2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Ay bizde öğle yemeğinde haşlanmış sebze yedik ve domates çorbası içtik. Sebzelerin haşlandığı suyu da vitaminli diye bardakla içtik sonradan. Anam nasıl bir gaz yaptı bana. Şu anda kendimi patlayacak kadar şiş hissediyorum. Oyyy bi soda içeyim iyi gelir belki:KK9:

Defdoş'umun da öğle uykusuna yatmadan çıkmış ateşi 38,4'e. Calpol vermiş kayınvalidem rahatça uyuyormuş. Allah'tan düşüyor calpol ile. İbufen vermek istemiyorum hiç :KK50:

Sağolasın canım inşallah çabucak toparlar tüm kuzularımız :KK59:

Hoşgeldin canım. Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin. Rabbim kalanlarına sabı versin.

Nişanınız da hayırlısı ile olsun canım. Allah tamamına erdirsin inşallah :KK34:

Ohhh süper bacım güzel günlerde kullanın cicilerinizi. Hadi bakalım belki tanııdk gerçekten niyetlidir de istediğiniz fiyattan satarsınız belli mi olur :KK34:

Diyette gitmiş he valla Tubiş duymasın :KK9:

Aman canım yakma yemeği :KK34:

cnm valla tubiş duymasın ama annemde olmuyor sabah olsa aksam olmuyorrr...yani tutduramıyorum

evet filizciğim ev satılacak ama dediğin gibi kimlere çatacağım....ama en uyuzu bu kadındı yaaa salon bu mu ?? demesi çok şaşkınlık verici sana emlakcı demedimi kardeşim 87 m2 diye ne bekliyorsun kardeşim...benim evimin oturma odası ile çocuk odası başa baş büyüklüte bide...olsun olsun 5 m2 küçük .....neysee yaa çok takılmıyorum çok rahatım bu sene yaaa...

Evet kızlar burayı ihmal etmeyelim:)

Bencede canım :KK34:

cnm valla tubiş duymasın ama annemde olmuyor sabah olsa aksam olmuyorrr...yani tutduramıyorum

evet filizciğim ev satılacak ama dediğin gibi kimlere çatacağım....ama en uyuzu bu kadındı yaaa salon bu mu ?? demesi çok şaşkınlık verici sana emlakcı demedimi kardeşim 87 m2 diye ne bekliyorsun kardeşim...benim evimin oturma odası ile çocuk odası başa baş büyüklüte bide...olsun olsun 5 m2 küçük .....neysee yaa çok takılmıyorum çok rahatım bu sene yaaa...

Neyse tatlım eve gidince sıkı tutarsın sende :KK34:

Aman takılma manyak kadına be. Beğenmiyorsa almasın hasbam :KK47:

Kuzum uyanmış uykudan anne demiş. Babanesi de işe gitti ya annen kuzum. 1 saat kaldı gelicek demiş. Şimdi evin içinde parmağını bir yapıp 1 kaldı 1 kaldı diye geziyormuş :) Ateşi de 36,7'ymiş normal yani çok sevindim :)

Bi de bu aralar renklere taktı. İlk öğrendiği şurupların renkleri. Calpol'e bayılıyor. Hadi kuzum şurup içicez diyince hemen mennee(pembe demek istiyor :KK9:) menneee diye geliyor yanıma. İbufen'e murucuuuu (turuncu :KK9:) diyor. Kongest'e de sarıııı diye koşuyor :)

evet pınarım eve gidince sıkacağım kuzum koşu bandında yürürüm....
olur biter.....

ayy takmıyorum kuzum kadını ama kendilerini bi mok sanıyolar...onun parası kıymetli benim malım mundar sankiiii....neysem hayırlısını istedik şimdiye kadar hayırlısı olsunnn

hepinize selamlar iyi akşamlar arkadaşlar.:21:.evet altta adımı yakalayanlar oldu :KK17: bir kaç gündür netim açık ama yazmaya fırsatım olmuo. hasta bebişler varmış çok geçmiş olsun hepinize :KK71: ben pek giremiyorum artık . özlüyorumda sizleri merak ediyorum ama elimden birşey gelmio. mirza berkede bende çok iyiyiz şükür. işe gidip geliyorum . hamiş olan arkadaşlarda varmış tebrik ediyorum. çok sevindim ama ben berkeyle şuan hamile olduğumu düşünemiyorum. aslında bakacak olan olsa belki düşüneceğim. hayırlısı bakalım..:KK37:
çok öpüyorummmm hepinizi ve kuzuları :KK16:

evet pınarım eve gidince sıkacağım kuzum koşu bandında yürürüm....
olur biter.....

