Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol cnm amin.Kızdım ama nebiliyim biz pek konuşamıyoruz aslında ona çok kızıyorum neyse burda konuyu uzatmak istemiyorum bigün konuşuruz uzun uzunHadi bakalım yeni yılda Rabbim herşeyi gönlünüze göre versin bacılar
Neyse sağlık olsun canım sizde kutlasında yanında olursunuz
Vayyy hadi bakalım Türkiz Hanım'a kardeş gelir belki yakında
Selam canım. Face'de yazdım. Hem yoğun hemde atraksiyonlu geçmiş hafta sonun. İş konusunda hayırlısı olsun. Allah gönlüne göre verir bi iş inşallah. Anıl'a kızmışsın. Anam bunların zamanlı zamansız uyumaları deli eder insanı. Sizde hep eltinlerlesiniz ne güzel. İyi anlaşıyorsunuz demekki.
Birde Dağhan'ı memeden kesiyorsun he. Hadi başarılar tatlım. Çok rahat edeceksin emin ol
ferdacım baya yoğun bir haftasonu geçirmişsin ,
bu çocukların uykusu cidden tilki uykusu hemen uyanıveriyorlar
eşin konusunda bende gülşaha katılıyorum gördüğüm kadarıyla en anlayışlı ve yardımcı eşlerden biri senin eşin yorulmuştu sen de evde sıkılıyorsun haklısın ama eşin de belliki yorulmuş....
iş konusuna gelince hakkınd hayırlısı olsun daha çok fırsat gelir karşına canımm
canım yaaa anlıyorum senı cok ıyı aıleden çevrenden uzakta olunca böle oluyor malesef işe gırmeden once bende bu anlattıklarına yakın seyler yasamıstım ınsanız sonucta yoruluyorus ama eşininde cok üstüne gıtme bence benım uzaktan gorudugum kadar cok anlayıslı bır eş ve iyi bir baba yorgunluktan uyumuştur gayette normal iş stresı trafık stresı ee bı bıde sene sonu yoğunluğu hıc kızma....evı bılıyosun çık gel çay ıçelım akşama ben 7,30gıbı evde oluyorum laflarıs hem çoçuklarda oynar
canım iş konusunda hayırlısı olsun ama cumartesinin çalışılarak geçirilmesi zor oluyorSelamlar Herkese,
O kadar yoğun bi haftasonu geçirdimki,nerden anlatmaya başlasam bilmiyorum.Cumartesi sabahından başlıyım en iyisi.Sabah hazırlanıp malum iş görüşmesine gittim,görüşme güzel olumlu geçti ama benim açımdan pek olumlu değildi çünkü cumartesi çalışıyorlar ve genelde ofiste yalnız olucam.Ben zaten yalnızlıktan sıkıldığım için başlamak istiyorum,bi de cumartesi çalışmayı hiç düşünmüyorum.Ancak şartlar çok iyi olduğunda belki yarım gün kabul edebilirim.şu durumda iş olayı olmadı yani.Hayırlısı diyelim.
Gelirken fırından ekmek simit alıp geldim kahvaltıyı hazırlamıştı eşim,beraber kahvaltı yaptık.Daha ben masayı toplarken yattı bizimki,kaldırmaya çalıştık oğluşla ama siz çorbanızı yiyene kadar kalkarım nolur biraz yatıyım dedi.öylemi dedim bizde o uyurken çorbamızı yedik,sonra Dağhanı giydirdim arabaya attığım gibi kendimizi Meydan'da bulduk.Gezdik,jetonlu arabalara bindik,atlı karaıncaya bindik baya eğlendi.Tabi benimki iki saat sonra aaramalara başladı.açmadım telefonu kaç kişi aradıysa açmadım yeter artık dedim rahat bırakın!.Akşama eltimlerle balık yapacaktık bizde,onlarda aradılar en sonunda şarjım bitti iyide oldu,işimizi bitirip eve geldik,bakttım evde yok meğer yollara dökülmüş bizi arıyomuş.bunları yaşatmak istemezdim ama sinir oluyorum cumartesi öğle saati uyumaya kalkınca.Belki bidaha yapmaz iyi oldu.Telefonunu nerde senin dedi,çantamda dedim,niye açmıyosun dedi açmak zorundamıyım dedim.Dağhanı eve bırakıp markete gittim lara ne zamandır tremisu istiyordu benden malzemesini alıp yapıyım bari dedim.Onları alıp geldim,sonrada oğlumla oynadım odasında.o balığı filan hazırladı,ben lavobaya gidince Dağhanı alıp uyutmuş,öyle olunca bende uzandım ama zil çaldı eltimler geldi geri kalktım mecbur.Hiçbişey olmamış gibi davrandım ama eltime çıtlattım.Uzun lafın kısası balığımızı yedik,daha masada amcası hadi kalkın Dağhanı lunaparka götürücez dedi,masayı öylece bırakıp gittik.Yavrum nasıl eğlendi,iki kere boşken çarpışan arabaya bindirdik bomboş alan babası amcasıyla bindi bikez bikezde bizimle.sonra atlı karınca filana derken hadi dedik geri döndük ben mutfağı toplarken eltimde Dağhanı giydirdi muhallebisini yedirdi uyuttuk sonrada.Çayımızı içince onarda gitti,bende gidip yattım hiç bişey konuşmadan.
