2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

selam herkese nasılsınız kızlar artık sayfa hiç ilerlemiyor paylaşımlar azalıyor umarım herkes iyidir iş yerinde face yasak bizim takip edemiyorum

tülaycım tatlım nasılsın iki meleğin nasıl özledim sizi valla bitanem

pınarcım sibelcim esencim bengicim cerencim esracım aynurcum ferdacım sizler nasılsınız

kızlar yağmurumun bu cumartesi doğumgünü zaman ne çabuk geçiyor kızım yedi yaşını bitiriyor hayırlısıyla :)))))))) okumayıda iyice söktü valla hikayeler okumaya başladı duruda teyzeleri maşallah konuşuyor şarkılar söylüyor evimizin neşe kaynağı

evet bıraktığınız belli oluo valla. önceden bi günde kaç sayfa ilerlerdi şimdi aylardır kaç sayfacık ilerlemiş.
canım netimi kapatmazlarsa uğramaya çalışacağım. ama zor bi ihtimal.
birazdan çıkıyorum canım :KK16:
iyi akşamlar herkese..

Evet canım ya face artık daha kolayımıza geliyor ama burayı bırakmayalım ya. Sende fırsat buldukça gel :KK34:

cerenciğim hoşgeldin cnm ....uzun zamandır yoksun evet.....ama hoşgeldin cnm

pınarcığım şu şalı yapta görek yaaaa

güle güle cnm benim..... evet buraya gelinnnnn yaaaa

bende dantel yapıyorum kardeşim takılıyor pc de

Ay bacım bi yapsam ilk iş buraya eklicem valla :KK9:

Kizlar yillardir görüsmedigim, ortaokul arkadasimla cok tesadüfi bir bicimde karsilastik yeniden. Kardesimin esinin ikiz kardesi var. Onun cok yakin arkadasiymis, benim arkadasimin kardesi. Bizim enistenin listesinde de varmis arkadasim ama soyadi degistigi icin, ben hic farkinda degilim. Sonra, dün Ahmet,(kardesim esi) resimler yayinlamisti. Izinli olduklari icin yakin bir sehir var, annemle birlikte oraya gezmeye gitmisler. Benim arkadasimda görmüs resimleri, annemden tanimis. Eskiden bize cok gelir giderdi. Trafik bir anda yogunlasmis, acayip heyecanlanmis, bana ulasmaya calismis falan. Bayagi sohbet ettik, yasamlarimiz nasilda degismis. Oysa, her sey daha dün gibi geliyor. Dedemin onlara yaptigi sakalar, bize gelmeye korkmalari. Karsi komsumuzum bahcesinde, köpegi vardi Jennifer:) Bize gelen herkesin korkulu rüyasiydi:) Anilar, anilar iste...

Birsen'cigim, 87 metre kare ev cok iyi canim ya. Hele de, durumlari iyi olmayan insanlar icin...Biz, 67 metre kare evde oturuyoruz, hic sikayetim yok. Basimi hic agritmiyorum, esya alalim, ev alalim diye. Nasil olsa olur, zamani gelince...40 metre kare garsoniyerde de oturdum, yeri geldi. Ev, esya, araba...Bunlar maddi seyler. Önemli olan insanin ailesiyle huzuru bulmasi, yasama dört elle sarilmasi. Sagliginin, afiyetinin iyi olmasi...Gerisi bos. Ne güzel iste, kutu gibi evleri olacakmis, kacirmislar. Ah bu kadinlarin kaprisleri! Öldürecek beni birgün...:)

Ooo süper canım ya ne güzel tesadüf olmuş. İnsanın eskilerden birini bulması, eskileri konuşması ne güzeldir. Çok sevindim senin adına :KK34:

Pinar, aferin kuzuma ya, renkleri ne güzelde ögreniyor:) Doruk'da, asagi yukari tüm renkleri ögrendi. Siyah, beyaz, mavi, kirmizi, sari, mor, yesil:) Doktorda gecen bir tabela gördüm, normalinde 3,4 yasindaki cocuklar 4 renk bilmelilermis en az. Valla bunlar zehir gibi gidiyorlar gibime geliyor:) Salinda eminim cok güzel olacak, merakta kaldik iyice:)

Ceren ugra arada firsat yaratip canim. Özletme kendini, kopmayalim lütfen:)

Doruk acayip azitti, ilgileneyim biraz. Yarin görüsürüz kizlar...