ayy takmıyorum kuzum kadını ama kendilerini bi mok sanıyolar...onun parası kıymetli benim malım mundar sankiiii....neysem hayırlısını istedik şimdiye kadar hayırlısı olsunnn

Oh koşu bandı da oldu mu iyi olur tatlım :KK66:

Aman manyak kadın. Aynen canım hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun. Temiz kalplisin sen. Rabbim gönlüne göre verir ben eminim :KK16:

hepinize selamlar iyi akşamlar arkadaşlar.:21:.evet altta adımı yakalayanlar oldu :KK17: bir kaç gündür netim açık ama yazmaya fırsatım olmuo. hasta bebişler varmış çok geçmiş olsun hepinize :KK71: ben pek giremiyorum artık . özlüyorumda sizleri merak ediyorum ama elimden birşey gelmio. mirza berkede bende çok iyiyiz şükür. işe gidip geliyorum . hamiş olan arkadaşlarda varmış tebrik ediyorum. çok sevindim ama ben berkeyle şuan hamile olduğumu düşünemiyorum. aslında bakacak olan olsa belki düşüneceğim. hayırlısı bakalım..:KK37:
çok öpüyorummmm hepinizi ve kuzuları :KK16:

Hoşgeldin Ceren'cim özlettin valla kendini. Bizde bir süredir bırakmıştık burayı ama kürkçü dükkanına geri döndük diyelim :KK66:

Oh herşey yolundaymış çok sevindim. Arada uğra mutlaka :KK66:

Ay özlemişim valla buranın havasını ya. Artık kaçırmak yok. Herkesi tek tek geri istiyorum :KK9:

Hadi ben toparlanayım yavaştan. Bu arada o dediğim şaldan bulamadım eni dar olarak. Bende kendi siyah şalımı verdim anneme. 2'ye böl dedim :KK9: :KK9: :KK9: Bu hafta alırım ondan. Boncukları da hallettim mi yapar eklerim buraya :KK34:

Kaçıyorum ufaktan muckkk herkese :KK16:

Hoşgeldin Ceren'cim özlettin valla kendini. Bizde bir süredir bırakmıştık burayı ama kürkçü dükkanına geri döndük diyelim :KK66:

Oh herşey yolundaymış çok sevindim. Arada uğra mutlaka :KK66:

evet bıraktığınız belli oluo valla. önceden bi günde kaç sayfa ilerlerdi şimdi aylardır kaç sayfacık ilerlemiş.
canım netimi kapatmazlarsa uğramaya çalışacağım. ama zor bi ihtimal.
birazdan çıkıyorum canım :KK16:
iyi akşamlar herkese..

cerenciğim hoşgeldin cnm ....uzun zamandır yoksun evet.....ama hoşgeldin cnm

pınarcığım şu şalı yapta görek yaaaa

güle güle cnm benim..... evet buraya gelinnnnn yaaaa

bende dantel yapıyorum kardeşim takılıyor pc de

Kizlar yillardir görüsmedigim, ortaokul arkadasimla cok tesadüfi bir bicimde karsilastik yeniden. Kardesimin esinin ikiz kardesi var. Onun cok yakin arkadasiymis, benim arkadasimin kardesi. Bizim enistenin listesinde de varmis arkadasim ama soyadi degistigi icin, ben hic farkinda degilim. Sonra, dün Ahmet,(kardesim esi) resimler yayinlamisti. Izinli olduklari icin yakin bir sehir var, annemle birlikte oraya gezmeye gitmisler. Benim arkadasimda görmüs resimleri, annemden tanimis. Eskiden bize cok gelir giderdi. Trafik bir anda yogunlasmis, acayip heyecanlanmis, bana ulasmaya calismis falan. Bayagi sohbet ettik, yasamlarimiz nasilda degismis. Oysa, her sey daha dün gibi geliyor. Dedemin onlara yaptigi sakalar, bize gelmeye korkmalari. Karsi komsumuzum bahcesinde, köpegi vardi Jennifer:) Bize gelen herkesin korkulu rüyasiydi:) Anilar, anilar iste...