Sabah babası almış Dağhanı uyanınca bende 10.30 a kadar uyumuşum çok iyi geldi.Sonra komşumu arıyım dedim görüşememiştik ne zamandan beri o da ferda cnm pişi istiyo yaparmısın dedi.E hadi bari yapıyım şimdi hasta arkadaşım dayanamadım yaptım alıp onlara çıktık birlikte kahvaltı yaptık.Eve gelincede Dağhanı yıkayıp uyuttuk.Bende sızmışım biraz koltukta.Uyanıncada eltimlere geçtik.Orda Laranın pastasını yaptım sevindi o da beraber yemek filan yiyip geri geldik eve.
Ama o gece Dağhan iki kere uyanıp emince benim sütler tükendi ve ccanım acımaya başladı,Anıl ben gidip limon sürücem dedim.Limon sürdüm geldim Dağhan aldı ve bapat bapat acıı diyip geri kapattı sonrada biraz ağladı ama yatıp uyudu..Sabahta öyle olunca 6.30 da dikildi.Hadi kalkalım bari dedim.ZAten oğluşun doktor randevusu vardı.kalktım tost yaptım üçümüzede sallama çayla içip,hazırlanıp çıktık.Biliyosunuz Dağhanın sıçrama olayından bahsetmiştim size.onla ilgili götürdük doktora John Hopkıns Anadolu hastanesinde bi doktor buldum.işinde uzaan profesör.Onla görüştük anlattıklarımıza bakarak ciddi bişey bulmadı ama ocak ayı içerisinde bir gece hastaneye yatıcaz sabaha kadar videolu eeg si çekilecek.Ondan sonra kadar verecek doktor.Çok şükür içimiz rahat ama önlem almadan olmazdı.Orda bide tanıdık cildiyeci vardı bende ona göründüm cildimi ve saç derimi gösterdim ilaçlar verdi daha alamadım ama inşalalh iyi gelir 6 hafta sonra tekrar görecek.
Eve gelirken bizimki uyudu arabada ve eve çıkarken geri uyandı salla salla yok uyutamadım.İyi bari öğlende uyuturum dedim,biraz ortalığı toparladım filan derken yine eltim aradı Ferda Lara hastalanmış ne olur onu alıp doktora götürürmüsün diye..Kaynım şehir dışında kendide taa Maslakta çalışıyor.Tamam dedim okuluna gittik Dağhanla benimki yine okula gelmeden uymazmı nasıl uykusu varsa artık.Tabi onu arabada bırakamam aldım kucağıma gidip larayı alıp geldik uyandı tabi o ara.Lara ağlar tamam ağrım geçti bişeyim yok diye doktor korkusundan :))Hemen Erdem hastanesine geçtik.Eltimde jet hızıyla gelmiş parka yer yoktu ve malum o ara benim oğlan yine uyudu sen gel larayı arabadan al ben beklicem sizi dedim.Onlar gitti oğlum uyurken bende oturdum arabanın içinde.Tek uykusunu alsın dedim eve geri dönsem yeine uyanacak çıkarken.Karnımada acıktı sanayinin ortasındayıkm üff yani..Buldum orda bişeyler yedim uyanıncada dağhanada yedirdim ama birbuçuk saat oldu onların işi bitmedi bizde eve geri döndük.İdrar yollarını üşütmüş iltihap varmış kanına kadar karışmı.Hastaneye yatıracakmış ama bizimki ağlayınca ilaç verip göndermiş.onlar eve geçince 7 gibi bende gittim yaptığım yemeklerden alıp,anneside yemek yapmış birlikte yedik.anıl geç gelecekti zaten biraz oturdum sabah yine gdip kültür vereceklerdi ben gelirim dedim.Eve geçtim oğlumu yedirdim uyuttum.Sonrada gidip yattım.