Afferim Doruk paşama. Defne henüz yeni başladı öğrenmeye. O da bikaç gündür şuruplar sayesinde. Ama dediğin gibi yeni nesl zehir. Bir sefer söylemen yetiyor :KK34:

merhaba arkadaşlar buraya yazmayalı uzun zaman oldu facede takılı kaldım galiba hoş orayada çok uğradığım yok alpiş 3 gündür kakasını yapamıyordu fitil verdik banamısın demedi zeytin yağı içirdim yok hemen doktoru aradık bi şurup bide krem verdi kızlar o krem okadar faydalıki anlatamam yarım saat içerisinde etkisi oldu ve kuzum yaptı ama yapıncaya kadarda neler çekti çok zorladı ama ilacın faydasını gördüm ama sabahtan beri hiçbişry yiyp içmiyoo korkuyo galiba yapamazsam diye.sizler nasılsınız arkadaşlar??

Selam Aynur'cum. Geçmiş olsun kuzuma ya zor bebeklerde kabızlık. Lreme de çok alıştırma. Bu sefer bağırsak tembelliği yapmasın. Kayısı kompostosu falan içirsen iyi gelir :44:

sağol canım uğrarım umarım.:KK16: bende çok istiyorum çünkü..maşallah doruk paşamada aferin..
pınarcım ne şalıymış bende çok merak ettim sanırım şal örüyorsun?:26:

çok sağol birsom.hoşbulduk..özledim sizleri falla:KK43:

çok geçmiş olsun aynurcum.allah iyiliğini versin kabızlık büyük insana bile çok zor gerçekten..yavru ne yapsın...:KK50:

birsencim hayırlısıyla satarsınız inşallah evinizi..allah gönlünüze göre versin..:KK71:
2011 sanırım senin yılın :emir_bebek:

Yok canım örmüyorum ya. Patronumun arkadaşı bildiğin paşmina şallar vardır ya onların eni dar olanını boncuklarla süslemiş. Çok basit bi işlem. Yarım saatini almaz insanın ama çok şık olmuş. Bende eni dar şal bulamadım. Kendi şalımı ikiye bölsün diye anneme verdim de. Ondan alınca yapacağım ekleyeceğim size de :KK34:

günaydın kızlar nasılsınız bakim herkes iyi umarım hasta bebişler nası oldu? :KK16:

Günaydın canım sağolasın sen nasılsın?

Defdoş'um iyi çok şükür. Dün öğlenden beri çıkımadı ateşi. Öksürüğü de artmazsa geçti diyeceğim artık :KK34:

Günaydınlar kızlar :KK34:

Geldik yine işimizin başına. Defdoş'um iyi çok şükür. Dünden beri çıkmadı ateşi. Keyfi yerinde. İnşallah atlattık diyorum hayırlısı ile.

Eee siz de ne var ne yok bakalım? Eski kk günlerimize geri dönelim dimi :KK34:

selam herkese nasılsınız kızlar artık sayfa hiç ilerlemiyor paylaşımlar azalıyor umarım herkes iyidir iş yerinde face yasak bizim takip edemiyorum

pınarcım sibelcim esencim bengicim cerencim esracım aynurcum ferdacım sizler nasılsınız

kızlar yağmurumun bu cumartesi doğumgünü zaman ne çabuk geçiyor kızım yedi yaşını bitiriyor hayırlısıyla :)))))))) okumayıda iyice söktü valla hikayeler okumaya başladı duruda teyzeleri maşallah konuşuyor şarkılar söylüyor evimizin neşe kaynağı

Günaydın Banu'cum. Valla face çok kolay geliyor insana ama burayı da bırakmama kararı aldık. Herkes elinden geldiğince yazıcak.

