2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar merhaba ben sınem hamılelıgımızın ılk zamanları sıksık yazıyordum sonra pasıf takıpcı oldum ... facebook takı sayfanıza katılmak ıstıyorum benıde aranıza alırmısınız

kızlar merhaba ben sınem hamılelıgımızın ılk zamanları sıksık yazıyordum sonra pasıf takıpcı oldum ... facebook takı sayfanıza katılmak ıstıyorum benıde aranıza alırmısınız

cnm faceden sayfa yöneticilerine söylerim cnm sen faceden bul ekle

arkadaşlar merhaba uzun zamandır katılamıyorum sohbetlerinize yaaa kızımdan hiç vakit kalmıyor :KK43: şimdide hasta oldu :KK59:

Yaaa uzun zamandır uğramadım buraya. Valla face'den sonra unuttuk burayı. Arada uğrayın kızlar :KK43:

merhaba kızlar ,ben geldi ama sizleri takip edemedim ....o kadar yoğun geçiyorki zaman anlamadım yaa ben leyleği havada gördüm desem ...görsem ne olur...ama bu ara geziyorum buda iyi geliyor bana....2011 benim senem olacak hissediyorum...
perşemebe gecesi eve geldim eşimden havaalnından direk eve geldi...beni annemden arkadşım aldı...o gece çocukları babasına satıp mutfağa giriştim..evi leş gibi bırakıp anneme gelmiştim ....cuma öğlenede halam ve gelinleri gelecekti..gecenden bende pastamı yaptım,böğreğimi açtım bulaşıkları halledeyim tezgahımı temizleyim derken gece 2 de yatmışım....sonra sabah çocuklar geç kalktık..kahvaltı faslı vs. derken eve giriştim leşşşş leşşş yaaa bu kadar olur...heryeri sil süpür...düzelt yerleştiir derken saat 1 oldu ...çocukları uyutup banyoya girecektimki....halamlar geldi...erken geldiler ben onları iş kıayfetlerimle karşıladım..neyse yabancı değilsiiniz dedim duşa girdim...aksam 7 kadar oturdular...biri aramıştı evi görmek için ...dedim yanlız karşılamayın sizde kalın adamlar gelince dedim.tamam dediler...evi görmeye geldiler..millet uyanık valla uyanık...bi cacık olmaz işte geldiler..baktılar....sonra eşim geldi...çocukları eşime bırakıp halamalarla ...çıktım evden arkadaşımın doğumgünü partisine gittim...baya eylendim..gece 12 de geldim...herkes uyuyordu....c.tesi evde ilkindiye kadar pinekledim...kociş geldi çocukları giydirdik..kaynanaya gittik...yemek yedik oturduk çaya arkadaşıma gittik..orada saat 11 kadar oturduk çocukların uykusu gelince kalktık arkadaşım kaynanama bıraktı bizi...orada kaldık....sabah kahvaltı yaptık sohbet ettik....yeni gelini hiç sokulmuyormuş ona ....yanına gelmezse buda istemiyormuş...çok güldümmm çokkk...oradan eve geldik çocukları uyuttuk iki makina çamaşır vardı asılacak..onları astım bir makianada yıkadım...tam mutfağı toplayacağım...emlakcı aradı birini getirecekmiş...getirdi ,2tane 13-14 yaşarında kızı birde küçük kızları vardı kadına buarası oturma odası dedim....salon nerede dedi..yok yatak odası sığmazmışş
kızlarıda öndeki büyük balkonu göstererek anne burayı kırarsak kocam oda olurrr baksana dedi....

bende çok sinirlendim ulan senin paran çok olsa benim evi görmeye gelemzsin dimi..dah lüx bir daire bakarsın...kimee senin havan salon neredeymişş...topu topu burası dedim...gerizekalı yaa...ayy asansör neden yapmamışlar....kocasıda garibim 1 oda olsun biizim olsun kutu gibi ev ben çok beğendim dedi...ama kadının özel yapım gardolabı sığmazmış...pehh pehhh gidin bodrum alın yaaa....millet 55-58 milyarı ev almak için çok görüyor sanırım yaaa....bende şimdi ilanımı değiştireceğim 60 bin yazacağım 58 bindi...58 binden 55 bine inincede beğenmiyorlar...3 binlira azmışş bari 5 bin indireyim...şaştım yaaa şaştımm.........neyse milleti yolcu ettik eşim valizini hazırladı ben mutfağı topladım...çocuklar kalktı besledik onları çıktık....anneme geldik çocukları anneme satıp form ist. gittik...kardeşimde geldi...dolştık çocuklara bişeyler aldık...yemek yedik eve geldik...şimdide ömeri sallıyorum....alişide uyutup annemlerin buradaki sosyete pazarına gideceğiz....anneme tül bakmaya......