Birsen'cigim, 87 metre kare ev cok iyi canim ya. Hele de, durumlari iyi olmayan insanlar icin...Biz, 67 metre kare evde oturuyoruz, hic sikayetim yok. Basimi hic agritmiyorum, esya alalim, ev alalim diye. Nasil olsa olur, zamani gelince...40 metre kare garsoniyerde de oturdum, yeri geldi. Ev, esya, araba...Bunlar maddi seyler. Önemli olan insanin ailesiyle huzuru bulmasi, yasama dört elle sarilmasi. Sagliginin, afiyetinin iyi olmasi...Gerisi bos. Ne güzel iste, kutu gibi evleri olacakmis, kacirmislar. Ah bu kadinlarin kaprisleri! Öldürecek beni birgün...:)

Pinar, aferin kuzuma ya, renkleri ne güzelde ögreniyor:) Doruk'da, asagi yukari tüm renkleri ögrendi. Siyah, beyaz, mavi, kirmizi, sari, mor, yesil:) Doktorda gecen bir tabela gördüm, normalinde 3,4 yasindaki cocuklar 4 renk bilmelilermis en az. Valla bunlar zehir gibi gidiyorlar gibime geliyor:) Salinda eminim cok güzel olacak, merakta kaldik iyice:)

Ceren ugra arada firsat yaratip canim. Özletme kendini, kopmayalim lütfen:)

Doruk acayip azitti, ilgileneyim biraz. Yarin görüsürüz kizlar...

ohhh filizciğim ne güzel yaa geçmişten birini görmek o anları yaşamak çok güzel yaaaa ahhh özendim yaaa...bende bu ara 16-17 yaş dönemimi özlüyorum....

canım benim evim lüx bir daire değil...hatta bakıma bile ihtiyacoı var...ama evimi o kadar seviyorumki...inan bana o evden çıkarken ağlarım bile...emeğim çok....ilk kendi emeğimizle aldığımız büyük bişey ...hasta yatarak ustaları bekledim...kutu gibi bir ev...istersek büyütebiliriz bile çünki hertarafı balkon evin kırarsak kocaman oda olur....ama biz satacağımız için ellemiyoruz....keşke annemlere yakın olsaydı hiç satmazdık cnm..o kadarda borca girmezdik...

o kadına çok şaştım diyorum yaa daha büyük bir ev yada daha lüx bir ev isityorsan ne işin var benim evimde....bunun gibilere hem kel hem fodul denir...neyse kısmet diyorum yaa herşey çok güzel olacak hissediyorum ben ....pozitif elektirik alıyorum 2011 girdiğimden beriii

merhaba arkadaşlar buraya yazmayalı uzun zaman oldu facede takılı kaldım galiba hoş orayada çok uğradığım yok alpiş 3 gündür kakasını yapamıyordu fitil verdik banamısın demedi zeytin yağı içirdim yok hemen doktoru aradık bi şurup bide krem verdi kızlar o krem okadar faydalıki anlatamam yarım saat içerisinde etkisi oldu ve kuzum yaptı ama yapıncaya kadarda neler çekti çok zorladı ama ilacın faydasını gördüm ama sabahtan beri hiçbişry yiyp içmiyoo korkuyo galiba yapamazsam diye.sizler nasılsınız arkadaşlar??

ayyy simalciğim okudum yazdıklarını çok geçmiş olsun yaaa çok kötü bişey biz koca insanlar deli oluyoruzzz ....çok geçmiş olsun cnm yaaa...

bizler iyiyiz çok şükürrrrr ......yazdığım gibiyim....