Oyy doğum günü şimdiden kutlu olsun prensesin. Minik kuzuma da maşallah çok tatlı oldular ya. Face'de ki resimlerine bayıldım abla kardeş ne tatlı çıkmışlar :KK16:

günaydın banucum. doğum günü kutlu olsun yağmuşun..darısı bizim 7 yaşlarını görmemize olsun..
duru kuzuyada maşallah aynen valla ufaklıklar olmasa ne yapardık evde dimi? bizde bütün akşam berkeyle uğraşıyoruz gülüyoruz öpüşüyoruz...sormayın..

Evet canım ya face artık daha kolayımıza geliyor ama burayı bırakmayalım ya. Sende fırsat buldukça gel :KK34:

Ay bacım bi yapsam ilk iş buraya eklicem valla :KK9:

Ooo süper canım ya ne güzel tesadüf olmuş. İnsanın eskilerden birini bulması, eskileri konuşması ne güzeldir. Çok sevindim senin adına :KK34:

Afferim Doruk paşama. Defne henüz yeni başladı öğrenmeye. O da bikaç gündür şuruplar sayesinde. Ama dediğin gibi yeni nesl zehir. Bir sefer söylemen yetiyor :KK34:

Selam Aynur'cum. Geçmiş olsun kuzuma ya zor bebeklerde kabızlık. Lreme de çok alıştırma. Bu sefer bağırsak tembelliği yapmasın. Kayısı kompostosu falan içirsen iyi gelir :44:

Yok canım örmüyorum ya. Patronumun arkadaşı bildiğin paşmina şallar vardır ya onların eni dar olanını boncuklarla süslemiş. Çok basit bi işlem. Yarım saatini almaz insanın ama çok şık olmuş. Bende eni dar şal bulamadım. Kendi şalımı ikiye bölsün diye anneme verdim de. Ondan alınca yapacağım ekleyeceğim size de :KK34:

Günaydın canım sağolasın sen nasılsın?

Defdoş'um iyi çok şükür. Dün öğlenden beri çıkımadı ateşi. Öksürüğü de artmazsa geçti diyeceğim artık :KK34:

merakla bekliyorum şalı o zaman.umarım sen koyana kadar netim kapanmaz..:KK43:
iyi bari canım kuzucuk düzelmiş...inşallah artmaz..

Günaydınlar kızlar :KK34:

Geldik yine işimizin başına. Defdoş'um iyi çok şükür. Dünden beri çıkmadı ateşi. Keyfi yerinde. İnşallah atlattık diyorum hayırlısı ile.

Eee siz de ne var ne yok bakalım? Eski kk günlerimize geri dönelim dimi :KK34:

dönelim tabi yaaa keşke bende sürekli girebilsem..
pınarcım sen eski işyerinemi başladın yoksa yeni bir yermi? ne iş yapıyorsun canım?

günaydın kızlar...mnen geldim..bu gece güzel uyuduk...sabahda güzel kalktık...aliş yine leşş gibi işemiş heryerine....etrafı topladık...şimdi patates kızartıyoruz...halam geldi kahvaltıya...
çocuklarla oynuyor....

banucuğum doğumgününüz kutlu olsun cnm
kardeşler büyüdükce daha güzelleşiyor...

pınarcığım ,cerenciğim günaydın kızlar bol kazanclarrr

kızlar bu arada ben en son girdiğimde rejim yapanlar vardı şu an kilolar ne alemde..bende şu an halen rejime devam ediyorum ama kaçamaklarım oluyooo. şu an üstsüz sabahları 57,0 geliyorum..hedefim 55 ama pek umudum yok takıldım kaldım 57 de sormayın..:KK37:

günaydın kızlar...mnen geldim..bu gece güzel uyuduk...sabahda güzel kalktık...aliş yine leşş gibi işemiş heryerine....etrafı topladık...şimdi patates kızartıyoruz...halam geldi kahvaltıya...
çocuklarla oynuyor....

hoşgeldin canım günaydın..ohh afiyet olsun ben ne zamandır patates kızartması yemiyorum ...:KK50:

pınarcım cerencim birsencim teşekkür ediyoruz teyzeleri:) darısı minik kuzularımıza inşallah valla büyüdükçe birbirlerine çok düşkün oluyorlar abla kardeş :))) Allah ayırmasın acılarını göstermesin yavrularımızın

tülaycım özel mesajın dolu şekerimmmmmm

dönelim tabi yaaa keşke bende sürekli girebilsem..
pınarcım sen eski işyerinemi başladın yoksa yeni bir yermi? ne iş yapıyorsun canım?

