- 1 Eylül 2008
- 6.409
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evett evttttttttttttttt hamileyşm canım.bende sen gibi düşündümm büyüyünce çok zor olucak.şimdi ikisi bir büyür canım.şu an 9 haftalık teyzesi:)) allah seninde gönlüne göre versin inşallah.canım çalışıyorum.sonrada bırakmıcam işimi bir aksilik olmassa.sadece annemn yanına yardımcı brini bulucam ikisiyle ilgilensin diye bakalım durum ne gösterecek zaman geslinde.
canım burcunun 2 haftası olmaıs lazım.bengi doğum yaptı.esene hamile özlem doğum yaptı.bozon vardıya o hamile aynur hamile hanife diye biri vardı o hamile bildiklerim bunlar canım şimdilik..
canım 55 olmak istiyorum ben. Aslında evlendiğimde 52 kiloydum ama 52 ye düşmek şuan hayal. 57 ile 55 arasında da çok birşey yok ama 55 görmek daha mutlu edecek beni ..bakalım .. Senin hedefin kaç yaza kadar ?
men geldim....güzel bir kahvaltı olduu evettt özledimm böle yapmayı ama evde sadece peynir etimek takılıyorum...diyorum yaa annemde diyet çok zorrrr...........
şimdi ömeri sallıyorum ....sonra arkadaşıma 1 kurabiyesi yapacağımm
kızlar merhabalar nasılsınız?? banu cum zaman ne çabuk geçmiş ya demek yağmur kuzumun doğum günü..darısı bizlere inşallah.
ceren cim hoşgeldin ansılsın.canım valla ben 53-5 lara indim ama şimdi 54 lerdeyim ve hamişim:))))))))) artık diyet falan yok inşallah doğumdan sonra:)
pınar cım merakla bekliyorum şalı:)))) bu aralar örgüden sıkıldım değişiklik olur farklı bişey.
birsen cim kolay gelsinn sanada...........
banucum boşalltıım:))
valla öyle oldu pınarcım defnem nasıl güzel prensesi öp benim için kocaman :)))
kızlar geçem akşam selinle koltuğa uzandık sarıldık film izliyoruz.neyse daha sonra babası geldi kalktı.babasına filmi anlatıyor.babaaaaaaaa adam furdu tafaya tafası kanadı furdu furdu diye:)) gördüğü herşeyi yazıyor hafızaya sonra anlatıyor.ama tv yide fazla sevmiyor heralde ilk kez 15 dakika film izledi şimdiye kadar:))
Hadi bakalım canım başarılar o zaman
Ben yaza kadar 60'a düşmek istiyorum ama çok zor ya. Benim için 60-65 arası iyi bi rakam. Bakalım kısmet
Ohh afiyet şeker olsun balımmmmm
Kolay gelsin canım becerikli arkadaşım benim
Tamam canım bi yapabilsem eklicem hemen olay oldu zaten benim şal ahahah
Bugün iyi canım çok şükür çıkmadı ateşi. Öperim tabi tatlım
Ay maşallah kuzuma ne güzel anlatmış derdini. Bizim ki öyle uzun cümleler kurmuyor. En fazla 3 kelimeli. Anne hadi gel gibi cümleler
Hadi bakalım canım başarılar o zaman
Ben yaza kadar 60'a düşmek istiyorum ama çok zor ya. Benim için 60-65 arası iyi bi rakam. Bakalım kısmet
Ohh afiyet şeker olsun balımmmmm
Kolay gelsin canım becerikli arkadaşım benim
Tamam canım bi yapabilsem eklicem hemen olay oldu zaten benim şal ahahah
Bugün iyi canım çok şükür çıkmadı ateşi. Öperim tabi tatlım
Ay maşallah kuzuma ne güzel anlatmış derdini. Bizim ki öyle uzun cümleler kurmuyor. En fazla 3 kelimeli. Anne hadi gel gibi cümleler
tülaycım ikisi bir büyür hayırlısıyla bebişlerinin sende ileride rahat edersin ben ikinciyi hiç düşünmüyordum inan çünkü çalışınca çok zor oluyor birde rahata alışmıştım yağmurdan sonra ama çok şükür ki duru çok uyumlu sakin bir bebeklik geçirdi bizi hiç üzmedi iyikide olmuş şimdi kardeşi iyidir tatlım :))))))))
ayyyy kızlarr ben hem kk ya hemde faceye yazamıyorum sadece buraya yazacağım ben bilginiz olsun...