aksam üzeri halamlar vardı çay faslı vs...ancak geldimmm kimseler yok tabiiiiiiiii

ayyy simalciğim okudum yazdıklarını çok geçmiş olsun yaaa çok kötü bişey biz koca insanlar deli oluyoruzzz ....çok geçmiş olsun cnm yaaa...

bizler iyiyiz çok şükürrrrr ......yazdığım gibiyim....

aksam üzeri halamlar vardı çay faslı vs...ancak geldimmm kimseler yok tabiiiiiiiii

çok sağolasın birsencim canım benim.:KK16:

Pinar, aferin kuzuma ya, renkleri ne güzelde ögreniyor:) Doruk'da, asagi yukari tüm renkleri ögrendi. Siyah, beyaz, mavi, kirmizi, sari, mor, yesil:) Doktorda gecen bir tabela gördüm, normalinde 3,4 yasindaki cocuklar 4 renk bilmelilermis en az. Valla bunlar zehir gibi gidiyorlar gibime geliyor:) Salinda eminim cok güzel olacak, merakta kaldik iyice:)

Ceren ugra arada firsat yaratip canim. Özletme kendini, kopmayalim lütfen:)

Doruk acayip azitti, ilgileneyim biraz. Yarin görüsürüz kizlar...

sağol canım uğrarım umarım.:KK16: bende çok istiyorum çünkü..maşallah doruk paşamada aferin..
pınarcım ne şalıymış bende çok merak ettim sanırım şal örüyorsun?:26:

cerenciğim hoşgeldin cnm ....uzun zamandır yoksun evet.....ama hoşgeldin cnm

pınarcığım şu şalı yapta görek yaaaa

güle güle cnm benim..... evet buraya gelinnnnn yaaaa

bende dantel yapıyorum kardeşim takılıyor pc de

çok sağol birsom.hoşbulduk..özledim sizleri falla:KK43:

merhaba arkadaşlar buraya yazmayalı uzun zaman oldu facede takılı kaldım galiba hoş orayada çok uğradığım yok alpiş 3 gündür kakasını yapamıyordu fitil verdik banamısın demedi zeytin yağı içirdim yok hemen doktoru aradık bi şurup bide krem verdi kızlar o krem okadar faydalıki anlatamam yarım saat içerisinde etkisi oldu ve kuzum yaptı ama yapıncaya kadarda neler çekti çok zorladı ama ilacın faydasını gördüm ama sabahtan beri hiçbişry yiyp içmiyoo korkuyo galiba yapamazsam diye.sizler nasılsınız arkadaşlar??

çok geçmiş olsun aynurcum.allah iyiliğini versin kabızlık büyük insana bile çok zor gerçekten..yavru ne yapsın...:KK50:

ohhh filizciğim ne güzel yaa geçmişten birini görmek o anları yaşamak çok güzel yaaaa ahhh özendim yaaa...bende bu ara 16-17 yaş dönemimi özlüyorum....

canım benim evim lüx bir daire değil...hatta bakıma bile ihtiyacoı var...ama evimi o kadar seviyorumki...inan bana o evden çıkarken ağlarım bile...emeğim çok....ilk kendi emeğimizle aldığımız büyük bişey ...hasta yatarak ustaları bekledim...kutu gibi bir ev...istersek büyütebiliriz bile çünki hertarafı balkon evin kırarsak kocaman oda olur....ama biz satacağımız için ellemiyoruz....keşke annemlere yakın olsaydı hiç satmazdık cnm..o kadarda borca girmezdik...

o kadına çok şaştım diyorum yaa daha büyük bir ev yada daha lüx bir ev isityorsan ne işin var benim evimde....bunun gibilere hem kel hem fodul denir...neyse kısmet diyorum yaa herşey çok güzel olacak hissediyorum ben ....pozitif elektirik alıyorum 2011 girdiğimden beriii

birsencim hayırlısıyla satarsınız inşallah evinizi..allah gönlünüze göre versin..:KK71:
2011 sanırım senin yılın :emir_bebek:

günaydın kızlar nasılsınız bakim herkes iyi umarım hasta bebişler nası oldu? :KK16:

X