• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Mart Bebişlerinin Hazırlıkları

zaragcim simsiki sar bebeni onlarin icine emii ..
güle güle kullanin

Çerezcim, canım sende sağolasın, daha iyileri sizlerin olsun inşallah...

Gerçi ben sana battaniyenin yanısıra, oto koltuğu için footmuff alalım diyorum :))) O koltuğa janjanlı birşey lazım, malum kızının anası sosyete :) :nazar:
HGK'ndan öperim...delikafadulden

Çerezcim, canım sende sağolasın, daha iyileri sizlerin olsun inşallah...

Gerçi ben sana battaniyenin yanısıra, oto koltuğu için footmuff alalım diyorum :))) O koltuğa janjanlı birşey lazım, malum kızının anası sosyete :) :nazar:
HGK'ndan öperim...delikafadulden

HGK lar götürsün seni emi.. :mymeka:
acep iyimidir ki bu footmooflar gi
:uhm:

buketcim çok güzel ya cok cici az kaldı artık mevlam ıcındegormeyı nasıp etsın ınş

zelalım katılıyorum sana ıyı bakalım torunlarada anı olarak kalsın Şeniz

HGK lar götürsün seni emi.. :mymeka:
acep iyimidir ki bu footmooflar gi
:uhm:

Valla bacım kullanmadım, hatta almadım da, ama kullanışlı gibi göründüler... Her an alabilirim de almayabilirim de, garantisi yok :) (Avrupa Yakası'ndaki Dursun kıvamında okunacak...) Sırf senin için internetten resim aradım buldum, hemde kız bebek için... Anla kıymetini e mi?

Bu oto koltuğu için olanlardan...

Bu da bebek arabası için olanlardan...

Valla bacım kullanmadım, hatta almadım da, ama kullanışlı gibi göründüler... Her an alabilirim de almayabilirim de, garantisi yok :) (Avrupa Yakası'ndaki Dursun kıvamında okunacak...) Sırf senin için internetten resim aradım buldum, hemde kız bebek için... Anla kıymetini e mi?

Bu oto koltuğu için olanlardan...

Bu da bebek arabası için olanlardan...

kiymetini bilmemmi hic..Şeniz
sagul arim balim petegim..:1hug:
sicacik tutar dimi bu bebenin ayaklarini..:emir_bebek:
su pembeside emme hosmus he.. güllü dalli.. dur ben bi arastirim.. belkim alacak bi gönüllü bulurum
:roflol:

evet teyzeleri.. yine biz geldik..
bu koyduklarimida haalm verdi.. 3 bucuk yasinda bi kizi var.. ukalami ukala.. gecen onlara gittim, bi kac parca esyasini kaptim geldim..

ve buyurun
pembis tulum

ImageShack - Image Hosting :: dsc01020mz4.jpg

bunu kuzenim hastaneden cikarken giymisti.. bende kizima hastaneden cikarekn giydircem insallah (elimdeki tek 50 numarali tulum bu gerisi hep 56 ve daha büyügü)
ImageShack - Image Hosting :: dsc01021zl8.jpg

bunu babaannem almismis kuzenime.. melekler gibi görünüyordu icinde.. beyaz beyaz
ImageShack - Image Hosting :: dsc01022kd6.jpg

bunuda annemle birlikte almistik..
ponpon kizlari hatirlatiyor nedense bana

ImageShack - Image Hosting :: dsc01030yo3.jpg

bu kadar teyzoslari

Çerezcim, güle güle kullansın kızın, hepsinin içinde sağlıkla büyüsün...

Favorim en sondaki pembeli beyazlı elbiseeeee :)))) Altında bez varken etek havaya da kalkar, o tombiş bacaklar nasıl da ısırılırrrrrrrrr.... Maşallah diyorum şimdiden... :nazar:

hacerım hepsı çokkkk guzel allah guzel gunlerde gıydırsın sarı tuluma bayıldım

sagol canim..
dedim ya o sari tulumu kuzenim giymis, hastane cikisinda, dedim gelenek haline getirelim, her hastaneden cikan bebemize giydirelim.. azimliyim, devam vercem aileden bi dogum yapan olursa insallah
:1rolleyes:

ayy o beyaz tuluma bittim valla sağlıkla giysin inş.

sagol canim sagol:1hug:

Çerezcim, güle güle kullansın kızın, hepsinin içinde sağlıkla büyüsün...

Favorim en sondaki pembeli beyazlı elbiseeeee :)))) Altında bez varken etek havaya da kalkar, o tombiş bacaklar nasıl da ısırılırrrrrrrrr.... Maşallah diyorum şimdiden... :nazar:

aynisini bende hayal ediyorum.. elbisenin arkasi hafif yukarda olcak bezinden dolayi.. ne hos bi görüntü
:asigim:

Çerezcim pek tatlı bunlar yaa. İnşallah giydirdiğin günleride görürüz. Bak foto istiyom ama tamammı. Güle güle giysin kuzucuğun.

buket, hacer, zarag çok beğendim aldıklarınızı, güle güle kullansın yeğenlerimiz. ben de sondaki pembe elbiseye bayıldım. eminim fotodakinden kat kat küçüktür... uy yerimm...

zarag canım benim de bebekliğimden kalma battaniyem var bir de hırkam:) bu arada polar battaniyeyi görmüştüm başka yerde de bir bakayım nerde yapıldıklarına, onlar benim de hoşuma gidiyo...çok güzeller. tulumu da görmek isterim tabi ki canım...

Çorap yerine patiği tercih edin. Çoraplar çok çıkıyor.
İç zıbın ya da uzun kollu çıtçıtlı badi ve ağız bezi de çok gidiyor bilginize..

bebeğimin kıyafetlerini yıkadım ütüledim.katladım.dolapları sildim eksiklerimi de alıp hem valizleri hazırlayacağım hem de yerleştireceğim inşallah.

Son düzenleme:
kızlar ben de bu montu mart annesi olacak bir arkadaşıma aldım
burayı üye olmasa da takip ediyor, belki görür
nasıl sizce, rengi resimdekinden biraz koyu
dsc00258mu8.jpg

w640.png

Back