Bakarsın kapatmazlar netini ya belli mi olur :KK34:

Eski patronumun akrabasının yanındayım canım. Yine sigorta acentesi.

çocuklarla oynuyor....

Günaydın bacım sağolasın :KK34:

Ohh güzel uyku çekilmiş, şimdide patates kızartmaları falan afiyet şeker olsun canım :KK34:

kızlar bu arada ben en son girdiğimde rejim yapanlar vardı şu an kilolar ne alemde..bende şu an halen rejime devam ediyorum ama kaçamaklarım oluyooo. şu an üstsüz sabahları 57,0 geliyorum..hedefim 55 ama pek umudum yok takıldım kaldım 57 de sormayın..:KK37:

Valla ben bu aralar sözüm ona diyet yapıyorum ama fena şişim canım ya. Cumartesi tartıldığımda 78 kilo çıktım şoktayım yani. Yaza kadar gidecek inşallah :KK34:

Sen daha ne vermeye çalışıyorsun ya gayet iyi kilodasın bence :KK34:

pınarcım cerencim birsencim teşekkür ediyoruz teyzeleri:) darısı minik kuzularımıza inşallah valla büyüdükçe birbirlerine çok düşkün oluyorlar abla kardeş :))) Allah ayırmasın acılarını göstermesin yavrularımızın

tülaycım özel mesajın dolu şekerimmmmmm

Şanslısın canım o konuda bak ikisi de büyüdüler işte ne güzel birbirlerine can yoldaşı oldular :KK16:

bakarsın kapatmazlar netini ya belli mi olur :KK34:

Eski patronumun akrabasının yanındayım canım. Yine sigorta acentesi.

Günaydın bacım sağolasın :KK34:

Ohh güzel uyku çekilmiş, şimdide patates kızartmaları falan afiyet şeker olsun canım :KK34:

Valla ben bu aralar sözüm ona diyet yapıyorum ama fena şişim canım ya. Cumartesi tartıldığımda 78 kilo çıktım şoktayım yani. Yaza kadar gidecek inşallah :KK34:

Sen daha ne vermeye çalışıyorsun ya gayet iyi kilodasın bence :KK34:

şanslısın canım o konuda bak ikisi de büyüdüler işte ne güzel birbirlerine can yoldaşı oldular :KK16:

canım 55 olmak istiyorum ben. Aslında evlendiğimde 52 kiloydum ama 52 ye düşmek şuan hayal. 57 ile 55 arasında da çok birşey yok ama 55 görmek daha mutlu edecek beni ..bakalım .. Senin hedefin kaç yaza kadar ?

men geldim....güzel bir kahvaltı olduu evettt özledimm böle yapmayı ama evde sadece peynir etimek takılıyorum...diyorum yaa annemde diyet çok zorrrr...........

şimdi ömeri sallıyorum ....sonra arkadaşıma 1 kurabiyesi yapacağımm

men geldim....güzel bir kahvaltı olduu evettt özledimm böle yapmayı ama evde sadece peynir etimek takılıyorum...diyorum yaa annemde diyet çok zorrrr...........

şimdi ömeri sallıyorum ....sonra arkadaşıma 1 kurabiyesi yapacağımm

afiyet olsun canım..bende kepekli ekmekten bıktım inanın:KK1:
ömeri sallarken aliş ne yapıo canım? :KK55:

kızlar merhabalar nasılsınız?? banu cum zaman ne çabuk geçmiş ya demek yağmur kuzumun doğum günü..darısı bizlere inşallah.
ceren cim hoşgeldin ansılsın.canım valla ben 53-5 lara indim ama şimdi 54 lerdeyim ve hamişim:))))))))) artık diyet falan yok inşallah doğumdan sonra:)

pınar cım merakla bekliyorum şalı:)))) bu aralar örgüden sıkıldım değişiklik olur farklı bişey.
birsen cim kolay gelsinn sanada...........

