- 1 Eylül 2008
- 6.409
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canımya selinde 1 haftadır bu kadar uzun cümleler kuruyor.ama genlde 3 cümle anne yastığımı ver.anne bittitayar boduldu:)) anne çoyap çıkar buna benzer şeyleri daha sık kullanıyor canım.
sanada başarılar pınarcım...niye zor olsun istedikten sonra hiçbirşey imkansız değil.verirsin sende ..
ayyyy kızlarr ben hem kk ya hemde faceye yazamıyorum sadece buraya yazacağım ben bilginiz olsun...
sinir harbindeyim yaaaa.....ömeri kaçç dk. salladım...yokk halam kuzenim bizdeydi..annemin mutfakla yatak odası yanyana oradan ses hep içeri geldi...o kadar uğraştığım çocuk 5 dk. sonra kalktı alişşide sözde uyutmuşlar uyanmış...delirdim...annemlerde düzen yok negatif elektirik çok annem iş yaparken çocuklar ayak altında olmayacakmış....bizimkilerin en büyük sevdası tuvalet..annemin tuvalet banyo bir uyuz oluyoırum bide ananem bizde o tuvalete gidince kapısını kapatmıyor...benim çocuklar her boşlukta giriyorlar...annemde aynı bıktım insanlara kapatın demekten yaaaaaaaaaaaa......en korktuğum yerr yaaa....kıçı sıkışan tut çocuklarını yok yaaaaa o kadar kolay 2 çocuk tutmak....sinirden heryerim gergin çocuklarr basss basss bağrıyor...annem ayrı cerliyooo...
kurabiye hamurunu yoğurdum dolaba koydum ancak......dahaa pişiremedim..tekrar çocuk sallıyorum....calpol verdim o kadar çok ağladılarki başları ağrımıştır...şu son köpek dişleri çıksada rahata ersem yaaa ...........
ayyyy sizeee yazacakalrımı unuttumm...aklımda selin kaldı hay maşşallahh ona yaaa...bay baya konuşuyorr....gülhan yine kayıppp nerede bu hatunnn yawww
cok sagolsın pınarcım Allah genclere ömür versin inşallah
maşallah defneye yaaa bende hanzadeye ögretmeye calısıyorum renkleri bitek tımızı(kırmızı) biliyor geriside yavas yavas inşallah
ayy kızlar bu ne yaa kaç saattir bakım vardı
kırk yılda bi gireyim dedim bakım çıktı şansıma..
günaydınlar kızlar nasılsınız işteyim üzerimde halsizlik var bugün uykumu alamadım sanırım
günaydın kızlarr
ceren cim sağol canım. bende yavaş yavaş toparlanayım eşim almaya gelicek.bende gribim canımya kolumu kaldırcak halim yok.
selam kızlar ya boş bırakmayalım burayı facedede pek toplanamıyoruz aslında sizleri çok seviyorum bebişlere iyi bakın.
Cerencim nasılsın tylon ve ilgin nurran nasılsınız kızlar
biz Türkizle iyiyiz kızım hala zayıf ve iştahsız gerisi hep bildiğiniz gibi kaynana ve kolonisiyle mücadeleye devam okul ful hızla devam yalnız kuyruk sokumumdan sol ayak parmağıma kadar olan bi ağrım var 1 ay dır o geçmedi korkudan gitmiyorum dr ada inşallah bi şey yoktur bide 15 gün tatile cuma giriyoruz kaynanam görümcem kaynım diğer görümcem eşi ve 4 çocuğu 15 gün tatili geçirmeye bana geliyor galiba benim çalıştığımı unutuyorlar herkes gibi benimde tatile kafa dinlemeye ihtiyacım olduğunu 12 kişi ye iç topla yap et nasıl lcakki imdat diyorum eşim dahi isyanda ne yapsak bilemedik