.bende sinecod veriyorum 2 gündür azaldı gibi öksürüğü.bide sudafen veriyorum.

merhaba kızlar ben geldim sabahtan beridir yazamadım gerginim çokk hemde...artık hatsafadayız
eve gideceğim ....delireceğim yaaa annemin bağırmasından kafam şiştii huzur muzur kalmadı yaa

yazacak keyfimde yok bugünlük bölee

Selamlar Kizlar, Daha yeni oturabildim sabahtan beri ya. Önce Dorugun doktor randevusu vardi, oradan alis-verise gittim. Eve geldik, buzdolabini komple temizledim, yemek yaptim, aksama az bir isim kaldi, Dorugu besledim, uyuttum derken birde buraya bakayim dedim. Dün okumustum gecmisi ama yazamadim, simdide aklimda birsey kalmamis pek.

Banu'cugum Yagmur'un dogum günüymüs, simdiden kutlu olsun. Bu arada hala haber yok senden, bende iyice umudumu kaybettim. Bir ara yazisalim yine özelden

Birsen, bende bir zahmet alayim su kurabiye tarifini. Eminim isime yarayacaktir:)

Pinar'cigim sende burdasin, Defdos'un durumuyla Dorugunki ayni canim. Bugün bende sordum doktorumuza, balgamdan yiyemiyor dedi. Birde bizim disler hala tamamlanamadi, onlarda cok sIkInti veriyormus...

Face'e de bakayim biraz, simdilik öptüm hepinizi...

selam kızlar bugün ancak gelebildim çok işim vardı..
nasıl gidiyor bakalım..berkeyi oyun parkına götürmüş dedesi.biraz önce görüştüm.orda kuduruyordur artık çıkmak bilmez

defnecik,selincik,dorukcuk umarım en kısa sürede iyileşirler.yemek yemeyince çocuklar insan huzursuz oluyor..:82:

ceren cim sağol canım. bende yavaş yavaş toparlanayım eşim almaya gelicek.bende gribim canımya kolumu kaldırcak halim yok.

ceren cim sağol canım. bende yavaş yavaş toparlanayım eşim almaya gelicek.bende gribim canımya kolumu kaldırcak halim yok.

tamam canım güle güle..görüyormusun hamile hamile gripte nası kötü olmuş ilaçta alamazsın bol bol c vitamini al bari..

kuzular uyudu bende bir bakayım dedim,okudum okudum kaçıyorum ,bende buralardaydım selam vermeden geçmeyeyeim dedimözlemişim burayı da buranın tadı bir başka oluyor ya,ama facede çok kolaylık blmem artık orta noktayı bulmak lazımiyi geceler herkese:79:

günaydınlar herkese nasılsınız kızlar :)

filizcim teşekkür ederim tatlım fıstığım bir yaş daha büyüyor evet tatlım hala kargom gelmedi gelince mutlaka sana haber veriririm

kızlar bize gelince bugünden itibaren üç gün full misafirim var akşama ortak arkadaşlarımız gelecek yarında eşimin arkadaşları ve cumarteside aile dostlarımız arasında yağmurun doğumgününü kutlayacağız bana menü lazım acilen kızlar
bugünki misafirler çatkapı haber verdikleri için hazır pasta almak durumundayım
yarınkiler içinde tiramisu börek tatlı birde tuzlu pasta yapmayı düşünüyorum umarım yetiştirebilirim
doğumgünü menüsü içinde sizlerden yardım bekliyorum kalabalık olmayacak üç aile olacak o kadar:)

banu cummm yorulcaksın epey.canım valla aklıma bişeyler gelirse yazarım sana menü olarak.ama benim bu aralar favori böreğim patatesli kaşarlı gül böreği çok lezzetli oluyor.

tülaycım teşekkür ederim evet fazla yorucu olacak bu hafta ama olsun sen nasılsın selinim nasıl

hu huuuuu kimse yokmu hakkaten burası bitmiş artık şimdi herkes facedemi yawww biz giremioz
nolcakkk kimseler uğramıo buraya üüüüüüüüüüüüüü :84: :84: :84:

selam kızlar ya boş bırakmayalım burayı facedede pek toplanamıyoruz aslında sizleri çok seviyorum bebişlere iyi bakın.
Cerencim nasılsın tylon ve ilgin nurran nasılsınız kızlar
biz Türkizle iyiyiz kızım hala zayıf ve iştahsız gerisi hep bildiğiniz gibi kaynana ve kolonisiyle mücadeleye devam okul ful hızla devam yalnız kuyruk sokumumdan sol ayak parmağıma kadar olan bi ağrım var 1 ay dır o geçmedi korkudan gitmiyorum dr ada inşallah bi şey yoktur bide 15 gün tatile cuma giriyoruz kaynanam görümcem kaynım diğer görümcem eşi ve 4 çocuğu 15 gün tatili geçirmeye bana geliyor galiba benim çalıştığımı unutuyorlar herkes gibi benimde tatile kafa dinlemeye ihtiyacım olduğunu 12 kişi ye iç topla yap et nasıl lcakki imdat diyorum eşim dahi isyanda ne yapsak bilemedik

esracım ihmal etme git dr.misafirlerin içinde ayıpya sende çalışıyorsun hiçmi düşünce olmaz bu insanlarda.ne diyeyim canımya allah sabır versinn ve kolay gelsin sana şimdiden.

aklıma geldi biraz da buraya bakayım diye,terk edilmiş iyice burası tabi face daha kolay,neyse nerde olursak olalım bir aradayız,sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…