Ama gece uzun olacaktı biliyorum çünkü artık Dağhanı memeden kesiyorum.Bilmiyorum bir anda aldığım karar içim içimi yiyor ama sütüm azalmıştı,gerçi şu an göğüslerim şiş.( Neyse gece iki üç defa uyandı elini sokuyo göğsüme ama oğlum acı istiyomusun diyorum ı ıııı diyyooo ağlayarak içim gitti zor uyudu ama uyudu sonuçta biraz uykusuzuz o dayanamadı zaten uyuyor şu an.Sabah 8 de kalktı sözde hastaneye gidecektik hazırlandık arabaya binince aradım geliyorum inin diye,biz akşam gittik gerek kalmadı dedi.Bende çıkmışken bi market yapıyım bari dedim.Yoruldumda,uykusuzumda ...Neyse şu an o uyurken bende uyumak istiyorum biraz ...
Başınızı ağrıtmış olabilirim kızlar biraz fazla yazdım ama özlemişim doğrusu ,uyanınca gelirim yine...
Hepinizi öptüm...
şu gidip gelmelerinize çok özeniyorum valla ben uyamadım bi sizecanım yaaa anlıyorum senı cok ıyı aıleden çevrenden uzakta olunca böle oluyor malesef işe gırmeden once bende bu anlattıklarına yakın seyler yasamıstım ınsanız sonucta yoruluyorus ama eşininde cok üstüne gıtme bence benım uzaktan gorudugum kadar cok anlayıslı bır eş ve iyi bir baba yorgunluktan uyumuştur gayette normal iş stresı trafık stresı ee bı bıde sene sonu yoğunluğu hıc kızma....evı bılıyosun çık gel çay ıçelım akşama ben 7,30gıbı evde oluyorum laflarıs hem çoçuklarda oynar
esencim sen nasılsın okul nasılferdacım baya yoğun bir haftasonu geçirmişsin ,
bu çocukların uykusu cidden tilki uykusu hemen uyanıveriyorlar
eşin konusunda bende gülşaha katılıyorum gördüğüm kadarıyla en anlayışlı ve yardımcı eşlerden biri senin eşin yorulmuştu sen de evde sıkılıyorsun haklısın ama eşin de belliki yorulmuş....
iş konusuna gelince hakkınd hayırlısı olsun daha çok fırsat gelir karşına canımm
canım ya nikah 15 tatile ertelendi atyık evlenince inancam hayırlısı olsun diyorum defneyi çok öptüm canımHadi bakalım yeni yılda Rabbim herşeyi gönlünüze göre versin bacılar
Neyse sağlık olsun canım sizde kutlasında yanında olursunuz
Vayyy hadi bakalım Türkiz Hanım'a kardeş gelir belki yakında
Selam canım. Face'de yazdım. Hem yoğun hemde atraksiyonlu geçmiş hafta sonun. İş konusunda hayırlısı olsun. Allah gönlüne göre verir bi iş inşallah. Anıl'a kızmışsın. Anam bunların zamanlı zamansız uyumaları deli eder insanı. Sizde hep eltinlerlesiniz ne güzel. İyi anlaşıyorsunuz demekki.
