Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaslar ve ablalarım bebeşinizin cıcılerı çok çok guzel olmus allah hayırlısıyla dogup gıydırmek nasıp eder işl bende eklemek isterdım ama malesef ben sızınkı gıbı yenı yenı cıcılerımız olmucagı için ben kullanılmıs bır kac corap ve havlumuzu eklemek ıstemedım ama kıyafedlerımız ve esyalarımız olmıyınca eklenmıyo ne yapalım dimi saglık olsun yeter sızınkılerı gounce ınsanın içi bi tuhaf oluyo valla allah banada bır gun bebeşime yenı seyler ve kıyafedlerımızı olmasını nasıp eder işl hepınıze hayırlı dogum lar allah bır sancıda kurtarmak nasıp eder işl Çok üzgünüm çoook
sibikocum ve sehercim cok cici şeyler eklemişsiniz :) bebişleriniz güle güle saglikla mutlulukla kullansin inşaAllahhhh Şeniz Şeniz
buda mevlutte bebegımızı kucakda dolaştırırken ıcıne koycamız mevlutluk
sibikocum çok tatlılar ..güle güle kullansın yağızın inşa.s.
sibiko güle güle kullanın inş cnm
hepsi çok güzel
sibiko cnm güle güle kullan cnm çok hoşşşşşşşşş
Sibikocum çok güzeller turkuazıda pek severim yakışır Yağızımıza
arkadaslar ve ablalarım bebeşinizin cıcılerı çok çok guzel olmus allah hayırlısıyla dogup gıydırmek nasıp eder işl bende eklemek isterdım ama malesef ben sızınkı gıbı yenı yenı cıcılerımız olmucagı için ben kullanılmıs bır kac corap ve havlumuzu eklemek ıstemedım ama kıyafedlerımız ve esyalarımız olmıyınca eklenmıyo ne yapalım dimi saglık olsun yeter sızınkılerı gounce ınsanın içi bi tuhaf oluyo valla allah banada bır gun bebeşime yenı seyler ve kıyafedlerımızı olmasını nasıp eder işl hepınıze hayırlı dogum lar allah bır sancıda kurtarmak nasıp eder işl Çok üzgünüm çoook