benden böle kızlarrrr:KK52::KK68:

Son düzenleme:
hasta olan bebişlerimiz kardeşlerimiz varmış yaaa...arada okuduklarımdan filizin oğluda hastaydı..selin ,def def deniz çok geçmiş olsun kızlarr ...rabbim acil şifa versin çok üzülüyorum hasta çocuk duyunca kendi yaşadığım eziyetler geliyor aklıma.....inş. çabucak iyi olurlarr...

birsen cim gez gezz valla tadını çıkar.canım saol ya kuzucuklar hasta:KK43:( inşallah evin hayırlısıyla satılırda seninda kafan rahat olur.insanlar ucuza nasıl kapatırım olayında..

cerennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn seni görüyorum altta nerelerdesin sen ya..oğluşumm nasıl?

selam kızlar
maşallah birsencim gercekten leylegi havada görmüşsün bacım
amannn gez kociş bişi demedikten sonra sende yoruldun 2 senedir
evde hayrlısıyla satılır inşallah
hasta olan kocişlere bende gecmiş olsun diliyorum
ceren evet altta görünüyorsun ses ver bakim
tüaycım sizede gecmiş olsun canım nasılsın saglıgın nasıl?

bana gelince biliyorsunuz koşturmacalarım vardı nişana kadar rahatım azcık evde oturalım nişanımız 2 yada 4 şubatta neyse ben azcık evde oturayım hanzade cok azdı azcık disiplin olsun derken şimdi haber geld, eşimin dedesi hastaydı demiştim size o vefat etti
kız uyuyr şimdi uyanın annaneye bırakıp ölü evine gidicem kaynanamda aramadı beni ben napcam k,mse sölemiyor
neyse işte böyle
ayy burayıda özlemişim ayol havası farklı geliyor buran boş bırakmayalım yaaa

Nurancım canım seni çok iyi anlıyorum benimde kızkardeşim nişanlandı babam ve annem bana ve eşime davrandıklarından daha olumlu daha sıcak yaklaştılar kardeşime ve nişanlısına:KK30: ama olsun onlar mutlu olsun da yeter

esracım görüşemiyoruz artık nasılsın

banucum evet haklısın bende aynı eşyleri düşünüyorum ama mutlulukları daha önemli tabi
buarada özledik yaaa nerelerdesin sesin solugun cıkmıyor
kızlar nasıl ?

ben geldimmm sosyete pazarı yaptım...anam güzel geldi...3 parça şey 10 tl den kendime çok güzel eşofman altı üstü birde anneme üst aldık 2,5 tl ye kütük gibi havlu aldım...1 tlye kırmıızı kumaş elbise aldım....gülmeyin valla çok güzellll hahaha.....

anneme 20 tl ye tül aldık....çıktık geldik çocukları kardeşime bıraktık....

şimdi hamur aldık annem kızartacak....tubişş beni öldürecek diyet yapmıyorum 2 haftadır..ne yapem yaa olmuyor...annemde eve gidince disipline gireceğim söz....

tülaycığım geziyorum kuzum yaaa hakkım diye görüyorum normalde hep evdeyim...
kuzuma çok geçmiş olsun tekrardan

gülşah faceye yazmışsın ama buradan cvp vereceğim....kocam bakar cnm valla sağolsun onlarda babasını az gördüğünden kudurmuyolarmış genelde aksam çıktığımdan zaten 2-3 saat sonra uyuyorlar...
ev konusunda valla hayırlısı be cnm kim nederse desin bu fiyattan aşağa inmeyeceğim yaza illa satılır allahın izni ile biri daha aradı tanıdık biri....ben dedim biri daha var bekliyor yok aman satma kapora bırakalım...vs.dedi...evi görmeden hemdee delümüdr nedir dedim..bakalım ne çıkacak hahahah

nurancığım başınız sağolsun cnm.....nişanınız hayırlı olsun....evdeymişsin ...otur azcukkkkkkk hahahaa....

eeee hadi gelin kk yaa yazmayacağım faceye bilginiz olsunnnnnnnnnnnnnnnnnn

Merhaba Kizlar,

Özlemisim buraya yazmayi ya...Ihmal etmeyelim gercekten, burasi daha özel, daha sicak geliyor insana...

Birsen'cigim, senin ev satilacak satilmasina da, bakalim daha kac densize catacaksin:) Insallah yakindir iyi haber vermen...2011 senin yilin olur insallah.