sinir harbindeyim yaaaa.....ömeri kaçç dk. salladım...yokk halam kuzenim bizdeydi..annemin mutfakla yatak odası yanyana oradan ses hep içeri geldi...o kadar uğraştığım çocuk 5 dk. sonra kalktı alişşide sözde uyutmuşlar uyanmış...delirdim...annemlerde düzen yok negatif elektirik çok annem iş yaparken çocuklar ayak altında olmayacakmış....bizimkilerin en büyük sevdası tuvalet..annemin tuvalet banyo bir uyuz oluyoırum bide ananem bizde o tuvalete gidince kapısını kapatmıyor...benim çocuklar her boşlukta giriyorlar...annemde aynı bıktım insanlara kapatın demekten yaaaaaaaaaaaa......en korktuğum yerr yaaa....kıçı sıkışan tut çocuklarını yok yaaaaa o kadar kolay 2 çocuk tutmak....sinirden heryerim gergin çocuklarr basss basss bağrıyor...annem ayrı cerliyooo...
kurabiye hamurunu yoğurdum dolaba koydum ancak......dahaa pişiremedim..tekrar çocuk sallıyorum....calpol verdim o kadar çok ağladılarki başları ağrımıştır...şu son köpek dişleri çıksada rahata ersem yaaa ...........
ayyyy sizeee yazacakalrımı unuttumm...aklımda selin kaldı hay maşşallahh ona yaaa...bay baya konuşuyorr....gülhan yine kayıppp nerede bu hatunnn yawww
sagol canım benimNuran cım başınız saolsun....
saol canımmmben geldimmm sosyete pazarı yaptım...anam güzel geldi...3 parça şey 10 tl den kendime çok güzel eşofman altı üstü birde anneme üst aldık 2,5 tl ye kütük gibi havlu aldım...1 tlye kırmıızı kumaş elbise aldım....gülmeyin valla çok güzellll hahaha.....
anneme 20 tl ye tül aldık....çıktık geldik çocukları kardeşime bıraktık....
şimdi hamur aldık annem kızartacak....tubişş beni öldürecek diyet yapmıyorum 2 haftadır..ne yapem yaa olmuyor...annemde eve gidince disipline gireceğim söz....
tülaycığım geziyorum kuzum yaaa hakkım diye görüyorum normalde hep evdeyim...
kuzuma çok geçmiş olsun tekrardan
gülşah faceye yazmışsın ama buradan cvp vereceğim....kocam bakar cnm valla sağolsun onlarda babasını az gördüğünden kudurmuyolarmış genelde aksam çıktığımdan zaten 2-3 saat sonra uyuyorlar...
ev konusunda valla hayırlısı be cnm kim nederse desin bu fiyattan aşağa inmeyeceğim yaza illa satılır allahın izni ile biri daha aradı tanıdık biri....ben dedim biri daha var bekliyor yok aman satma kapora bırakalım...vs.dedi...evi görmeden hemdee delümüdr nedir dedim..bakalım ne çıkacak hahahah
nurancığım başınız sağolsun cnm.....nişanınız hayırlı olsun....evdeymişsin ...otur azcukkkkkkk hahahaa....
eeee hadi gelin kk yaa yazmayacağım faceye bilginiz olsunnnnnnnnnnnnnnnnnn
cok sagolsın pınarcım Allah genclere ömür versin inşallahSağolasın canım inşallah çabucak toparlar tüm kuzularımız
Hoşgeldin canım. Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin. Rabbim kalanlarına sabı versin.
Nişanınız da hayırlısı ile olsun canım. Allah tamamına erdirsin inşallah
Ohhh süper bacım güzel günlerde kullanın cicilerinizi. Hadi bakalım belki tanııdk gerçekten niyetlidir de istediğiniz fiyattan satarsınız belli mi olur
Diyette gitmiş he valla Tubiş duymasın
Aman canım yakma yemeği
maşallah defneye yaaa bende hanzadeye ögretmeye calısıyorum renkleri bitek tımızı(kırmızı) biliyor geriside yavas yavas inşallahKuzum uyanmış uykudan anne demiş. Babanesi de işe gitti ya annen kuzum. 1 saat kaldı gelicek demiş. Şimdi evin içinde parmağını bir yapıp 1 kaldı 1 kaldı diye geziyormuş :) Ateşi de 36,7'ymiş normal yani çok sevindim :)
Bi de bu aralar renklere taktı. İlk öğrendiği şurupların renkleri. Calpol'e bayılıyor. Hadi kuzum şurup içicez diyince hemen mennee(pembe demek istiyor ) menneee diye geliyor yanıma. İbufen'e murucuuuu (turuncu ) diyor. Kongest'e de sarıııı diye koşuyor :)
canım selam lar özletme kendini yaaaa:26:hepinize selamlar iyi akşamlar arkadaşlar..evet altta adımı yakalayanlar oldu bir kaç gündür netim açık ama yazmaya fırsatım olmuo. hasta bebişler varmış çok geçmiş olsun hepinize ben pek giremiyorum artık . özlüyorumda sizleri merak ediyorum ama elimden birşey gelmio. mirza berkede bende çok iyiyiz şükür. işe gidip geliyorum . hamiş olan arkadaşlarda varmış tebrik ediyorum. çok sevindim ama ben berkeyle şuan hamile olduğumu düşünemiyorum. aslında bakacak olan olsa belki düşüneceğim. hayırlısı bakalım..
