Banu'cugum, face'e ugramaz oldun canim, orada daha aktif katilim var, bilgine...
Arkadaşım face de birbirinzi mi eklediniz yoksa 2009 mayıs anneleri falan diye bi sayfa mı oluşturdunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Banu'cugum, face'e ugramaz oldun canim, orada daha aktif katilim var, bilgine...
Arkadaşım face de birbirinzi mi eklediniz yoksa 2009 mayıs anneleri falan diye bi sayfa mı oluşturdunuz?
evet cnm faceede grubumuz var sevil senmisin yoksa yabancıları sokmuyoruzdaa grubaa
kızlar merhaba ben sınem hamılelıgımızın ılk zamanları sıksık yazıyordum sonra pasıf takıpcı oldum ... facebook takı sayfanıza katılmak ıstıyorum benıde aranıza alırmısınız
cnm faceden sayfa yöneticilerine söylerim cnm sen faceden bul ekle
Ben buldum ekledim ama sanırım yöneticileriniz kabul etmedi :26:
ne dıye aramam gerekıyor facede
Nurancım canım seni çok iyi anlıyorum benimde kızkardeşim nişanlandı babam ve annem bana ve eşime davrandıklarından daha olumlu daha sıcak yaklaştılar kardeşime ve nişanlısına ama olsun onlar mutlu olsun da yeter
esracım görüşemiyoruz artık nasılsın
hasta olan bebişlerimiz kardeşlerimiz varmış yaaa...arada okuduklarımdan filizin oğluda hastaydı..selin ,def def deniz çok geçmiş olsun kızlarr ...rabbim acil şifa versin çok üzülüyorum hasta çocuk duyunca kendi yaşadığım eziyetler geliyor aklıma.....inş. çabucak iyi olurlarr...
selam kızlar
maşallah birsencim gercekten leylegi havada görmüşsün bacım
amannn gez kociş bişi demedikten sonra sende yoruldun 2 senedir
evde hayrlısıyla satılır inşallah
hasta olan kocişlere bende gecmiş olsun diliyorum
ceren evet altta görünüyorsun ses ver bakim
tüaycım sizede gecmiş olsun canım nasılsın saglıgın nasıl?
bana gelince biliyorsunuz koşturmacalarım vardı nişana kadar rahatım azcık evde oturalım nişanımız 2 yada 4 şubatta neyse ben azcık evde oturayım hanzade cok azdı azcık disiplin olsun derken şimdi haber geld, eşimin dedesi hastaydı demiştim size o vefat etti
kız uyuyr şimdi uyanın annaneye bırakıp ölü evine gidicem kaynanamda aramadı beni ben napcam k,mse sölemiyor
neyse işte böyle
ayy burayıda özlemişim ayol havası farklı geliyor buran boş bırakmayalım yaaa
ben geldimmm sosyete pazarı yaptım...anam güzel geldi...3 parça şey 10 tl den kendime çok güzel eşofman altı üstü birde anneme üst aldık 2,5 tl ye kütük gibi havlu aldım...1 tlye kırmıızı kumaş elbise aldım....gülmeyin valla çok güzellll hahaha.....
anneme 20 tl ye tül aldık....çıktık geldik çocukları kardeşime bıraktık....
şimdi hamur aldık annem kızartacak....tubişş beni öldürecek diyet yapmıyorum 2 haftadır..ne yapem yaa olmuyor...annemde eve gidince disipline gireceğim söz....
tülaycığım geziyorum kuzum yaaa hakkım diye görüyorum normalde hep evdeyim...
kuzuma çok geçmiş olsun tekrardan
gülşah faceye yazmışsın ama buradan cvp vereceğim....kocam bakar cnm valla sağolsun onlarda babasını az gördüğünden kudurmuyolarmış genelde aksam çıktığımdan zaten 2-3 saat sonra uyuyorlar...
ev konusunda valla hayırlısı be cnm kim nederse desin bu fiyattan aşağa inmeyeceğim yaza illa satılır allahın izni ile biri daha aradı tanıdık biri....ben dedim biri daha var bekliyor yok aman satma kapora bırakalım...vs.dedi...evi görmeden hemdee delümüdr nedir dedim..bakalım ne çıkacak hahahah
nurancığım başınız sağolsun cnm.....nişanınız hayırlı olsun....evdeymişsin ...otur azcukkkkkkk hahahaa....
eeee hadi gelin kk yaa yazmayacağım faceye bilginiz olsunnnnnnnnnnnnnnnnnn
Merhaba Kizlar,
Özlemisim buraya yazmayi ya...Ihmal etmeyelim gercekten, burasi daha özel, daha sicak geliyor insana...
Birsen'cigim, senin ev satilacak satilmasina da, bakalim daha kac densize catacaksin:) Insallah yakindir iyi haber vermen...2011 senin yilin olur insallah.
Banu'cugum sahi neredesin sen? Benim paketten haber var mi? Ya kaybolmasin ne olur, cok cok üzülürüm. Neyse yazisiriz detaylari özelden
Ara ara bakip cikiyorum, yemegimi kontrol edeyim hele. Lafa dalip yakarsam, birde o basima o is cikmasin:)