Banu'cugum sahi neredesin sen? Benim paketten haber var mi? Ya kaybolmasin ne olur, cok cok üzülürüm. Neyse yazisiriz detaylari özelden:KK43:

Ara ara bakip cikiyorum, yemegimi kontrol edeyim hele. Lafa dalip yakarsam, birde o basima o is cikmasin:)

hasta olan bebişlerimiz kardeşlerimiz varmış yaaa...arada okuduklarımdan filizin oğluda hastaydı..selin ,def def deniz çok geçmiş olsun kızlarr ...rabbim acil şifa versin çok üzülüyorum hasta çocuk duyunca kendi yaşadığım eziyetler geliyor aklıma.....inş. çabucak iyi olurlarr...

Sağolasın canım inşallah çabucak toparlar tüm kuzularımız :KK59:

selam kızlar
maşallah birsencim gercekten leylegi havada görmüşsün bacım
amannn gez kociş bişi demedikten sonra sende yoruldun 2 senedir
evde hayrlısıyla satılır inşallah
hasta olan kocişlere bende gecmiş olsun diliyorum
ceren evet altta görünüyorsun ses ver bakim
tüaycım sizede gecmiş olsun canım nasılsın saglıgın nasıl?

bana gelince biliyorsunuz koşturmacalarım vardı nişana kadar rahatım azcık evde oturalım nişanımız 2 yada 4 şubatta neyse ben azcık evde oturayım hanzade cok azdı azcık disiplin olsun derken şimdi haber geld, eşimin dedesi hastaydı demiştim size o vefat etti
kız uyuyr şimdi uyanın annaneye bırakıp ölü evine gidicem kaynanamda aramadı beni ben napcam k,mse sölemiyor
neyse işte böyle
ayy burayıda özlemişim ayol havası farklı geliyor buran boş bırakmayalım yaaa

Hoşgeldin canım. Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin. Rabbim kalanlarına sabı versin.

Nişanınız da hayırlısı ile olsun canım. Allah tamamına erdirsin inşallah :KK34:

ben geldimmm sosyete pazarı yaptım...anam güzel geldi...3 parça şey 10 tl den kendime çok güzel eşofman altı üstü birde anneme üst aldık 2,5 tl ye kütük gibi havlu aldım...1 tlye kırmıızı kumaş elbise aldım....gülmeyin valla çok güzellll hahaha.....

anneme 20 tl ye tül aldık....çıktık geldik çocukları kardeşime bıraktık....

şimdi hamur aldık annem kızartacak....tubişş beni öldürecek diyet yapmıyorum 2 haftadır..ne yapem yaa olmuyor...annemde eve gidince disipline gireceğim söz....

tülaycığım geziyorum kuzum yaaa hakkım diye görüyorum normalde hep evdeyim...
kuzuma çok geçmiş olsun tekrardan

gülşah faceye yazmışsın ama buradan cvp vereceğim....kocam bakar cnm valla sağolsun onlarda babasını az gördüğünden kudurmuyolarmış genelde aksam çıktığımdan zaten 2-3 saat sonra uyuyorlar...
ev konusunda valla hayırlısı be cnm kim nederse desin bu fiyattan aşağa inmeyeceğim yaza illa satılır allahın izni ile biri daha aradı tanıdık biri....ben dedim biri daha var bekliyor yok aman satma kapora bırakalım...vs.dedi...evi görmeden hemdee delümüdr nedir dedim..bakalım ne çıkacak hahahah

nurancığım başınız sağolsun cnm.....nişanınız hayırlı olsun....evdeymişsin ...otur azcukkkkkkk hahahaa....

eeee hadi gelin kk yaa yazmayacağım faceye bilginiz olsunnnnnnnnnnnnnnnnnn

Ohhh süper bacım güzel günlerde kullanın cicilerinizi. Hadi bakalım belki tanııdk gerçekten niyetlidir de istediğiniz fiyattan satarsınız belli mi olur :KK34:

Diyette gitmiş he valla Tubiş duymasın :KK9:

Merhaba Kizlar,

Özlemisim buraya yazmayi ya...Ihmal etmeyelim gercekten, burasi daha özel, daha sicak geliyor insana...

Birsen'cigim, senin ev satilacak satilmasina da, bakalim daha kac densize catacaksin:) Insallah yakindir iyi haber vermen...2011 senin yilin olur insallah.

Banu'cugum sahi neredesin sen? Benim paketten haber var mi? Ya kaybolmasin ne olur, cok cok üzülürüm. Neyse yazisiriz detaylari özelden:KK43:

Ara ara bakip cikiyorum, yemegimi kontrol edeyim hele. Lafa dalip yakarsam, birde o basima o is cikmasin:)

Aman canım yakma yemeği :KK34:

X