ayşin eline sağlık çok güzel görünüyor battaniye.. sağlıklı günlerde kullansın bebişin.canım aldığın park yatağın modelini nette bulamadım ne kadara almıştın?
ben de aynı yatağın bej renginden aldım... 225 ytl ye...((
200 e nerden aldın ayşin?
canım unkapanı haşim işcan geçidinden ...ben biraz pazarlıkçıyımdır....eşime kalsa daha pahalıya alırdıkta ben biraz diretimde öyle aldım...kraftın satış mağazasından..heryerde de yok..iki yer vardı satan...
canım selam, banami yazdin mesajı?
ay nolsun bu sabah geldik daha toparlanamadim.
ara ara gelip mesajlari okumaya calisiyorum. laptopta sayfa acik kaldigi icin online gozukuyorumdur.
diger sayfadaki mesajini gormedim.
bi toparlaniyim uzun uzun yazicam.
optum hepinizi.
Hımmm, ben oraya gidemezmişim zaten... Ben eminönünden aldım... Ordan denizyoluyla taşıyıp eve getirinceye kadar öldük zaten... o gün puseti falan da almıştık, valla taksiler bile almamıştı bizi... Kocişin de 3 gün omuzları tutmadı, 3 çuval eşya taşımaktan... kaydirigubbakcemile3
ben kırmızı rengi beğenip aldım, evde kutudan bej renk çıktı. Ben epey surat astıysam da eşim bu renk daha güzel, daha çok şeyler uyar deyip beni kandırdı, geri götürmedik... :dilcikar:
canım selam, banami yazdin mesajı?
ay nolsun bu sabah geldik daha toparlanamadim.
ara ara gelip mesajlari okumaya calisiyorum. laptopta sayfa acik kaldigi icin online gozukuyorumdur.
diger sayfadaki mesajini gormedim.
bi toparlaniyim uzun uzun yazicam.
optum hepinizi.
ay küçük gibi duruyor ama ağırdı kutular...ben birde bebek arabası aldım oda kutudaydı o daha hafifti...Ama işte bizim avantajımız arabayla gitmiştik..bende özellikle orta renk olsun dedim bej kahveli olanı aldım..açtırdım kutuyu baktırdım yanlışlık olmasın dedim...bende bi hafta sonu eminönüne bebiş için ıvır zıvır alışverişine gidicem..yani asıl kalabalık alışverişe...alacak şey çok ufak tefek bi dünya şey....bakalım yetişebildiğimiz kadar....
Ayşin ve Ada iyi günlerde kullansın bebişleriniz.
ayşincim annemde kızıma seninkinin aynısının turkuaz beyazını ördü çok güzel duruyor gerçekten..güle güle kullanın
ördüğüm battaniyenin ön yüzü...
ayşincim annemde kızıma seninkinin aynısının turkuaz beyazını ördü çok güzel duruyor gerçekten..güle güle kullanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?