Birde Dağhan'ı memeden kesiyorsun he. Hadi başarılar tatlım. Çok rahat edeceksin emin ol
Esen çok sevindim Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
canım yavaş yavaş girdi merak etme zaten o kendi girecekarkadaşlar merhaba 2010 mayıs annesiyim size bi rsorum var bebişlerin uykusu düzene girdi mi yani gece uykuları bızımkıler su an cok sık kalkıyor ne zaman düzeliyor siz rahatladınız mı bıraz bu anlamda?
hoşgeldin evine geç oldu amaGünaydin Kizlar,
Biz kabus gibi bir yolculuktan sonra, evimize geldik nihayet. Aman ya, dün ögleden önce yola ciktik, gece 01:30'da eve ulastik!!! Kilometrelerce yol bakim calismasi vardi ve trafik berbatti. Canimiz cikti Doruk'la. Üstelik cocuk hastaliktan yeni kurtulmusken, yeniden hastalanacak diye aklim cikti. Neyse yavas yavas normal düzenimize döneriz artik...
canım merhebe artık görüşemiyoruz pek face çıktı kulüp boşaldı oradada fazla takip edemiyorum yeni yılın kutlu olsungünaydınlar herkese nasılsınız kızlar umarım herkes iyidir :) iyi haftalar diliyorum
tülaycım bitanem senden çok özür diliyorum arayamadım geçen hafta yoğunluktan dolayı doktor kontrolün iyi geçmiş ama küçük bebişide hastaneye almışlar çok üzüldüm geçmiş olsun canım senin için çok zor olacak tatlım ya hem iş hem hamilelik hemde selinim ve eşinle ilgilenmek Allah kolaylık versin tatlım bulantılarında başlamış hayırlısıyla atlatırsın inşallah kardeşim benim:)))))))))))
pınarcım sibelcim filizcim esencim ferdacım nurtencün gülhancım aynurcum esracım tubacım sizler nasılsınız
bir yılı daha geride bıraktık umarım 2011 bize sağlık mutluluk huzur bol kazanç dolu bir hayat getiririr çocuklarımız hayırlı insanlar olurlar
bize gelince işler geçen hafta yoğundu otel organizasyonu falan vardı patronlar eşleri çocukları hep buradaydı yılbaşı dolayısıyla cuma günü annemleride aldım evime geçtim yeniyılı birlikte karşıladık yağmur ve duruda birlikte oyunlar oynadılar dans ettiler
canım bizede dua etburaya yazmazsam içimde kalır
kızlar Ahsenimin kardeşi oluyor hiç uğraşmadan doğallll:))))))))
rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallahhh darısı tüm isteyenleree
hayırlısı olur inşallah kardeşin için sen ilk olduğun için belki baban daha zor alışmıştır canım içini karartmaselam kızlar
öyle uzun boylu bakamdım gecmişe ama zaten cokta bişi yazılmamıs
faceye yazıyorum ama buarayada iki bişiler yazım dedim
aman kızlarrr biliyorsunuz kız kardeşimin istenme olayı var yaa valla cok zor oluyormus kız vermek karar vermek aşamları cok zormus ben kendimde hiç bilmemiştim ama baskası olunca insan farkediyor
olursa ki ailem cok olumlu bakıyor yani mehmet beni isyemeye geldiğinde bukadar olumlu degillerdi hatta babam biri kötü desede aileye vermesen kzı diye söylerdi şimdi acaip hevesliler kızkanıyor demeyin ama bazı seyler zoruna gidiyor insanın babam aylarca mehmetin yüzüne bakmamıstı halada ha 5 yıl oldu tam alışmıs degil mesafeli durur ama damat adayına oooo güldü konustu sasrıdım kaldım valla
ne kötü oluyormus büyük olmak
omzuma yük bindi şimdiden
olursa carsı pazar gitmeler gelmeler mehmeti nasıl ayarlıcam kız var bizim maddi durum belli bir tane ablayım aman yaa az dert ettiğim konu vardı birde bunlar cıkcak
hayırlı seyler tatlı seyler ama ben cok yıprancam
sanrım bi kac gündür keyifsizliğimde bundan kaynaklıydı
bak gene geldi oturdu yamacıma keyifsizlik demiyimde kafa kaygısı diyelim
off damdan kapıdan yazıyorum
sizlere içimi göküyorum göyaa
nolur bana kızmayın yada haset kıskanıyor demeyin
ben sıkıntılar cekiyorum az yada cok kardeşim onlarla olursa gecim sıkıntısı olmucak buna cok seviniyorum en iyi yönüde bu olck cunku ben yasadım ve biliyorum Rabbim kimseyi gördügünden geri koymasın zor durumlara düşürmesin sıkıntı ceken herkese yardım etsin
aman iki yazdım içimdekkiler gitti sizi seviyorum