banucum boşalltıım:))

valla öyle oldu pınarcım defnem nasıl güzel prensesi öp benim için kocaman :)))

kızlar geçem akşam selinle koltuğa uzandık sarıldık film izliyoruz.neyse daha sonra babası geldi kalktı.babasına filmi anlatıyor.babaaaaaaaa adam furdu tafaya tafası kanadı furdu furdu diye:)) gördüğü herşeyi yazıyor hafızaya sonra anlatıyor.ama tv yide fazla sevmiyor heralde ilk kez 15 dakika film izledi şimdiye kadar:))

kızlar merhabalar nasılsınız?? banu cum zaman ne çabuk geçmiş ya demek yağmur kuzumun doğum günü..darısı bizlere inşallah.
ceren cim hoşgeldin ansılsın.canım valla ben 53-5 lara indim ama şimdi 54 lerdeyim ve hamişim:))))))))) artık diyet falan yok inşallah doğumdan sonra:)

pınar cım merakla bekliyorum şalı:)))) bu aralar örgüden sıkıldım değişiklik olur farklı bişey.
birsen cim kolay gelsinn sanada...........

banucum boşalltıım:))

aaaaaaaa gözün aydın canım sendemi hamişsin çok şaşırdım :KK52: sevindim :21:ohh ne güsel..çalışıosun demi yoksa işten çıktınmı tülaycım?
aslında bende düşünmüo değilim tam mirza berke büyüyecek rahata kavuşcaz birazda olsa, derken 2. yapıp tekrar küçük bebekle uğraşmak istemiyorum en azından ikisi bir büyüsün istiyorum doğrumu düşünüyorum onuda bilmiyorum ama yaza hamiş olabilim, annem bakarım derse kızlar yoksa yok..
kaç aylık seninki tülaycım?

kızlar geçem akşam selinle koltuğa uzandık sarıldık film izliyoruz.neyse daha sonra babası geldi kalktı.babasına filmi anlatıyor.babaaaaaaaa adam furdu tafaya tafası kanadı furdu furdu diye:)) gördüğü herşeyi yazıyor hafızaya sonra anlatıyor.ama tv yide fazla sevmiyor heralde ilk kez 15 dakika film izledi şimdiye kadar:))

film ilgisini çekmiş demekki canım maşallah öyle anlatıyosa aferin ona..
berkede çok tv izlemiyor arada çocuklar duymasını izler. orda da hüseyinden korkuyor yani ciddi ciddi değilde o ekrana çıktığı zaman anneee kokuo kokuo diyor. sonra gidip ıhhhh diye tv ye vuruyo gibi yapıo güya dövüyor sormayın..:KK9:

başka ikinciyi düşünen varmı kızlar aranızda?
burcu doğum yaptı dimi?
yada yeni hamiş olan varmı eseni biliyorum. özlemi biliyorum. başka bildiğim yok..

aaaaaaaa gözün aydın canım sendemi hamişsin çok şaşırdım :KK52: sevindim :21:ohh ne güsel..çalışıosun demi yoksa işten çıktınmı tülaycım?
aslında bende düşünmüo değilim tam mirza berke büyüyecek rahata kavuşcaz birazda olsa, derken 2. yapıp tekrar küçük bebekle uğraşmak istemiyorum en azından ikisi bir büyüsün istiyorum doğrumu düşünüyorum onuda bilmiyorum ama yaza hamiş olabilim, annem bakarım derse kızlar yoksa yok..
kaç aylık seninki tülaycım?

evett evttttttttttttttt hamileyşm canım.bende sen gibi düşündümm büyüyünce çok zor olucak.şimdi ikisi bir büyür canım.şu an 9 haftalık teyzesi:)) allah seninde gönlüne göre versin inşallah.canım çalışıyorum.sonrada bırakmıcam işimi bir aksilik olmassa.sadece annemn yanına yardımcı brini bulucam ikisiyle ilgilensin diye bakalım durum ne gösterecek zaman geslinde.

X