Kizlar size onemli bir konuda fikir danisacagim;
Su an kendi evimde oturuyorum ancak evim cok genis degil, insallah daha genis bir eve gecmeyi dusunuyoruz ancak kriz ortami filan, ne zaman olacagi belli degil.
1) besik almayi simdilik park yatak yada karyola almamayi dusunuyordum ama besikler de 200 den filan basliyor. 8 ay kullanilacak biseye yazik gunah o para
2)Park yatak cok mantikli, yeni evimize gectigimizde istedigimiz gibi oda yapariz ogluma ancak su an icin bizi idare edecek gozukyor park yatak.
ama yatak odama sigmama ihtimali var ilk 3 ay yanımızda yatiricam.
ayrica part yataklarin tipinden nefret ediyorum.
3)o kadar kucuk cocuga karyolali dolapli oda takimi almak hem cok sacma geliyor, hem de zaten oda yapacak kadar yerim yok kucuk odamda benim. o yuzden karyola secenegini direk eliyorum.
geriye park yatak ve besik kaliyor.
bunlar gozonune alininca ne kadar sevmesemde park yatagi yatak odamiza sokup onunla idare etmek en mantiklisi gozukuyor degilmi? siz olsaniz ne yapardiniz?
Hımmm, bence park yatak al, çünkü o beşiklerde 8 ay bile yatamıyorlar emin ol, bizde aile geleneği şeklinde aile içinde dolaşan bir beşik var, bizimki hayırlısıyla ilk onda yatacak, ama annem şanslıysan 5 ay yatar diyor, küçük birşey de değil, İzmir'e gittiğimde resmini koyarım ama bir ay sonra ancakNeyse o kadar kısa süre için masraf edip alma derim, daha sonra oyun parkına da ihtiyaç duyacağın için şimdiden park'ı alıp önce yatak olarak kullanman akıllıca geliyor bana...
Neye karar verirsen ver, sağlıkla uyusun içinde...
Kizlar size onemli bir konuda fikir danisacagim;
Su an kendi evimde oturuyorum ancak evim cok genis degil, insallah daha genis bir eve gecmeyi dusunuyoruz ancak kriz ortami filan, ne zaman olacagi belli degil.
1) besik almayi simdilik park yatak yada karyola almamayi dusunuyordum ama besikler de 200 den filan basliyor. 8 ay kullanilacak biseye yazik gunah o para
2)Park yatak cok mantikli, yeni evimize gectigimizde istedigimiz gibi oda yapariz ogluma ancak su an icin bizi idare edecek gozukyor park yatak.
ama yatak odama sigmama ihtimali var ilk 3 ay yanımızda yatiricam.
ayrica part yataklarin tipinden nefret ediyorum.
3)o kadar kucuk cocuga karyolali dolapli oda takimi almak hem cok sacma geliyor, hem de zaten oda yapacak kadar yerim yok kucuk odamda benim. o yuzden karyola secenegini direk eliyorum.
geriye park yatak ve besik kaliyor.
bunlar gozonune alininca ne kadar sevmesemde park yatagi yatak odamiza sokup onunla idare etmek en mantiklisi gozukuyor degilmi? siz olsaniz ne yapardiniz?
Rehavet guzelmis seninki tatlim, gule gule kullanin insallah.
bakalim bizim odanin bos alan olcusuyle senin verdigin olculerle bi karsilastirayim aksam.
Enelim iste malesef zevkten ziyade baska seylerde girince isin icine, para / yer sıkıntısı gibi istedigin gibi olmuyor hersey.
aman saglikla kavusalimda bebegimize yatagimiz besigimiz kusur kalsin dimi ama heçç
canım oda dedigin seyin icinde bir dolap bir sifonyer bir yatak oluyor, ki yataklarin buyuk bir kismi da yanındaki cekmece zamazingosu ve bariyerleri cikartılarak normal yataga dönüşüyor, sonucta buydugunde kullanamayacagi hicbir parca yok icinde.bu yuzden fuzuli bir masraf degil de, eninde sonunda alınacak birseyi onceden alarak (bu cocugun bir dolabı olacak buyuyunce de) erken yapılmıs bir masraf diyebiliriz buna, dedigin gibi cocuk odadan birsey anlamaz, ama cocuk aynı zamanda aldıgımız o suslu tulumlardan, orulen cici bici hirkalardan, kısaca süs için yapılmış hicbirseyden anlamayacak, sonucta cocugun en rahat ettigi yer annesinin kucagı; ne besigi, ne puseti ne baska birseyi..canım oda alan arkadaşlar alınmasınlar..ama ben mantıksız buluyorum...yani çocuk odadan ne anlayacak tek derdim o..büyüdüğünde zaten onu kullanamayacak başka oda alnıacak fuzuli masraf gibi geliyor..fakat yatağa dönüşen beşikler oda takımları gayet mantıklı...
elif cim beşikte çok küçük yaa..8 ay bile zor idare ediyor..çocuk rahat edemiyor...
bence park yatak al derimm.görünüşünün nesini beğenmiyorsunki çok hoş model ve renkler var..şimdilik en kullanışlı onlar gibi görüyorum..fiyatlarıda beşiklere göre çoook uygun bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?