çok öpüyorummmm hepinizi ve kuzuları
günaydın canım sanada hala hanzadenin grip devam canım gecmeyede nyeti yok sanırımgünaydın kızlar nasılsınız bakim herkes iyi umarım hasta bebişler nası oldu?
ayyy maşallah yagmura yaa negüzel şimdiden dogum günü kutlu olsun canımselam herkese nasılsınız kızlar artık sayfa hiç ilerlemiyor paylaşımlar azalıyor umarım herkes iyidir iş yerinde face yasak bizim takip edemiyorum
tülaycım tatlım nasılsın iki meleğin nasıl özledim sizi valla bitanem
pınarcım sibelcim esencim bengicim cerencim esracım aynurcum ferdacım sizler nasılsınız
kızlar yağmurumun bu cumartesi doğumgünü zaman ne çabuk geçiyor kızım yedi yaşını bitiriyor hayırlısıyla :)))))))) okumayıda iyice söktü valla hikayeler okumaya başladı duruda teyzeleri maşallah konuşuyor şarkılar söylüyor evimizin neşe kaynağı
aman aman dilimizi ıssıralım bir daha hasta olmasın kuzumGünaydınlar kızlar
Geldik yine işimizin başına. Defdoş'um iyi çok şükür. Dünden beri çıkmadı ateşi. Keyfi yerinde. İnşallah atlattık diyorum hayırlısı ile.
Eee siz de ne var ne yok bakalım? Eski kk günlerimize geri dönelim dimi
yaa ceren delimisin yaa ben 57 olmak için neler vermezdim bende rejimdey,m göyaaaaa ama hala 64 kiloyum yaaaakızlar bu arada ben en son girdiğimde rejim yapanlar vardı şu an kilolar ne alemde..bende şu an halen rejime devam ediyorum ama kaçamaklarım oluyooo. şu an üstsüz sabahları 57,0 geliyorum..hedefim 55 ama pek umudum yok takıldım kaldım 57 de sormayın..
bende 54 kiloyla hamşle kalmak istiyorummmmmmmkızlar merhabalar nasılsınız?? banu cum zaman ne çabuk geçmiş ya demek yağmur kuzumun doğum günü..darısı bizlere inşallah.
ceren cim hoşgeldin ansılsın.canım valla ben 53-5 lara indim ama şimdi 54 lerdeyim ve hamişim:))))))))) artık diyet falan yok inşallah doğumdan sonra:)
pınar cım merakla bekliyorum şalı:)))) bu aralar örgüden sıkıldım değişiklik olur farklı bişey.
birsen cim kolay gelsinn sanada...........
banucum boşalltıım:))
ayyy dillenmiş demek iyi ce yaa ne güzel büyüdükce daha iyi oluyor sendrom mendrom kalmıyor bunlar böyle dillendikcekızlar geçem akşam selinle koltuğa uzandık sarıldık film izliyoruz.neyse daha sonra babası geldi kalktı.babasına filmi anlatıyor.babaaaaaaaa adam furdu tafaya tafası kanadı furdu furdu diye:)) gördüğü herşeyi yazıyor hafızaya sonra anlatıyor.ama tv yide fazla sevmiyor heralde ilk kez 15 dakika film izledi şimdiye kadar:))
ben istiyorum 2. bebegi eşimde istiyor ama temmuz gibi hamile kalmak istiyorum nasipsebaşka ikinciyi düşünen varmı kızlar aranızda?
burcu doğum yaptı dimi?
yada yeni hamiş olan varmı eseni biliyorum. özlemi biliyorum. başka bildiğim yok..
evet cnaımya büyüdükçe dilleniyorlar.canım inşallah gönlüne göre olur.bizede allah nasip ederse bu yaz epey renk gelicek:)))
ohhhhhh hemde ne renk tülaycım dur bakalım selin nasıl karşılayacak kardeşini..
valla ceren cim 2-3 hafta önce söyledik şimdi şaka gibi ama her akşam gitiğimde karnımı açıyor kadeş kaydeş diye öpüp duruyor.bakalımm canlısı gelince ne yapıcak:))
yok artık maşallah o ne akıl öle. berkeye desem henüz anlamaz sanırım bilmiyorum da yinede.
nazar değmesin valla..
valla ceren cimya.ama bak şimdi annemle bizim gelin birlikte oturuyorlar.ve daha 1,5 aylık yeğenim var.annem her gün alışssın diye seninde kardeşin olcak dmei kızım diye anlatıyor.bende akşamları konuşuyorum onunda etkisi var canımya.bide 4 yaşında yeğenim var sonuçta akşama kadar aynı evdeler doğal olark herşeyi erken öğrenmesinde onlarında katkısı var.tutuutu diyimde nazarım değmesin yinede:))