Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıslar genelde badileri tulumları kaç numara alıyorsunuz ben genelde kısa kollu ve kolsuz badi daha çok aldım yaza denk geldiği için peki aldığımız kıyafetleri kaç numara almalıyız gerçi artık aldım bitti ama.
çünkü komşularım diyo ki çok almışsın giydiremezsin hepsini diyorlar benimde biraz moralim bozuluyo açıkçası yani aldıklarımı boşuna mı aldım şimdi ben
ImageShack - Image Hosting :: karma023.jpg buda bizim hediye şapkalarımız
ben açık resim haline koyamıyorum yaa siz nasıl yapıyorsunuz
Biberon,emzik alıştırma bardağı vs..şimdilik wee aldım bebişimin pek kullanmasını istemediğim için gerekirse daha sonra dr brown düşünüyorum
kıslar genelde badileri tulumları kaç numara alıyorsunuz ben genelde kısa kollu ve kolsuz badi daha çok aldım yaza denk geldiği için peki aldığımız kıyafetleri kaç numara almalıyız gerçi artık aldım bitti ama.
çünkü komşularım diyo ki çok almışsın giydiremezsin hepsini diyorlar benimde biraz moralim bozuluyo açıkçası yani aldıklarımı boşuna mı aldım şimdi ben
Kızlar bayıldım bebişlerinizin cicilerineeee,Rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin inş,henüz alışverişe çıkamıyorum ama bende yattığım yerden ördüklerimi ekliyorum
Kızlar bayıldım bebişlerinizin cicilerineeee,Rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin inş,henüz alışverişe çıkamıyorum ama bende yattığım yerden ördüklerimi ekliyorum
Canım ne güzel şeyler örmüşsün ya süpersin valla ellerine sağlık. ALlah güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin inşallahhhhh hihoyyyt
dırımkızı .!.:ayy burcu cnm senmi ördün cnm bunları çok güsel kızzzzzzzzzzzz ne beceriklisinnnnnnnnn senn maşallahhhhhh sana güle güle giysin kuzunn
mutahhara .!.:burcucum cooooook güzel olmuslar canimm :) ellerine saglikkk güle güle kullan canim
cerencim .!.:burcu canım süper olmuşlar. ellerine sağlık.
tutkun09 .!.:kız YENİ ANNE bunlar neeeeeeeeeee kız bunları senmi ördün çok beğendim yaaaaa nasıl ördün süper olmuşlar kız bebeğin ayaklarını yicek millet
semra84 .!.:ay yerim ben o patikleri çok güzel olmuş canım o civcivliden ablamda örmüş kızıma, çok şirin duyorlar bide giyince nede yakışır.
ilgin0707 .!.:burcum tatlım hepsi çok güzel olmuş yerim ben onun minik ayaklarını :)))))))))))) güle güle kullan bebişim
sibiko .!.:Burcucum vallahi ne diyim ben sana daha muhteşem olmuşlar eline koluna sağlık
bigudi54 .!.:yeni anne ellerine sağlık nekadar güzel patikler örmüşssün nazar deyecek valla güle güle giydir bebişinee
tlyonl2009 .!.:burcucum ellerine sağlık çok güzeller..
esen81 .!.:burcucum çok güzelmiş patikler bebişin güle güle giysin güzelim maşallah
gungor .!.:Cok cici olmuslar, ellerine saglik...