Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
harika olmus tutkuncummm :) kim yaptiysa ellerine saglik
bebişin mutlu saglikli günlerde güle güle kullansin inşaAllahh
tutkuncum çok güzel olmuş ellerine sağlık valla yapanın...evet dalinin kokusu harika
Tutkuncum bayıldımmmmmm canım ellerine sağlık
arkadaslar ve ablalarım bebeşinizin cıcılerı çok çok guzel olmus allah hayırlısıyla dogup gıydırmek nasıp eder işl bende eklemek isterdım ama malesef ben sızınkı gıbı yenı yenı cıcılerımız olmucagı için ben kullanılmıs bır kac corap ve havlumuzu eklemek ıstemedım ama kıyafedlerımız ve esyalarımız olmıyınca eklenmıyo ne yapalım dimi saglık olsun yeter sızınkılerı gounce ınsanın içi bi tuhaf oluyo valla allah banada bır gun bebeşime yenı seyler ve kıyafedlerımızı olmasını nasıp eder işl hepınıze hayırlı dogum lar allah bır sancıda kurtarmak nasıp eder işl Çok üzgünüm çoook
arkadaslar ve ablalarım bebeşinizin cıcılerı çok çok guzel olmus allah hayırlısıyla dogup gıydırmek nasıp eder işl bende eklemek isterdım ama malesef ben sızınkı gıbı yenı yenı cıcılerımız olmucagı için ben kullanılmıs bır kac corap ve havlumuzu eklemek ıstemedım ama kıyafedlerımız ve esyalarımız olmıyınca eklenmıyo ne yapalım dimi saglık olsun yeter sızınkılerı gounce ınsanın içi bi tuhaf oluyo valla allah banada bır gun bebeşime yenı seyler ve kıyafedlerımızı olmasını nasıp eder işl hepınıze hayırlı dogum lar allah bır sancıda kurtarmak nasıp eder işl Çok üzgünüm çoook
sağol canımayy tutkuncum bu ne hamaratlık ya şaşırdım valla süper olmuş ben hayatta beceremem böyle şeyleri iyi günlerde kullanın canım
teşekkürler canımmaşallah mayıs annelerı pek hamarat ben hariç hiç anlamam ne süslemeden ne örmekten tutkuncum annenın ellerıne saglık cok guzel olmus
sağoluntutkuncum güle güle kullansın bebeğin çok güzel olmuş hihoyyyt
evet kenarına örgü oya istemedim hazır kurdeleyi diktim canım o incili çiçeğide 4 köşeye diktimcanım battaniye çok güzelolmuş harikahihoyyyt kenarlarında sonradanmı tülü geçirdiniz canım
sağol canım evet yokmuş bende iptal ettim zaten beyaz vardı bu 2. olacaktıBurcucum cidden örgüler müthiş olmuşş..Maşşalha ne beceriklisin sen öle
ben de şu beyazlı kırmızılı modeli deneyeceğim çok tatlı yaaaa....oğluşun sıcak sıcak giysin inş cnm...
tutkuncum battaniyene bayıldım çeyiz gibi maşşallah
Bu arada ikeadan banyo havlusunun pembesini alacağını yazmışsın..pembesi yoktu cnm orda...ama yeşilde gider türkizine :ecrin_bebek:
Canım herşeyin başı sağlık önce Allah sağlık versin daha sonra bebekler kısmetleriyle gelir derler eminim bebeğinde sana uğur ve bereket getirecektirarkadaslar ve ablalarım bebeşinizin cıcılerı çok çok guzel olmus allah hayırlısıyla dogup gıydırmek nasıp eder işl bende eklemek isterdım ama malesef ben sızınkı gıbı yenı yenı cıcılerımız olmucagı için ben kullanılmıs bır kac corap ve havlumuzu eklemek ıstemedım ama kıyafedlerımız ve esyalarımız olmıyınca eklenmıyo ne yapalım dimi saglık olsun yeter sızınkılerı gounce ınsanın içi bi tuhaf oluyo valla allah banada bır gun bebeşime yenı seyler ve kıyafedlerımızı olmasını nasıp eder işl hepınıze hayırlı dogum lar allah bır sancıda kurtarmak nasıp eder işl Çok üzgünüm çoook